Alles over het Sterrenbeeld MaagdMensen met het sterrenbeeld Maagd zijn over het algemeen kalme en redelijke mensen. De persoonlijke karaktereigenschappen zijn bescheiden, rustig, afwachtend en intellectueel. Mensen met dit sterrenbeeld hebben ook de aanleg om erg hard te kunnen werken. Ze houden wel van aanpakken en van dingen afmaken. Maagden zijn te herkennen aan hun dienstbaarheid, zowel op zakelijk vlak als in het privéleven. Mensen met het sterrenbeeld Maagd houden ervan om zich volledig te richten op een bepaald doel en dit doel via de kortste weg te bereiken. Deze prestatiegerichtheid heeft ook zeker nadelen. Een negatief eigenschap van mensen met dit sterrenbeeld is dat ze echte controlfreaks zijn. Ze streven vele doelen tegelijk na en willen deze tot in perfectie bereiken waardoor Maagden snel overspannen kunnen raken.

De karaktereigenschappen van een Maagd zijn over het algemeen erg prettig. Zo kunnen Maagden een ware rots in de branding zijn mensen die even wat hulp nodig hebben. Ook hebben ze het echt tussen de vingers om iemand snel op te vrolijken. Vaak hebben Maagden de aanleg om erg druk in hun hoofd te zijn met van alles en nog wat. Toch ogen ze vaak zelfverzekerd van hun zaakjes en proberen kalm te blijven. Moet er iets gebeuren dan pakken ze het het liefst per direct op. Door het perfectionistische karakter zijn Maagden erg analytisch ingesteld en zien daardoor vaak snel de oplossingen.

Mensen met het sterrenbeeld Maagd hebben de drang om te leren. Dit progressieve karakter is vaak ook te herkennen aan een gezond voedingspatroon en de behoefte aan sport en beweging. Maagden blijven graag fit om klaar te zijn voor alle uitdagingen die hen in de nacht wakker houden. Toch zijn Maagden best gevoelige mensen. Dit sterrenbeeld heeft als kenmerk om kalm en afwachtend te zijn maar geven zichzelf niet zomaar vrij. Alleen aan echt goede vrienden en kennissen zullen ze het boekje open willen doen. Praten over de eigen gemoedstoestand, dat doen ze liever niet.

Het gereserveerde karakter van mensen met het sterrenbeeld Maagd maakt ze tot over het algemeen intellectuele mensen. Ze kunnen goed luisteren en praten niet voor hun beurt. Deze luistervaardigheden geeft ze al snel een voorsprong in discussies en debatten. Ze weten vaak de juiste dingen te kunnen vertellen. Mensen met het sterrenbeeld Maagd passen daarom ook uitstekend in de functie als consulent, adviseur, advocaat of jurist. Over het algemeen zijn mensen met het sterrenbeeld bescheiden en vinden het in vriendschap en relaties belangrijk dat er een intellectuele klik is. Zo niet, dan kan een Maagd moeite hebben in de omgang simpelweg omdat een Maagd er geen geduld voor heeft.

Goede eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd

 • Accuraat
 • Grondig
 • Zorgvuldig
 • Consequent
 • Bekwaam
 • Nuchter
 • Verstandig
 • Zakelijk
 • Betrouwbaar
 • Zuiver
 • Eerlijk
 • Onpartijdig
 • Pragmatisch

Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd

 • Scherpzinnig
 • Kieskeurig
 • Conservatief
 • Kleingeestig

Datum sterrenbeeld Maagd

Je bent een Maagd als sterrenbeeld wanneer je geboren bent tussen 24 augustus t/m 22 september. Ben je jarig op één van de onderstaande data?

24 augustus, 25 augustus, 26 augustus, 27 augustus, 28 augustus, 29 augustus, 30 augustus of 31 augustus of 1 september, 2 september, 3 september, 4 september, 5 september, 6 september, 7 september, 8 september, 9 september, 10 september, 11 september, 12 september, 13 september, 14 september, 15 september, 16 september, 17 september, 18 september, 19 september, 20 september, 21 september of 22 september.

