Alles over het Sterrenbeeld KreeftMensen met het sterrenbeeld Kreeft hebben veel leuke karaktereigenschappen. Zo zijn ze doorgaans overgoten met liefde en toewijding, maar ook erg huiselijk en intiem. Een Kreeft is loyaal naar vrienden en familie en is een waar gevoelsmens. Helaas kan een Kreeft af en toe wel wat overgevoelig zijn, een beetje zachtaardig dus. Dit is vervelend voor de medemens. Een persoon met het sterrenbeeld Kreeft kan hierdoor snel gekwetst worden zonder dat dat specifiek de bedoeling is. Mensen met een dominant karakter zijn daarom bijna nooit in een perfecte balans en harmonie met personen met het sterrenbeeld Kreeft. Een Kreeft zal altijd op zoek zijn naar een stukje veiligheid en onafhankelijkheid. Zowel zakelijk als in het privéleven. De gevoelige kant wordt wel zeker gezien als een positief karaktereigenschap, ook al kan het zachtaardige soms niet prettig zijn voor mensen die wat meer van de harde hand zijn. Met een Kreeft kun je echt hele goede gesprekken hebben. Gesprekken op diep intuïtief niveau. Zoals eerder genoemd is een Kreeft echt een gevoelsmens die zich ook in jou goed kan inleven.

Omdat Kreeften zich zo goed kunnen inleven en lieftallig van aard zijn, helpen ze graag hun medemens. Deze sympathieke talenten kunnen voor een persoon met dit sterrenbeeld soms teveel worden op het gebied van stress. Dit kan spanningen veroorzaken waardoor een Kreeft soms niet helemaal lekker in zijn of haar vel zit. Kreeften trekken zich terug en kunnen zich eindeloos verdiepen in religie. Ze hebben ook zeker veel aanleg voor spiritualiteit en het ontwikkelen van een hoog bewustzijn. Dit brengt zeker veel emoties met zich mee waar nuchtere mensen soms geen trek in hebben. Wat een Kreeft belangrijk vindt in vriendschappen en relaties zijn de traditionele aspecten. Regelmatig afspreken en goed contact onderhouden en ook zeker voldoende intimiteit en genegenheid. Het creatieve en emotionele karakter kan goed uitpakken als het gaat om persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Een Kreeft gaat af op gevoel en intuïtie. Hierdoor laten ze zich niet leiden of overhalen door anderen. Op het gebied van carrière en ambities heeft dit goed ontwikkelde gevoel voor intuïtie vaak een uitstekende uitwerking.

Goede eigenschappen van het sterrenbeeld Kreeft

 • Hartelijk
 • Liefhebbend
 • Oprecht
 • Inventief
 • Vindingrijk
 • Stijlvol
 • Zorgzaam
 • Intiem
 • Openhartig
 • Familiair

Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Kreeft

 • Prikkelbaar
 • Kortaf
 • Lichtgeraakt
 • Onzelfstandig
 • Brutaal
 • Oneerbaar
 • Onbescheiden
 • Onfatsoenlijk

Datum sterrenbeeld Kreeft

Je bent een Kreeft als sterrenbeeld wanneer je geboren bent tussen 22 juni t/m 22 juli. Ben je jarig op één van de onderstaande data?

22 juni, 23 juni, 24 juni, 25 juni, 26 juni, 27 juni, 28 juni, 29 juni of 30 juni of 1 juli, 2 juli, 3 juli, 4 juli, 5 juli, 6 juli, 7 juli, 8 juli, 9 juli, 10 juli, 11 juli, 12 juli, 13 juli, 14 juli, 15 juli, 16 juli, 17 juli, 18 juli, 19 juli, 20 juli, 21 juli of 22 juli.

Sterrenbeeld Kreeft samengevat

 • Datum geboren: 22 juni t/m 22 juli
 • Engelse benaming: Cancer
 • Element: Water
 • Symbool: ♋

Positieve eigenschappen van het sterrenbeeld Kreeft

Als iemand met het sterrenbeeld Kreeft zich behaaglijk voelt dan durven ze zich emotioneel en open op te stellen. Dit leidt vaak tot eerlijke gesprekken. Spiritualiteit kan zeker aan bod komen. Dit is iets waar mensen met dit sterrenbeeld zich doorgaans in verdiepen. Het hoe en waarom van alles wat er om zich heen gebeurt wekt de interesse. De overtuiging om hier nieuwe inzichten uit te winnen is een typisch eigenschap van een Kreeft. Van een Kreeft kun je verwachten dat hij of zij loyaal is. Een echt maatje door dik en dun. Ook is er zeker een aanleg voor creativiteit. Een Kreeft zit vol sympathie, zowel mannen als vrouwen. Het gevoelige karakter en de verlegen uitstraling heeft iets mysterieus waardoor je meer van deze persoon wilt weten. Wanneer je je in de sociale kring van een Kreeft waant dan kun je verwachten dat je veel aandacht krijgt. Dit komt door het verzorgende karakter.

