Alles over het Sterrenbeeld LeeuwMensen met het sterrenbeeld Leeuw zijn over het algemeen mensen met een vrijgevig karakter. Ze hebben veel levenslust, doorzettingsvermogen en wilskracht. Door de levenslust zijn Leeuwen vaak goed in de omgang en worden vooral geliefd door hun medemens. Leeuwen hebben vaak veel ambitie om hun doelen in het leven te behalen. Deze doelen mogen best een lastige uitdaging zijn, daar schrikt een Leeuw niet van. Het karakter van een Leeuw is namelijk ruimdenkend en creatief. Dit zijn erg positieve karaktereigenschappen die over het algemeen door mensen worden gewaardeerd. Deze eigenschappen kan een Leeuw erg ver brengen in het leven. Deze karaktereigenschappen hebben overigens ook een andere kant. Door de enorme wilskracht en ambitie kan een persoon met dit sterrenbeeld ook erg bazig overkomen. Een uitstraling van autoriteit helpt wel erg goed wanneer er leiding moet zijn, maar het maakt een een Leeuw in het dagelijks leven soms niet te verdragen.

Een Leeuw heeft met al zijn zelfverzekerdheid vaak toch de neiging om zich met andere te bemoeien. Daar moet je tegen kunnen. Mensen met het sterrenbeeld Leeuw zullen zich niet zo snel laten vertellen wat ze moeten doen. Ze nemen liever zelf de leidinggevende functie in handen. Een geboren leider dus met veel durf en enthousiasme. Leeuwen zijn praktisch ingesteld en hebben voor ogen wat het plan is. Als hij of zij daar mensen voor nodig hebt dan zal een Leeuw alle tijd investeren die ervoor nodig is om mensen naar zijn hand te krijgen. De persoonlijkheid van iemand met het sterrenbeeld Leeuw straalt veel ijdelheid uit. Dit motiveert mensen om hen heen en resulteert in het zijn van een ware inspiratiebron. Leeuwen houden er ook van om hun geliefden en medemens ook geliefd te laten voelen. Er zit dus een zekere pleaser in het karakter van een Leeuw. Mensen met het sterrenbeeld Leeuw willen opvallen en zullen daar een hoop voor willen doen. Het enorme doorzettingsvermogen helpt hen op te vallen en te bereiken wat ze willen bereiken.

Leeuwen zijn gewend aan aandacht en complimenten. Mensen met dit sterrenbeeld vragen hier ook wel een beetje om. Ook al komen mensen met het sterrenbeeld Leeuw vaak er zelfverzekerd en onafhankelijk over zijn ze vaak toch wat onzeker. Daarom zoeken Leeuwen naar de erkenning om het ego te voeden. Geven mensen zich niet bloot en zijn ze geheimzinnig dan probeert een Leeuw er alles aan te doen om deze persoon te leren kennen. Mensen met dit sterrenbeeld houden van duidelijkheid en eerlijkheid. Ook stellen ze hoge eisen aan anderen en zichzelf.

Goede eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw

 • Openhartig
 • Goedgeefs
 • Genereus
 • Onzelfzuchtig
 • Nijverig
 • Optimistisch
 • Zelfbewust
 • Gedecideerd
 • Resoluut
 • Zelfstandig
 • Gastvrij
 • Behulpzaam

Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw

 • Hoogmoedig
 • Opschepperig
 • Minachtend
 • Hautain
 • Bazig
 • Gevoelloos
 • Streng
 • Nauwgezet
 • Spijkerhard
 • Eigenzinnig

Datum sterrenbeeld Leeuw

Je bent een Leeuw als sterrenbeeld wanneer je geboren bent tussen 23 juli t/m 23 augustus. Ben je jarig op één van de onderstaande data?

23 juli, 24 juli, 25 juli, 26 juli, 27 juli, 28 juli, 29 juli, 30 juli of 31 juli of 1 augustus, 2 augustus, 3 augustus, 4 augustus, 5 augustus, 6 augustus, 7 augustus, 8 augustus, 9 augustus, 10 augustus, 11 augustus, 12 augustus, 13 augustus, 14 augustus, 15 augustus, 16 augustus, 17 augustus, 18 augustus, 19 augustus, 20 augustus, 21 augustus, 22 augustus of 23 augustus.

