Alles over het Sterrenbeeld RamEen Ram is actief recht door zee maar ook trots en daardoor soms erg koppig. Iemand met dit sterrenbeeld is doorgaans gebaat bij eenvoudigheid en heeft een praktische instelling. Een Ram is zelfverzekerd en emotioneel. Intuïtie is een doorslaggevende eigenschap. Door de praktische instelling is een Ram een geboren leider. Ze zijn onverwoestbaar en de ram zal zelfs in slechte tijden overleven. Rammen zijn erg impulsief en denken over het algemeen niet na voordat ze iets doen of zeggen. Deze karaktereigenschappen maken een Ram avontuurlijk en staan daardoor graag in het middelpunt van de belangstelling. Iemand met dit sterrenbeeld kan ongeduldig worden als iets niet snel genoeg gaat.

Een Ram neemt niet graag bevelen van anderen aan en laat dingen liever gebeuren. Een leugentje om bestwil, dat zit dan ook in de aard van een Ram. Je zal daarentegen een Ram nooit als echte leugenaar aantreffen. Ze zijn er niet zo goed in. Dit leugentje om bestwil komt voort uit het drammerige karaktereigenschap. Als een Ram iets wil, dan gaat hij ervoor tot hij het heeft. Rammen kunnen soms boos worden als ze niet krijgen wat ze willen.

Goede eigenschappen van het sterrenbeeld Ram

 • Fanatiek
 • Bedrijvig
 • Zelfbewust
 • Betrouwbaar
 • Vitaal
 • Doortastend
 • Boeiend
 • Dapper
 • Overtuigend
 • Sportief
 • Grensverleggend
 • Vernieuwend
 • Levendig
 • Onafhankelijk

Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Ram

 • Driftig
 • Ongeduldig
 • Opdringerig
 • Compromisloos
 • Onbuigbaar
 • Volhardend
 • Egoïstisch
 • Impulsief
 • Onbevangen
 • Boosaardig
 • Kwetsend
 • Genadeloos
 • Onverschrokken
 • Waaghalzig

Datum sterrenbeeld Ram

Je bent een Ram als sterrenbeeld wanneer je geboren bent tussen 21 maart t/m 19 april. Ben je jarig op één van de onderstaande data?

21 maart, 22 maart, 23 maart, 24 maart, 25 maart, 26 maart, 27 maart, 28 maart, 29 maart, 30 maart of 31 maart, 1 april, 2 april, 3 april, 4 april, 5 april, 6 april, 7 april, 8 april, 9 april, 10 april, 11 april, 12 april, 13 april, 14 april, 15 april, 16 april, 17 april, 18 april of 19 april.

Sterrenbeeld Ram samengevat

 • Datum geboren: 21 maart t/m 19 april
 • Engelse benaming: Aries
 • Element: Vuur
 • Symbool: ♈

Positieve eigenschappen van het sterrenbeeld Ram

Iemand met het Sterrenbeeld Ram heeft sterk de behoefte om beter te willen zijn dan anderen. Een Ram is geen watje en durft voor uitdagingen te gaan. Met deze wilskracht heeft een Ram de kans om beter te worden dan anderen. Als je hetzelfde pad bewandeld als iemand die Ram is dan kun je een veeleisende houding verwachten. Deze veeleisende houding is zowel op zakelijk vlak als in het privéleven duidelijk te herkennen. Het opzoeken van spanning en uitdagingen kan een Ram erg ver brengen. Een tegenslag hoort erbij en daar kan een Ram ook goed mee omgaan. Omdat een Ram een geboren leider is kun je resultaten verwachten. Een Ram is verder erg energiek en loyaal.

Negatieve eigenschappen van het sterrenbeeld Ram

Ben je zelf een Ram? Dan merk je vast dat je de kwaliteiten hebt om mensen te enthousiasmeren met al jouw ideeën. Met al deze persoonlijke eigenschappen ben je ook een springplank naar succes voor anderen. Wees er daarom van bewust dat je selectief bent. De mensen om je heen vinden je interessant maar zijn misschien niet net zo praktisch ingesteld als jij. Behoed je daarom voor meelopers en gelukszoekers. De negatieve eigenschappen van een Ram zijn te herkennen aan arrogantie en koppigheid. Ook kan een Ram vaak dingen niet zo makkelijk accepteren wanneer ze iets worden opgelegd.

Een Ram in de liefde

Als iemand met het sterrenbeeld Ram verliefd is dan gaat hij of zij er meestal vol voor. Dit komt omdat een Ram een sterke wil heeft. Het avontuurlijke eigenschap van een Ram zorgt er ook voor dat je snel de eerste stap kan verwachten als er echt een klik is. Ben je in een relatie met iemand met dit sterrenbeeld dan merk je vast dat een Ram vol voor je gaat. Zo niet, dan is er werk aan de winkel. Een Ram kan het moeilijk vinden om eerdere geliefden los te laten. Dit komt omdat de liefde sterk en hevig is geweest.