Negatieve eigenschappen van het sterrenbeeld Kreeft

Er zijn ook zeker negatieve eigenschappen die horen bij mensen met het sterrenbeeld Kreeft. Aan de ene kant zijn Kreeften erg loyaal en verzorgend, maar de andere kant daarvan is soms een slecht humeur en een achterdochtige houding. Zeker als het vertrouwen geschaadt is. Dit is doorgaans te wijten aan een stuk onzekerheid van mensen met dit sterrenbeeld. Hierdoor worden confrontaties soms onnodig emotioneel. Wanneer alles even tegenzit dan is het voor mensen met het sterrenbeeld Kreeft best lastig om het pessimisme om te schakelen naar optimisme. Hierdoor ontstaat jaloezie en argwaan. Dit is soms compleet onnodig maar een Kreeft ziet sneller kwaaddenkend gedrag en wordt daardoor achterdochtig. Kreeften nemen vaak een hoop emotionele bagage mee naar andere situaties in hun leven. Deze emotionele bagage reflecteert slecht op de mensen die zich binnen de sociale kring verkeren. Doordat een Kreeft de behoefte heeft om deze emoties te verwerken hebben ze een creatieve uitlaatklep nodig. Een creatieve hobby bijvoorbeeld. Ook zijn ze erg gebaat bij een goede gesprekspartner die echt een luisterend oor kan bieden.

Een Kreeft in de liefde

Kreeften zijn gewend aan veel liefde en aandacht. Althans dat is iets wat ze zoeken. Wanneer deze liefde structureel is dan is het gewoonlijk dat een Kreeft daar enorm aan gaat wennen. Loopt de liefde een beetje terug dan ontstaat er snel een gevoel van paniek. Ook grijpt een persoon met het sterrenbeeld Kreeft vaak naar hun eigen waarheid. Daardoor kan een Kreeft doorgaans sneller achterdochtig worden in een liefdesrelatie. Door dit wantrouwen wanneer bijvoorbeeld het huiselijke gevoel niet meer oprecht is ontstaan er ruzies. Een Kreeft in de liefde verwacht dus veel liefdevolle prikkels en bevestigingen dat de relatie optimaal is. De behoefte naar deze bevestiging zorgt wel dat een Kreeft er vol voor gaat en er alles aan doet om de harmonie in stand te houden. Ze houden van huiselijkheid en gezelligheid. Een Kreeft zal heel zorgzaam zijn om de huiselijke sfeer in stand de houden. Het zit in het karakter van een Kreeft om voortdurend op zoek te zijn naar veiligheid en genegenheid binnen de liefde.

Kreeft - De perfecte match

Maagd, Stier of Vissen zijn allen een perfecte match voor mensen met het sterrenbeeld Kreeft. Overigens werkt de liefdesrelatie alleen optimaal als er ook echte liefde is. In dat geval gaan ze voor elkaar, dat zit in beide sterrenbeelden als karaktereigenschap. Naast de liefde hebben deze sterrenbeelden ook als eigenschap dat ze maatjes willen zijn. Een goede vriendschappelijke relatie zorgt ervoor dat een koppel echt naar elkaar toe groeit. Hierdoor willen ze blijven werken aan hun relatie. Een Kreeft wil doorgaans de emoties kwijt en een Maagd, Stier of Vissen kan daar goed naar luisteren. Een Kreeft heeft een luisterend oor nodig als uitlaatklep van alle emotionele prikkels die het zich aantrekt. De perfecte eigenschap voor een match met het sterrenbeeld Kreeft is ook dat de partner gereserveerd is en niet alsmaar naar de voorgrond treedt om alle aandacht op te eisen. Daar houden Kreeften niet van en dat schrikt hen af.

Sterrenbeeld Kreeft en seksualiteit

Op het gebied van seksualiteit is een Kreeft terughoudend en vooral gebaat bij rustige romantiek. Dit komt voort uit de behoefte aan veiligheid en geborgenheid. Als het emotioneel goed zit dan kan een Kreeft zich op het gebied van seksualiteit goed ontwikkelen. Ze houden van vastigheid en structuur, zowel in het normale leven als in de slaapkamer. Over het algemeen kun je geen stoute avonturen verwachten, dat zit niet in het karakter van een persoon met het sterrenbeeld Kreeft. Omdat Kreeften sentimenteel aangelegd zijn koppelen ze hun zin in seks aan mooie verliefde momenten. Ze willen graag de emoties voelen en tot uiting laten komen tijdens het bedrijven van de liefde. Geef een Kreeft alle tijd om zich veilig te voelen.

