Alles over het Sterrenbeeld BoogschutterMensen met het sterrenbeeld Boogschutter hebben over het algemeen gevoel voor humor en zijn inspirerend voor hun medemens. Een bekend karakter eigenschap van mensen met dit sterrenbeeld is dat ze graag nieuwe avonturen aangaan en vol enthousiasme zitten. Vaak overheerst het gevoel dat ze betweterig zijn en overal verstand van hebben, dit komt voort uit het enthousiasme van mensen met dit sterrenbeeld. De wet van aantrekkingskracht is iets wat Boogschutters vaak goed door hebben. Ze hebben vaak een enorme drive voor positivisme en proberen dat ook over te brengen op anderen. Bij tegenslagen komen mensen met het sterrenbeeld Boogschutter hier vaak sneller bovenop. Dankzij hun optimistische karakter trekken Boogschutters vaak veel positieve energie aan. Dit zorgt ervoor dat hen vaak een mooie toekomst te verwachten staat.

Door deze optimistische eigenschap laat een Boogschutter weinig ruimte over voor emoties. Daar heeft een Boogschutter geen trek in. Mensen met dit sterrenbeeld kijken liever vooruit en besteden geen tijd aan sentimentele gebeurtenissen uit het verleden. Dit kan soms resulteren in opgekropte emoties die een Boogschutter een flinke knauw kan geven. Omdat mensen met dit sterrenbeeld ook weinig tijd vrij maken om over hun emoties na te praten kan er van mensen om hen heen vaak verwarring ontstaan. Emotionele gebeurtenissen horen nou eenmaal bij het leven en te veel positivisme creëert een afstand voor mensen die dichtbij hen staan.

Toch gebeuren er vaak mooie dingen in het leven van een Boogschutter. Ze hebben veel gevoel voor creativiteit. Hierdoor zijn Boogschutters vaak geliefd en hebben ze absoluut het karakter om een mooi netwerk om hen heen te bouwen. Dit komt op zakelijk vlak vaak van pas. Zelf zijn Boogschutters zorgzaam, ze moedigen vrienden en kennissen aan en zijn met hun gulle hart vaak erg goed voor hun medemens. Mensen met het sterrenbeeld Boogschutter zijn over het algemeen niet jaloers aangelegd. Ze hebben vaak een goed bewustzijn ontwikkeld waardoor ze weten dat jaloezie hen niets brengt.

Boogschutters komen vaak snel tot de essentie en houden echt van duidelijkheid. Ze proberen altijd de realiteit onder ogen te zien en op basis daarvan vooruit te kijken. Mensen met dit sterrenbeeld hebben vaak de behoefte aan nieuwe avonturen die spanning in hun leven brengen. Ze willen graag nieuwe dingen ontdekken die hun leergierige karakter goed doen. Aldus laten ze niet graag emoties zien waardoor ze soms wat afstandelijk lijken te zijn. In vriendschappen en relaties vragen ze veel van hun vriend of partner. Mensen met dit sterrenbeeld handelen vaak impulsief en op intuïtie en ze houden ervan om vrij te zijn. Met suffe routine klusjes maak je een Boogschutter niet blij, ze willen graag een groter doel dienen. Boogschutters zijn daardoor over het algemeen vaak bezig met persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Goede eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter

 • Hoopgevend
 • Joviaal
 • Speels
 • Uitbundig
 • Vreugdevol
 • Optimistisch
 • Lustig
 • Trouw
 • Openhartig
 • Oprecht
 • Deugdzaam
 • Volmondig
 • Slim
 • Avontuurlijk

Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter

 • Baldadig
 • Roekeloos
 • Nonchalant
 • Onzorgvuldig
 • Koud
 • Flegmatiek
 • Zorgeloos
 • Ongeïnteresseerd
 • Onbezonnen

Datum sterrenbeeld Boogschutter

Je bent een Boogschutter als sterrenbeeld wanneer je geboren bent tussen 22 november t/m 22 december. Ben je jarig op één van de onderstaande data?