Sterrenbeeld Leeuw samengevat

 • Datum geboren: 23 juli t/m 23 augustus
 • Engelse benaming: Leo
 • Element: Vuur
 • Symbool: ♌

Positieve eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw

Als iemand met het sterrenbeeld Leeuw zich geliefd voelt dan kan hij of zij echt het meeste in zichzelf naar boven halen. Dit maakt een Leeuw prettig in omgang wanneer er veel wederzijds respect is. Omdat een Leeuw veel van anderen vraagt zijn ze ook bereid om zelf veel tijd en moeite in mensen te investeren. Je kunt echt op mensen met dit sterrenbeeld rekenen wanneer je ze nodig hebt. Leeuwen hebben veel creativiteit in het karakter. Ze houden ervan om op de voorgrond te staan. Een Leeuw in je midden zorgt voor een hoop plezier en gezelligheid. De grootse dromen houden Leeuwen interessant en ook een beetje geheimzinnig. Mensen met het sterrenbeeld Leeuw hebben over het algemeen ook de aanleg om muzikaal te zijn. Vaak ontwikkeld de creatieve geest zich al op jonge leeftijd waardoor Leeuwen creatieve bezigheden zich makkelijk kunnen aanleren. Mensen met dit sterrenbeeld hebben dus een enorme wilskracht en gevoel voor passie. Door deze karaktereigenschappen zijn mensen met dit sterrenbeeld goede compagnons of zakelijke partners. Ze houden van productiviteit en effectiviteit. Zijn er taken die ze uit kunnen besteden dan zullen ze dat over het algemeen proberen. Dit komt door het leidinggevende karakter en het gevoel voor ambitie. Wat ook zeker een positief eigenschap is van mensen met het sterrenbeeld Leeuw is dat ze sprankelen van enthousiasme. Dat is zeer prettig wanneer je net even de goede energie nodig hebt. Een Leeuw heeft daarom als karaktereigenschap ook dat ze gemakkelijk zijn in omgang in vriendschappen. Ze hebben meestal leuke positieve trekjes en houden van gezelligheid.

Negatieve eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw

Er zijn ook zeker negatieve eigenschappen die horen bij mensen met het sterrenbeeld Leeuw. Ze houden ervan om in het middelpunt te staan en alle aandacht op te eisen. Wanneer je hier niet tegen kan dan zal dat snel irriteren. Wanneer een Leeuw niet zijn of haar zin krijgt dan slaat dit soms om in een negatieve en arrogante houding. Ga dan geen discussies aan want je kan alleen maar commentaar verwachten. Leeuwen zijn namelijk veeleisend en vragen op persoonlijk vlak een hoop van je. Ruzies kunnen best wel uit de hand lopen want een Leeuw wil altijd de boventoon blijven voeren. Autoriteit en koppigheid zijn de karaktereigenschappen die conflicten erg onaangenaam maken. De mindere karaktereigenschappen van mensen met dit sterrenbeeld komen neerbuigend over. Leeuwen willen overal hun zin doordrijven en daar respect voor ontvangen. Dat is soms lastig te accepteren. In de liefde lopen mensen met het sterrenbeeld Leeuw vaker tegen de lamp dan andere. Vaak kiezen ze voor een impulsieve aanpak en dat kan opdringerig overkomen.

Een Leeuw in de liefde

Omdat Leeuwen ijdel en arrogantie uitstralen merk je in de liefde dat deze karaktereigenschappen soms negatief uitpakken. Mensen met dit sterrenbeeld zijn best naïef als het aankomt op een relatie die nog jong is. Ze willen snel hun zin doordrijven en worden al snel bezitterig. Dit kan voor de andere persoon goed, maar ook slecht uitpakken. Houd de persoon niet van deze bezitterigheid dan schrikt het af en loopt het waarschijnlijk stuk. Bevalt deze bezitterigheid wel en wordt het gezien als pure interesse dan pakt het goed uit. Ook in de liefde is iemand met het sterrenbeeld Leeuw ongeduldig en gehaast. Ze willen hun zin, en wel snel ook. Als de liefdesrelatie al lang in gang is dan zijn Leeuwen over het algemeen erg loyaal. Ze weten namelijk wat ze willen en houden zich daarbij. Wanneer de energie goed is zal een Leeuw niet zo snel loslaten en zoeken naar andere prikkels. Leeuwen houden van positiviteit en ambitie. Dit zoekt een Leeuw ook in een relatie. Mensen met dit sterrenbeeld eindigen daarom vaak met mensen die deze karaktereigenschappen met hen delen. Ze zijn niet introvert en op zichzelf waardoor er altijd een deur openstaat voor een nieuwe uitdaging. Als al deze eigenschappen aanwezig zijn dan is dat een goede fundering voor een relatie. Is het tegenovergestelde uiteindelijk waar dan heeft een relatie weinig kans van slagen. Leeuwen hebben geen sterke aanleg om zich te veranderen. Omdat Leeuwen zo zorgzaam en loyaal zijn verwachten ze ook veel van deze eigenschappen terug. De relatie moet immers in balans zijn. Wat de uiteindelijke boventoon voert in het liefdesleven van een Leeuw is dat hij of zij absoluut veel liefde en aandacht verwacht.