Sterrenbeeld Maagd samengevat

 • Datum geboren: 24 augustus t/m 22 september
 • Engelse benaming: Virgo
 • Element: Aarde
 • Symbool: ♍

Positieve eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd

Personen met het sterrenbeeld Maagd zijn erg betrouwbaar. Ze zullen niet snel op de voorgrond treden en wachten liever de situatie even af. Ze hebben dus voornamelijk een nuchter karakter en intelligente houding. Ze zijn ook zeker bereikbaar voor een goed gesprek en een aangename kennismaking. Dit maakt een Maagd best makkelijk in omgang. Ze hebben goede communicatieve vaardigheden en houden ervan om over interessante zaken te praten. Ze hebben aanleg om discussies te winnen, daar zijn ze vaak erg goed in. Mensen met het sterrenbeeld Maagd zijn erg perfectionistisch en hebben heel veel oog voor detail. Ze houden ook van de mooie dingen in het leven. Je kunt ervan uitgaan dat mensen met dit sterrenbeeld altijd de kleine lettertjes lezen en zich niet snel in de maling laten nemen. Ze hebben een groot analytisch vermogen en aanleg voor een helder inzicht in zaken op allerlei gebieden. Mensen met het sterrenbeeld Maagd zijn daarom echte alleskunners. Het is een karaktereigenschap dat ze alles erg nauwkeurig aanpakken waardoor ze veel vaardigheden ontwikkelen.

Negatieve eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd

Er zijn zeker ook vele negatieve eigenschappen die bij dit sterrenbeeld komen kijken. Mensen met het sterrenbeeld Maagd zijn vaak zo kieskeurig dat anderen daar gek van kunnen worden. Het perfectionistische gedrag van Maagden kan erg irriteren. Door dit perfectionistische gedrag kunnen ze zelf ook vaak in de stress schieten, zeker wanneer dingen even niet zo gaan als ze dat willen. Mensen met het sterrenbeeld Maagd kunnen soms wat warrig overkomen wanneer het ze even teveel wordt. Over het algemeen durven ze veel verantwoordelijkheden op zich te nemen. Omdat het in het karakter zit van een Maagd om deze verantwoordelijkheden erg serieus te nemen, kan dit soms echt teveel worden. Dit slaat soms ook niet goed aan bij hun medemens. Maagden vragen veel van de mensen om hen heen. Wordt er niet aan de verwachting voldaan dan wordt een Maagd ongeduldig.

Een Maagd in de liefde

Mensen met het sterrenbeeld Maagd houden van een stabiele relatie. Ze hebben hier behoefte aan omdat een Maagd in de liefde zijn of haar echte persoonlijkheid laat zien. Het is belangrijk dat er een goede vertrouwensrelatie is, anders zal een Maagd zich niet prettig voelen. Iemand met het sterrenbeeld Maagd kan zich optimaal ontplooien in een liefdesrelatie wanneer er veel wederzijds respect is wanneer het koppel loyaal aan elkaar is. Daar is het ook zo dat een Maagd over het algemeen niet erg romantisch is aangelegd. Het zit in het karakter dat hij of zij kalm is en niet te vaak emoties wilt laten zien. Deze terughoudendheid is niet alleen in de liefde een karaktereigenschap. Ook al kunnen Maagden dus wat afstandelijk overkomen in de liefde zal hij of zij het altijd opnemen voor de partner. In de liefde is er geduld nodig voor elkaar. Een Maagd zal altijd de boel aftasten om er zeker van te zijn dat hij of zij niet gekwetst gaat worden. Mensen met het sterrenbeeld Maagd streven naar bevestiging dat de liefde écht is. Daar zullen ze dan ook alles aan doen.

Maagd - De perfecte match

Mensen met het sterrenbeeld Maagd zijn zeer geduldige mensen. De perfecte match voor iemand die Maagd is, is het sterrenbeeld Stier. Ook een Stier heeft engelengeduld. Het geduld is juist datgene wat voor beide personen beloond wordt. De perfecte match is moeilijk te vinden maar wanneer beide personen elkaar de tijd en ruimte geven dan zal het geduld beloond worden. Beide sterrenbeelden hebben sterk de behoefte aan genegenheid en bevestiging dat de liefde écht is. Ze houden ook beide van het loyale karakter van elkaar. Hierdoor staat een Maagd sterk in het leven en weet dat er niet zomaar conflicten gaan ontstaan. Daar kunnen mensen met dit sterrenbeeld niet goed tegen. De terughoudende houding is daar de rede van. Het liefst vermijden beide sterrenbeelden de stress die een relatie niet goed doet. Ook op financieel gebied kunnen zowel de Maagd, als de Stier goed met geld omgaan. Dit zorgt ook voor duidelijkheid in de liefdesrelatie. De Stier en de Maagd kunnen samen echt een zeer harmonieuze liefdes relatie hebben.