22 november, 23 november, 24 november, 25 november, 26 november, 27 november, 28 november, 29 november of 30 november of 1december, 2 december, 3 december, 4 december, 5 december, 6 december, 7 december, 8 december, 9 december, 10 december, 11 december, 12 december, 13 december, 14 december, 15 december, 16 december, 17 december, 18 december, 19 december, 20 december of 21 december, 22 december

Sterrenbeeld Boogschutter samengevat

 • Datum geboren: 22 november t/m 22 december
 • Engelse benaming: Sagittarius
 • Element: Vuur
 • Symbool: ♐

Positieve eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter

Op iemand met het sterrenbeeld Boogschutter kun je blind vertrouwen. Ze hebben vaak een goed ontwikkelde intuïtie en blijven altijd trouw aan henzelf. Als je klaar bent voor de waarheid dan zal een Boogschutter er niet omheen draaien. De meest duidelijke positieve karaktereigenschap van een Boogschutter is het optimisme. Ze zijn recht door zee met een heldere blik op de toekomst. Ze weten wat ze willen en zijn positief dat ze het gaan bereiken. Deze positieve doelgerichte aanpak maakt Boogschutter vaak succesvol in het leven. Deze houding inspireert ook hun medemens waardoor ze vaak in staat zijn nuttige mensen om zich heen te verzamelen. Mensen met dezelfde visie en doelen. Mensen met dit sterrenbeeld hebben goed ontwikkelde sociale vaardigheden. Ze zijn een goed luisterend oor voor mensen die op zoek zijn naar oplossingen. Boogschutters hebben ook veel gevoel voor humor. Hun vaak praktische aanpak maakt Boogschutters ware ontdekkers en avonturiers. Ze zijn namelijk erg leergierig maar willen dit wel leren vanuit de praktijk.

Negatieve eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter

Mensen met het sterrenbeeld Boogschutter bewandelen graag hun eigen pad. Ze zijn ook vaak bezig met de eindbestemming van dit figuurlijke pad dat ze bewandelen. Dat is niet zo zeer negatief maar het maakt ze soms wel wat egoïstisch en afstandelijk. Ze hebben vaak het grote plaatje in hun hoofd waardoor ze wat slordig zijn in het nakomen van afspraken in het hier en nu. Het zit ook in het karakter om competitief te zijn. Hier kan een Boogschutter soms wel in doorslaan. Als ze een bepaald spel niet kunnen winnen dan willen ze dit niet meer spelen. Mensen met dit sterrenbeeld zijn vaak positief en willen niet over zware emoties praten. Als hun geliefden dat wel willen, dan hebben Boogschutters de neiging om dit soort gesprekken te ontwijken. Boogschutters willen graag mensen aan het lachen maken. Hier gebruiken ze hun humor voor. Deze humor kan soms wel ten koste gaan van anderen. Iets wat niet altijd goed in de smaak valt. Boogschutters denken vaak alles beter te weten. Ze hebben zelf vaak duidelijke doelen en snappen keuzes van anderen vaak niet. Ze hebben hierdoor de neiging om te oordelen. Boogschutters kunnen er ook absoluut niet tegen als iets niet loopt zoals ze dat gewenst hebben.

Een Boogschutter in de liefde

In de liefde zijn Boogschutters erg avontuurlijk. Ze hebben de behoefte aan plezier en levendigheid. Ben je passief in de liefde dan heeft een Boogschutter waarschijnlijk geen interesse. Mensen met dit sterrenbeeld stellen eerlijkheid erg op prijs, ook in liefdesrelaties. Ze zijn niet wantrouwend maar liegen gaat er bij een Boogschutter niet in. Boogschutters hebben niet het karakter eigenschap om jaloers te zijn en verwacht dit ook niet van de ander. Ze zijn gesteld op hun vrijheid en verwachten het vertrouwen. Meestal zijn Boogschutters rechtlijnig en weten ze wat ze willen. In een relatie is dit ook vaak het geval. In de liefde zoeken ze ook zeker naar een partner die in is voor avonturen. Mensen met dit sterrenbeeld hebben de behoefte om zich geliefd te voelen en hebben zelf ook veel liefde om te geven. De liefde moet niet saai zijn en vol romantiek zitten. Boogschutters hebben namelijk de aanleg om zich snel te vervelen. Overigens moet de relatie niet al te veel drama bevatten. In dat geval zal iemand met het sterrenbeeld Boogschutter afstandelijk worden. Dit is niet zo goed voor een relatie en meestal is dat ook het begin van het einde. Boogschutters houden van positieve en luchtige relaties met zekerheid en vrijheid.