Leeuw - De perfecte match

De perfecte match voor een Leeuw is Kreeft. Mensen met het sterrenbeeld Kreeft weten het maximale in de Leeuw naar boven te halen. Complimenten en aandacht zijn de dingen waar een persoon met het sterrenbeeld Leeuw van gaat sprankelen. Een Kreeft heeft als karaktereigenschap om aan deze behoefte te voldoen. Mensen met het sterrenbeeld Kreeft hebben over het algemeen veel geduld. Dat komt van pas in een relatie met iemand met het sterrenbeeld Leeuw. Dit geduld zorgt voor een goede harmonie wanneer de Leeuw zichzelf weer eens in het middelpunt zet. Of wanneer het gedrag arrogant is wanneer hij of zij de zin niet kan doordrijven. Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw houdt er dus van om op te vallen. Op het gebied van seksualiteit geldt dat een Leeuw niet al te veel werk verricht en zich liever laat verwennen. Veel andere sterrenbeelden kunnen daar niet goed tegen. Een Kreeft wel, dat is een pleaser en past bij het energieke en avontuurlijke karakter van de Leeuw.

Sterrenbeeld Leeuw en seksualiteit

Mensen met dit sterrenbeeld houden van veel seksualiteit. Ze zijn voortdurend op zoek naar prikkels en aandacht. Toch schort het een Leeuw om echt het initiatief te nemen, ze zijn wat dat betreft wat afwachtend van karakter. Als minnaar hebben ze veel creativiteit waardoor het bedrijven van de liefde erg avontuurlijk kan zijn. Op het gebied van seksualiteit wachten ze vaak op het juiste moment om over te gaan tot actie. Ze laten het verleiden graag over aan de partner. Ze willen graag de bevestiging dat de seks geweldig is. Ook kun je veel creativiteit verwachten omdat Leeuwen flamboyant van karakter zijn.

Sterrenbeeld Leeuw als ex

Het karakter van iemand met het sterrenbeeld Leeuw is afwachtend maar vooral trots. Is de relatie stuk gelopen dan zal een Leeuw altijd het gevoel hebben dat de partner gek is om hem of haar te laten gaan. Leeuwen zijn namelijk best vol van zichzelf. Is het vertrouwen beschadigd dan zal de Leeuw ervoor willen zorgen dat er jaloezie ontstaat aan de andere kant. Dit is vervelend en zorgt er eigenlijk voor dat een hereniging weinig kans heeft.

Daten met een Leeuw?

Als je moeite hebt met het strelen van iemands persoonlijkheid en je liever over jezelf praat dan gaat een date met een Leeuw weinig opbrengen. Het zit nou eenmaal in het karakter van een Leeuw dat ze graag aandacht en complimenten verwachten. Toch verwachten ze een onafhankelijke partner met een sterke persoonlijkheid. Daag een Leeuw niet uit want dan kun je een sneer verwachten. Praat niet over eerdere dates met andere mannen of vrouwen want dat zet gelijk een negatieve sfeer. Leeuwen zijn over het algemeen best onzeker en ze houden er niet van om te praten over wat jij precies verwacht van hem of haar. Mensen met het sterrenbeeld Leeuw hebben totaal geen zin om zich aan te passen.

Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw waardeert eerlijkheid en oprechtheid. Ze zijn sociaal en komen graag snel tot de kern. Het is algemeen bekend dat mensen met het sterrenbeeld Leeuw van luxe houden. Een date in een luxe restaurant met champagne en luxe gerechten is de perfecte omgeving voor een Leeuw. Hier voelen ze zich prettig en belangrijk. Dit hoort echt bij de karaktereigenschappen van een Leeuw. Ook waarderen Leeuwen schoonheid en stijl. Een goede kledingstijl en spontaan voorkomen valt eigenlijk altijd in de smaak.