Sterrenbeeld Maagd en seksualiteit

Mensen met het sterrenbeeld Maagd zijn meestal niet erg actief op jacht naar avonturen op het gebied van seks. Ze laten het echt op zich afkomen. Verlegenheid en terughoudendheid zijn typische karaktereigenschappen van iemand met het sterrenbeeld Maagd. Ze zullen zich optimaal kunnen ontplooien in de seksualiteit wanneer de romantiek en liefde perfect aanvoelt. Maagden zijn lastig te verleiden voor seks wanneer ze niet zeker weten of de minnaar de moeite waard is. Mensen met dit sterrenbeeld zijn echt op zoek naar een intellectuele klik en gezamenlijke interesses. Maagden willen geen dwang voelen om de liefde te moeten bedrijven en houden ervan als het gewoon natuurlijk op gang komt. Wanneer beide partners genoeg geduld voor elkaar hebben kan de seksualiteit bij iemand met het sterrenbeeld Maagd uitstekend ontwikkelen.

Sterrenbeeld Maagd als ex

Als de relatie tot een einde is gekomen dan zijn mensen met het sterrenbeeld Maagd vaak standvastig. Als het vertrouwen geschaadt is dan komt het meestal niet goed. Een Maagd is loyaal en betrouwbaar en kan er niet tegen wanneer dit vertrouwen is beschadigd. Het bevestigende gevoel dat de relatie niet meer perfect is kan in de ogen van een Maagd niet meer worden hersteld. Als er iets geregeld moet worden dan komen ze hun afspraken nog wel na maar het liefst sluiten ze het zo snel mogelijk het contact.

Daten met een Maagd

Een Maagd is erg op zichzelf en niet echt extravert. Een Date met een Maagd kan daarom soms wat traag op gang komen. Het is belangrijk dat beide hun geduld tonen, alleen dan kan er een vonkje overslaan. Iemand met het sterrenbeeld Maagd geeft zichzelf niet graag bloot en zal ook liever luisteren dan zelf praten. Ben je dus zelf ook introvert dan kan het best een saaie date worden. Maagden hebben vaak een goed ontwikkelde intelligentie en kunnen lang over hetzelfde onderwerp praten. Dit maakt de date niet altijd even luchtig. Even snel wat small talk om de boel op gang te krijgen dat behoort niet tot de vaardigheden helaas. Maagden zullen zich dan ook zeker beter kunnen ontplooien in een wat rustiger restaurant of café. Daar voelt hij of zij meer zichzelf en zal dan sneller tot de essentie komen. Mensen met dit sterrenbeeld zijn wel erg geïnteresseerd in hun medemens en weet vaak de juiste vragen te stellen. Ze willen graag eerst meer van jou weten voordat ze zichzelf volledig prijsgeven. Flirten gaat een Maagd niet heel goed af. Maagden zijn namelijk best wel terughoudend en hebben niet de aanleg om zich het flirten goed aan te leren. De romantiek zal er over het algemeen niet van afspringen. Als er raakvlakken zijn op bepaalde interessegebieden dan heeft de date een grote kans van slagen. Maagden kunnen echt uren praten over een enkel onderwerp. Vol passie en interesse. Mensen met dit sterrenbeeld hebben een wat afwachtend karakter waardoor het écht moet klikken voordat de eerste date direct een romantisch einde krijgt.

