Runen

Rune-tekens werden door de oude Germanen gebruikt als communicatiemiddel. Het schrift heeft overeenkomsten met het Latijnse, Griekse en Hebreeuwse alfabet. Rune-tekens werden gebruikt om goden aan te roepen en voorspellingen te doen. Het schrift heeft zeer eenvoudige tekens en wordt meestal weergegeven op steen. Toch kunnen deze simpele tekens goed gebruikt worden door consulenten om je te adviseren.

Door middel van een passende legging kan een consulent jou assisteren bij jouw levensvragen. Runen kun je relateren aan andere orakels zoals Tarot of Lenormand. Een consult met behulp van rune-tekens kan je helpen inzicht te krijgen in jouw verlangens, huidige relatie en ambities in de toekomst.


Er zijn 6 consulenten met deze specialiteit
 • Bekend Trance-medium en Erfheks, Telepatisch sterk, brengt boodschap over en ziet intenties van de ander naar u.♥Candlemagic & Kaartlegging 2019♥

   Credits 0909
 • "Wie goed doet, goed ontmoet!" Mijn naam is Mirjam, Medium, heldervoelend, horend, ziend, wetend, ruikend, healer. Fotoreading. Ik werk vanuit liefde!

   Chat Credits 0909
 • Helderziend magnetiseur, healer en coach. Bent u benieuwd naar wat 2019 voor u in petto heeft?

   Credits 0909
 • Zieneres van geboorte,zielsliefdes en relaties, overledenen, werk, huis, dieren, u kunt met al uw levensvragen bij mij terecht! ook kaarsenmagie.

   Credits 0909
 • Engelenmedium/paragnost/lichtwerker. Helderziend/heldervoelend. Ik leg ook runestenen en kaarten.

   Credits 0909
 • Helderwetend, -voelend en -ziend Medium / Paragnost, Spiritueel coaching.

   Credits 0909
Direct zoekenRecente reviews

Dank je wel voor je up date. Je ziet de toekomt voor mij heel goed! Dank je wel

Wat een enorm lieve doortastende vrouw. Wist dingen te vertellen die ze echt niet kon weten. Ze neemt de tijd voor je, en weet goed tot de kern door te dringen. Was voor mij d..

Bedankt voor de niet aflatende bevestigingen. Door je keer op keer weer te bellen zou ik mezelf al kunnen beschouwen als stalker :-) maar je geeft mij hierdoor de sterkte om d..