Boogschutter - De perfecte match

Mensen met het sterrenbeeld Boogschutter zijn vaak een perfecte match met mensen met het sterrenbeeld Ram. Ze hebben namelijk beide veel behoefte aan positiviteit en avontuur. Ze vullen elkaar goed aan op het gebied van ambitie omdat ze beide doelgericht en praktisch zijn ingesteld. Beide hebben ze een leergierig karakter en zijn vaak bezig om zichzelf intellectueel te ontwikkelen. Rammen zijn ook vaak creatief en en hebben dat gemeen met Boogschutters. De behoefte om nieuwe dingen te ontdekken en avonturen aan te gaan zint beide. Mensen met het sterrenbeeld Boogschutter hebben behoefte aan vrijheid en stabiliteit. Dit geldt ook zeker voor mensen met het sterrenbeeld Ram. Daar waar Rammen soms erg koppig en eigenzinnig kunnen zijn botsen ze toch niet snel met een Boogschutter. Boogschutters hebben namelijk geen zin in drama en discussies en zijn vergevingsgezind. Een Boogschutter geeft een Ram zijn of haar zin om vervolgens over te gaan naar de realiteit.

Sterrenbeeld Boogschutter en seksualiteit

Personen met dit sterrenbeeld, zowel mannen als vrouwen, zijn heel avontuurlijk in hun seksuele gedachten. Ze zijn ook niet bang om dit met hun partner te delen als er voldoende vertrouwen is. Ze vinden het spannend om nieuwe dingen te ontdekken. Het genot van de partner is voor een Boogschutter ook erg belangrijk. Ze hebben namelijk een zorgzaam karakter en kunnen goed aanvoelen wat de behoeften van de partner zijn. Een Boogschutter zal terugdeinzen wanneer de seksualiteit geen spanning meer heeft. Nieuwe spannende prikkels kunnen het seksleven overigens snel weer op gang brengen.

Sterrenbeeld Boogschutter als ex

Omdat de karaktereigenschappen van een Boogschutter vooral neigen naar positivisme en realisme zal iemand met dit sterrenbeeld geen behoefte hebben aan hevige ruzies. Ze zullen er alles aan doen om een eindigende relatie soepel te laten verlopen. Mensen met dit sterrenbeeld gaan het liefst de conflicten uit de weg, tot frustratie van de ex. Vaak zijn ze snel al weer bezig met de toekomst. Dit hoort bij het positieve en visionaire karakter van mensen met het sterrenbeeld Boogschutter.

Daten met een Boogschutter

Een date met een persoon die Boogschutter is zal niet zo snel eindigen in een saaie bijeenkomst. Omdat Boogschutters op zoek zijn naar avontuur en vooral hele goede sociale vaardigheden hebben, kunnen ze iemand snel ontrafelen. Praat gerust over je passies en ambities in het leven, een Boogschutter kan daar heel goed naar luisteren. Dit is wel degelijk iets wat Boogschutters aantrekkelijk vinden. Zit jij ook vol avontuur en positiviteit dan is er vast een match. Tijdens een date met een Boogschutter kun je het beste je zorgen en emoties thuis laten. Mensen met het sterrenbeeld Boogschutter houden namelijk absoluut niet van drama als dat niet nodig is.

Het is algemeen bekend dat Boogschutters nieuwsgierig en benieuwd zijn naar wat de toekomst hen zal brengen. Het zijn visionairs met een goed ontwikkelde intuïtie. Met een heldere blik op de realiteit houden Boogschutters er absoluut van om te fantaseren over de toekomst in positieve zin. Mensen met het sterrenbeeld Boogschutter houden het overigens wel graag luchtig en treden het liefst niet te diep in de details. Een gezellige informele sfeer met veel sociale prikkels is wel degelijk iets waar een Boogschutter goed mee om kan gaan.

Je hoeft een Boogschutter vaak niet alles haarfijn uit te leggen. Meestal zijn ze vlug van begrip wat ook tijdens een date wel prettig is. Als je open en eerlijk bent zullen jullie elkaar vast goed begrijpen. Zet je feestmuts op want het kan zomaar uitlopen in een feestje, daar houden Boogschutters van. Ze hebben vaak een impulsief karakter en houden ervan om hiermee mensen te verrassen. Soms kan een Boogschutter wel wat ongeduldig zijn, dit is tijdens een date een beetje vervelend en kan de sfeer verpesten. Kom dus snel tot de kern en wees niet geheimzinnig. Dat kunnen Boogschutters meestal niet helemaal plaatsen.