Sterrenbeeld Kreeft als ex

Wat heel erg past bij het sterrenbeeld Kreeft is het emotionele karakter. Dankzij dit karaktereigenschap zal een verbreking van de relatie zwaar tegenvallen. Daardoor verbreken ze graag volledig de verbinding en zoeken snel de drama op. Iemand met het sterrenbeeld Kreeft zal zich enorm ver terugtrekken wanneer de relatie verbroken wordt. Natuurlijk alleen als de persoon dit absoluut niet heeft gewild. Omdat een Kreeft niet goed om kan gaan met kritiek is een einde van een relatie vaak heftig met veel drama. Verbreken ze zelf de relatie dan kunnen ze zich goed een houding geven. Een Kreeft streeft naar een gevoel dat hij of zij het juiste pad bewandeld, als het verbreken van de relatie daarbij hoort dan kan een Kreeft er doorgaans goed mee omgaan.

Daten met een Kreeft?

Een date met een Kreeft kan heel goed maar ook heel slecht uitpakken. Omdat een Kreeft doorgaans onzeker is en graag bevestiging zoekt kan het een date echt verpesten. Zeker als dit niet goed begrepen wordt. Wanneer het wel klikt dan zal de date goed verlopen omdat een Kreeft doorgaans veel gevoel heeft voor eerlijke en open gesprekken. Wanneer jij dat ook waardeert dan kun je met iemand met het sterrenbeeld Kreeft snel tot de kern komen en weten of jullie meer van elkaar willen ontdekken. Een Kreeft zal het echt waarderen wanneer je niet oppervlakkig overkomt en om zaken heen draait. Misschien dat een date in een restaurant niet zo geschikt is en dat je beter kunt gaan voor een lange wandeling. Mensen met het sterrenbeeld Kreeft hebben een duwtje in de rug nodig en houden het om hoffelijk behandeld te worden. Voor een tweede date is een avondje op de bank in een comfortabele huiselijke omgeving echt iets wat een Kreeft erg zal waarderen. De behoefte aan intimiteit komt in de veilige omgeving bij een Kreeft naar boven. Ook worden diepgaande gesprekken gewaardeerd over levensvragen en zelfs spiritualiteit. Ben je zelf ook spiritueel onderlegd dan zijn dit ook zeker onderwerpen die op een date rustig ter sprake kunnen komen. Een Kreeft houd ook van traditionele gewoonten en is doorgaans romantisch ingesteld. Tijdens de date wil een Kreeft zich speciaal voelen en houdt ervan om in de watten gelegd te worden. Lukt het om een Kreeft uit de schulp te krijgen dan kun je mooie en eerlijke gesprekken verwachten.

Sterrenbeeld Kreeft Zakelijk

Op zakelijk vlak is een persoon met het sterrenbeeld Kreeft vooral erg loyaal en een goede collega. Een Kreeft zal zijn best doen om alle relaties op de werkvloer gezond te houden. Het is niet zo dat een Kreeft een echte carrière tijger is. Doorgaans worden ze eerder gelukkig van een gezonde werksfeer met gezellige collega’s en leuke uitdagingen. Een persoon met het sterrenbeeld Kreeft zal meestal niet voor een financieel succes gaan. Daar wordt het nut niet van ingezien als dit geen persoonlijk geluk oplevert. Veel Kreeften koppelen ook intuïtie en spirituele ontwikkelen aan hun carrière om zo het juiste pad te bewandelen. Een continue zoektocht naar bevestiging motiveert om het maximale eruit te halen. Liever gaat een Kreeft niet op eigen houtje een avontuur aan en zoekt naar een compagnon of partner hiervoor. Ook zakelijk moeten Kreeften wel het nut kunnen inzien van de uitdaging om doelgericht en praktisch te blijven. Pas wel op dat Kreeften vaak gevoelig zijn. Heb je dus een mededeling die niet zo prettig is dan heb je er baat bij om deze zo positief mogelijk te brengen. Een Kreeft trekt zich anders snel terug en gaat als pessimist verder. Over het algemeen is er wel zeker een gezonde werkethiek en zijn Kreeften gewend om hun volle aandacht aan werk te besteden. Een Kreeft zal blijven streven naar een goede werksfeer en zal zich niet al te goed kunnen ontwikkelen wanneer er veel competitieve activiteiten zijn.