Sterrenbeeld Maagd Zakelijk

Het is kenmerkend voor mensen met het sterrenbeeld Maagd dat ze enorm veel gevoel hebben voor detail. Ook op zakelijk gebied is dit duidelijk te herkennen. Met een vriendelijke houding weten ze toch altijd hun collega’s te stimuleren om net even iets meer te geven. Het doel dat voor ogen is moet behaald worden. Een Maagd is allergisch wanneer mensen steken laten liggen die het eindresultaat negatief beïnvloeden. Het doet iemand met dit sterrenbeeld goed als alle administratieve taken op orde zijn. Dat is nodig voordat er gefocust kan worden op de dagelijkse bezigheden. Op zakelijk vlak zullen Maagden zich heel goed kunnen ontwikkelen in een administratieve functie. Boekhouding, accountant, fiscalist maar ook alle functies die te maken hebben met data-analytics. Vaak gaat het met de carrière wel de goede kant op. Mensen met het sterrenbeeld Maagd hebben vaak veel geduld en geduld wordt meestal beloond. Ook hebben Maagden goed gevoel om de juiste keuzes te maken. Ze bekijken de situatie eerst goed en nemen pas een beslissing wanneer ze het zeker weten. Mensen met het sterrenbeeld Maagd hebben de vaardigheid om heel goed te kunnen luisteren. Beroepen als adviseur en psycholoog zijn ook zeker beroepen die bij een Maagd past.

Kinderen met het sterrenbeeld Maagd

Kinderen met het sterrenbeeld Maagd houden zich graag gedeisd en wachten af. Deze terughoudendheid zorgt er wel voor dat kinderen met dit sterrenbeeld minder snel hun hoofd stoten. Figuurlijk dan. Ze ontwikkelen vaak snel op het gebied van intelligentie en zijn nauwkeurig is hun huiswerk. Kinderen met dit sterrenbeeld houden van gewoontes en zijn eigenwijs. Het zijn ook kletsmajoren en kunnen uren discussiëren. Het is ook algemeen bekend dat kinderen met het sterrenbeeld Maagd erg behulpzaam zijn en graag de handen uit de mouwen steken. Zijn er wat huishoudelijke taken dan zullen kinderen met dit sterrenbeeld hier best goed in. Ook is hun kamer vaak netjes en opgeruimd. Dit komt voort uit het perfectionistische karakter van kinderen met dit sterrenbeeld.

Een Maagd en vriendschap

Mensen met het sterrenbeeld Maagd hebben vaak een goed ontwikkelde mensenkennis. Dit komt voort uit het karaktereigenschap dat een Maagd terughoudend en afwachtend is. Het is wat lastig om echt dikke vrienden of vriendinnen te worden met een Maagd. Er moet veel vertrouwen ontstaan en daar is tijd voor nodig. Mensen met het sterrenbeeld Maagd zijn zeer loyaal en staan voor je klaar in moeilijke tijden. Wanneer je steun nodig hebt of je verhaal kwijt wilt dan kun je bij iemand met dit sterrenbeeld goed terecht. Omdat een Maagd vaak zeker wil weten of jullie echt vrienden zijn zal hij of zij de vriendschap ook zeker testen. Maagden vermijden liever de confrontatie ook al gaan discussies hem of haar goed af. Mensen met dit sterrenbeeld hechten veel waarde aan vriendschap en waarderen het vaak meer dan je op het eerste oog zal denken.

Meer sterrenbeelden

Profielfoto van Mirjam 46
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Profielfoto van Pim 20
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Albert 25
Aanwezig
Box: 496

Coach,magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.

Profielfoto van Dinah 50
Aanwezig
Box: 508

Trance Medium met Gids en Engelen, Previews Soulmates Helderziend en wetend Kaartlegster, Ziet hoe de ander naar u staat en acties, kaarsmagie, Heks.

Aanwezig
Box: 884

Energy shifter/reader (NL/ENG) - Magical friend <3

Profielfoto van Spirit 12
Aanwezig
Box: 780

Lichtwerker - ik zet je terug in het licht. Voor al uw levensvragen. Heldervoelend, -wetend en -ziend.

Aanwezig
Box: 455

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Aanwezig
Box: 813

Nieuw tz-legging om meer inzicht te krijgen waar jullie staan en waar jij naar toe mag bewegen en geef ik je tips en tools mee.

Aanwezig
Box: 848

Ik ben een helder wetend en voelend medium paragnost. Spiritueel/life coach. Liefde, Relatie,Werk, Wonen, Empathie, HSP, Narcisme is een specialiteit

Aanwezig
Box: 491

Hoog sensitief medium, werk met de energieën van de kosmos. Kan invoelen op situaties en advies geven. Werk met concrete vragen.