Sterrenbeeld Leeuw Zakelijk

Mensen met het sterrenbeeld Leeuw zijn op zakelijk gebied vaak in staat om de leiding te nemen. Ze hebben de ambitie en wilskracht om in de top terecht te komen. Op persoonlijk vlak hebben Leeuwen de eigenschap om veel aan hun voorkomen te doen. Dit verhoogt hun zelfverzekerdheid waardoor ze goed in hun rol terecht komen. Wanneer een Leeuw het idee heeft dat hij in zijn carrière het juiste pad bewandeld dan kun je de volle inzet verwachten. De ambitie straalt ervan af en dat geeft collega’s en compagnons ook een goede boost. Ook op zakelijk gebied heeft een Leeuw behoefte aan loyaliteit en verwacht van andere dezelfde inzet. Mensen met het sterrenbeeld Leeuw zijn gewend om in de spotlight te staan. Ze zullen daardoor zakelijk ook het talent hebben om snel problemen op te lossen en zich voor de groep te gooien. Dit komt door het dominante karakter waardoor ze graag de verantwoordelijkheid op zich nemen. Op zakelijk vlak zal een Leeuw ook sprankelen wanneer hij of zij complimenten ontvangt. Is de werkomgeving leuk en spannend dan kan een persoon met het sterrenbeeld Leeuw zich het beste ontwikkelen.

Kinderen met het sterrenbeeld Leeuw

Het is algemeen bekend dat kinderen met het sterrenbeeld Leeuw vaak onrustig en luidruchtig zijn. Zeker wanneer ze echt hun zin willen doordrijven. De behoefte om in het middelpunt te staan begint dus al op zeer jonge leeftijd. Ook op creatief gebied nemen ze vaak het voortouw. Geef ze niet teveel kritiek want dan kun je een lastige houding verwachten. Op latere leeftijd kunnen kinderen met het sterrenbeeld Leeuw de kritiek beter verdragen dan op jonge leeftijd.

Een Leeuw en vriendschap

Leeuwen houden van spontaniteit en verwachten veel van vrienden. De vriendschappen ontstaan hierdoor wat stroef en hebben echt tijd nodig om uit te groeien tot iets serieus. Leeuwen eisen ook de aandacht op, daar kan niet iedereen even goed tegen. Omdat mensen met dit sterrenbeeld best onzeker zijn willen ze vaak horen dat de vriendschap goed is. Deze bevestiging van hoe geweldig de vriendschap is zorgt ervoor dat een Leeuw meer en meer wilt investeren in deze vriendschap. Een persoon met het sterrenbeeld Leeuw heeft dus de kracht om veel te willen doen voor de vriendschap, maar verwacht dit ook zeker terug. Als hier een goede balans is dan blijft de vriendschap sterk. Vrienden kun je op één hand tellen, zou een typische uitspraak kunnen zijn voor iemand met het sterrenbeeld Leeuw.

Meer sterrenbeelden

Profielfoto van Leontine 62
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Wicca, vragen over (zwarte) magie,

Profielfoto van Mirjam 46
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Profielfoto van Pim 20
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Albert 25
Aanwezig
Box: 496

Coach,magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.

Profielfoto van Dinah 50
Aanwezig
Box: 508

Trance Medium met Gids en Engelen, Previews Soulmates Helderziend en wetend Kaartlegster, Ziet hoe de ander naar u staat en acties, kaarsmagie, Heks.

Aanwezig
Box: 884

Energy shifter/reader (NL/ENG) - Magical friend <3

Profielfoto van Spirit 12
Aanwezig
Box: 780

Lichtwerker - ik zet je terug in het licht. Voor al uw levensvragen. Heldervoelend, -wetend en -ziend.

Profielfoto van Jennifer 14
Aanwezig
Box: 379

SoulReader, Medium-Paragnost: Inzichten | antwoorden | Duidelijkheid | levensvragen | relaties | Luisterend Oor | Persoonlijke Groei |

Aanwezig
Box: 455

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Aanwezig
Box: 813

Nieuw tz-legging om meer inzicht te krijgen waar jullie staan en waar jij naar toe mag bewegen en geef ik je tips en tools mee.