Kinderen met het sterrenbeeld Kreeft

Het karakter van kinderen met het sterrenbeeld Kreeft is gevoelig en introvert. Eigenlijk zijn ze de gevoeligste van alle sterrenbeelden in de dierenriem. Toch heeft een kind met het sterrenbeeld Kreeft een goed schild en kan zich daardoor niet veel aantrekken van commentaar of uitlokking tot pesten. Kinderen met dit sterrenbeeld kunnen naar verloop van tijd best hard uithalen als iets hen een lange tijd niet zint. Het denkbeeldige schild van het sterrenbeeld Kreeft is er wel om de gevoeligheid van de persoon te beschermen. Daar waar ze liever geen kritiek ontvangen zullen ze zich hier van afbijten. Vaak zijn kinderen met het sterrenbeeld Kreeft aanhankelijk aan de ouders en houden ervan om verwend te worden. Verwennen in de zin van genegenheid en complimenten. Niet zo zeer met speelgoed. Kreeften zijn niet materialistisch ingesteld. Kinderen met dit sterrenbeeld hechten heel veel waarden aan hun gewoonlijke speelgoed. Raakt iets kwijt of gaat iets stuk? Dan doet dat echt zeer. Kinderen met dit sterrenbeeld hebben over het algemeen baat bij een omgeving die veilig is en waar ze zich beschermd voelen. Als een kind met het sterrenbeeld Kreeft de situatie vertrouwt dan is er genoeg ruimte om zich creatief en emotioneel te ontwikkelen.

Van mensen met het sterrenbeeld Kreeft kun je een terughoudend gedrag verwachten als het gaat om het maken van nieuwe vrienden. Ben je eenmaal bevriend met iemand met dit sterrenbeeld dan kun je veel loyaliteit verwachten. Kreeften zijn namelijk zorgzaam en kunnen goed luisteren. Je kunt je verhaal kwijt en je zorgen op tafel leggen. Een Kreeft zal zijn of haar intuïtie gebruiken om je de beste inzichten te geven. Het zit in het karakter van een Kreeft om veel na te denken over van alles. Daardoor voelen ze zich vaak ervaringsdeskundige en hebben het gevoel dat ze je verder willen helpen. Deze karaktereigenschappen maken Kreeften zo zorgzaam en loyaal. Ze zijn totaal niet egoïstisch ingesteld. Toch is het voor Kreeften over het algemeen wat lastiger om nieuwe vrienden te maken. Ze zijn nou eenmaal meer introvert dan andere sterrenbeelden. Het zit niet in hun aard om een nieuwe vriendschap op te bouwen. Ze wachten tot je naar hen toe komt.

Meer sterrenbeelden

Profielfoto van Rina 139
Aanwezig
Box: 645

Liefde, relatie, werk, financiën, heldervoelend, helderhorend, Lenormand, Tarot, Engelenkaarten, tijdsaanduiding, fotoreading

Profielfoto van Shakira 36
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Christina 50
Aanwezig
Box: 859

Ik geef je een toekomstvoorspelling voor de komende 6 maanden! Paragnost - Toekomstvoorspelling - Helderziend - Heldervoelend

Profielfoto van Mandy 66
Aanwezig
Box: 726

Sterk heldervoelend, -wetend, -horend en -ziend. Lichtwerker. ASS, kinderen, narcisme, zielsconnectie, liefde/relatie, coaching, automatisch schrift.

Profielfoto van Ingrid Isabella 127
Aanwezig
Box: 258

Ervaren Kaartlegster- Paragnoste - Russian Gypsy Tarot - Lenormand- Engelen- Gidsen- Fotoreading- Cursussen

Profielfoto van Raymond 97
Aanwezig
Box: 894

Open eerlijk en zuiver! Helderziend, helderhorend en helderwetend /tweelingzielen, Liefde relatie, werk en financieel!

Profielfoto van Shannon 71
Aanwezig
Box: 802

Aangeboren helderwetend en voelend, sterke intuïtie, liefde, relatie, werk, Tweelingzielen, Wet van Aantrekking, transformatie, NLP-coach

Profielfoto van Leontine 61
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Wicca, vragen over (zwarte) magie,

Profielfoto van Yvette 12
Aanwezig
Box: 935

Helderwetend-en voelend, sterke intuitie, liefde/relatie en werk-gerelateerd. Huisdieren (geen vermissingen). Daarbij leg ik de lenormandkaarten.

Profielfoto van Cherry Flower 12
Aanwezig
Box: 233

Wat gaat er in FEBUARI gebeuren ?Ervaren medium| Innerlijk kind | tweelingzielen | liefdesrelaties | life coach |STERK helder-voelend horend ziend