Sterrenbeeld Boogschutter Zakelijk

Op zakelijk vlak zijn Boogschutters vaak de mensen die met nieuwe innovaties komen. Het is over het algemeen zo dat ze echt uren over bepaalde vernieuwingen of verbeteringen kunnen praten. Ze hebben op zakelijk gebied vaak een duidelijke visie en weten waar ze heen willen. Dit maakt ze geschikt voor de leidinggevende functies. Zelf willen ze vaak niet veel werk verzetten en zijn liever bezig met het grote plaatje. Ook daardoor past een managementfunctie beter bij iemand met dit sterrenbeeld. Ze handelen vaak vanuit hun gevoel en kunnen heel goed functioneren in teams. Vaak hebben Boogschutters goede ontwikkelde sociale vaardigheden waardoor ze goed kunnen spreken in het openbaar. Boogschutters raken vooral voldaan van resultaten. Omdat ze zo doelgericht zijn kunnen ze vaak goed planningen inrichten. Ook zijn Boogschutters goede luisteraars waardoor ze meestal hun intuïtie goed ontwikkelen. Deze intuïtie komt ook op de werkvloer van pas. Mensen met dit sterrenbeeld zijn vlug van begrip en kunnen goed inschatten wat jouw ambities zijn. Op zakelijk vlak zullen ze zich willen omringen met mensen die dezelfde positieve energie uitstralen.

Kinderen met het sterrenbeeld Boogschutter

Kinderen met het sterrenbeeld Boogschutter houden van nieuwe dingen ontdekken. Ze zijn vaak leergierig en trekken zich terug om nieuwe dingen te leren. Ze slaan graag hun eigen weg in. Op jonge leeftijd hebben kinderen met dit sterrenbeeld al de aanleg om dingen positief in te zien. Ze maken niet graag ruzie en zijn erg open en vriendelijk. Ze maken daardoor gemakkelijk vriendjes en vriendinnetjes waardoor ze goede sociale vaardigheden ontwikkelen. Kinderen met het sterrenbeeld Boogschutter raken snel verveeld en worden dan soms vervelend. Ze moeten iets te doen hebben. Weten ze het even niet meer dan worden kinderen met dit sterrenbeeld wispelturig. Op jonge leeftijd ontwikkelen mensen met dit sterrenbeeld al het competitieve gedrag. Boogschutters willen graag de beste zijn en dat merk je al op het schoolplein.

Een Boogschutter en vriendschap

Mensen met het sterrenbeeld Boogschutter zijn over het algemeen erg gemakkelijk in omgang. Het staat voorop dat Boogschutters vaak positief zijn waardoor ze een goede energie uitstralen. Dit trekt leuke nieuwe vriendschappen aan. In de Vriendschap kun je ook echt rekenen op steun en zorg van iemand met het sterrenbeeld Boogschutter. Ze zijn zorgzaam en zullen de tijd voor je vrijmaken om goed naar je te luisteren. Boogschutters zien de vriendschap overigens wel vaak luchtig. Ze hebben geen zin in heftige discussies en willen het liefst iedereen te vriend houden. Het moet wel leuk en avontuurlijk zijn. Boogschutters kunnen het goed vinden met sterrenbeelden die ook een sterke persoonlijkheid hebben. Ook moeten er raakvlakken zijn met het avontuurlijke en ambitieuze karakter. Dit is het geval bij ondere andere mensen met het sterrenbeeld Weegschaal, Ram, en Leeuw. Het streven voor een Boogschutter is om de vriendschapsrelatie luchtig en gezellig te houden. Er moet geen jaloezie of argwaan zijn, want in drama heeft een Boogschutter geen zin.

Meer sterrenbeelden

Profielfoto van Lady M 108
Aanwezig
Box: 787

Geboren Medium met Helderziend,voelend,Manifesteren,Tweelingzielen,Zuiver,Coach,geluk,soulmates

Profielfoto van Leontine 62
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Wicca, vragen over (zwarte) magie,

Profielfoto van Mirjam 46
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Profielfoto van Pim 20
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Albert 25
Aanwezig
Box: 496

Coach,magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.

Profielfoto van Dinah 50
Aanwezig
Box: 508

Trance Medium met Gids en Engelen, Previews Soulmates Helderziend en wetend Kaartlegster, Ziet hoe de ander naar u staat en acties, kaarsmagie, Heks.

Aanwezig
Box: 884

Energy shifter/reader (NL/ENG) - Magical friend <3

Profielfoto van Spirit 12
Aanwezig
Box: 780

Lichtwerker - ik zet je terug in het licht. Voor al uw levensvragen. Heldervoelend, -wetend en -ziend.

Aanwezig
Box: 455

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Aanwezig
Box: 813

Nieuw tz-legging om meer inzicht te krijgen waar jullie staan en waar jij naar toe mag bewegen en geef ik je tips en tools mee.