Een Ram geloofd in ware liefde en zal alles uit de kast halen om de liefde terug te ontvangen. Een avontuur in de liefde met hem of haar is enorm spannend. Vanwege het impulsieve karakter van een Ram zal deze snel met je flirten om te kijken of de juiste spanning tussen jullie ontstaat. Flirt je terug? Dan zal je snel weten wat er tussen jullie speelt en of er kansen zijn voor een spannend avontuur. Eenmaal in een relatie met een Ram zal je merken dat je er veel voor moet doen. Een Ram is veeleisend en vraagt om een minnaar met passie. Een Ram heeft behoefte aan duidelijkheid, wees dan niet bang om je ware aard te laten zien. Een beetje tegengas kan geen kwaad, integendeel.

Ram - De perfecte match

De perfecte match op het gebied van liefde voor een Ram is een Leeuw. Deze twee sterrenbeelden zijn een goede match omdat ze beide in zijn voor een avontuur. Wanneer je dezelfde interesses hebt dan kun je een vliegende start verwachten. Beide sterrenbeelden zijn passievol en hebben een sterke drive. Hierdoor zul je snel samen hetzelfde pad bewandelen wat de band tussen deze twee sterrenbeelden sterker en sterker maakt.

Vanwege het eerlijke karakter en de behoefte om direct over de boeg te komen met persoonlijke zaken is de kans klein dat er irritaties opspelen. Een Ram draait er niet omheen. Een Leeuw kan tegen een stootje en houdt ook niet van omwegen. Samen komen ze er dus wel uit. Een conflict is snel uit de wereld zodat de liefde weer centraal kan staan bij dit koppel. Een Leeuw is echt een perfecte match voor iemand met het sterrenbeeld Ram.

Sterrenbeeld Ram en seksualiteit

Op het gebied van seksualiteit is een Ram snel op te winden. Er is veel behoefte voor romantiek en voorspel. Dit komt voort uit het avontuurlijke karakter van iemand met het sterrenbeeld Ram. Het sterrenbeeld Ram is een vuurteken en dat uit zich ook in een vurige lust voor seksualiteit. Een Ram is dus gek op avontuur en zal iedere kans aangrijpen om de liefde te bedrijven wanneer deze nieuwe impulsen bevat. Er is behoefte aan creativiteit en passie op het gebied van seks. Wees dus niet bang om jouw fantasieen bespreekbaar te maken.

Sterrenbeeld Ram als ex

Iemand met het sterrenbeeld Ram blijft niet te lang hangen in het verdriet na het eindigen van een relatie. Er is een sterke behoefte om door te pakken en de oude relatie los te laten. De drijfveer om snel door te gaan komt voort uit de wil om oud zeer achter zich te laten. Liefdesverdriet doet een Ram zeer waardoor hij of zij maar één uitweg ziet en dat is vooruit kijken en doorgaan. Heb je iets goed te maken? Wacht dan niet af tot een Ram zich tot jou wendt. Aangezien een Ram over het algemeen trouw is en ook in slechte tijden steun biedt, heeft een breuk in een relatie weinig kans tot herstel. Een Ram waardeert vertrouwen en stabiliteit. Is jouw ex een persoon met het sterrenbeeld Ram? Dan kun je verwachten dat hij of zij contact met je opneemt tijdens een emotionele fase. Wanneer de emoties over zijn zal een Ram weer vooruit willen kijken en doelgericht verder gaan.

Daten met een Ram?

Heb je een date met een Ram? Wees dan niet bang om jezelf te laten zien zoals je bent. Dit wordt gewaardeerd. Ben je excentriek, verstop dat dan niet, dat kan alleen maar slecht uitvallen. Iemand met het sterrenbeeld Ram vindt het spannend wanneer je een eigen excentrieke stijl hebt. Je hoeft je dus niet te verstoppen, een open en eerlijke houding zal het gesprek snel op gang brengen. Gebruik je humor om het ijs te breken. Hoe sneller je tot de kern komt hoe duidelijker jullie connectie zal worden. Een Ram, man of vrouw, laat over het algemeen snel weten of hij of zij zich seksueel tot je aangetrokken voelt. Een date met iemand met het sterrenbeeld Ram vergt dus dat je zelfverzekerd moet zijn. Anders kan het stroef lopen en is er een kans dat een Ram de interesse verliest. Een Ram komt namelijk snel tot de kern en wil weten hoe de vork in de steel zit.

Laat een Ram vertellen. Iemand met het sterrenbeeld Ram siert zich door passie en levenslust. Vaak is een Ram een persoon vol ideeën en levensdoelen en daar praat hij of zij maar al te graag over. Gebruik dit om de persoonlijkheid te strelen, je kunt dit goed gebruiken om de kat uit de boom te kijken. Wees niet te terughoudend want dan mis je jouw kans. Het eerlijke karakter van een Ram geeft snel inzicht in de ware aard. Je hoeft vaak niet eens naar te vragen. Het prettige van een date met een Ram is dat het gesprek meestal wel snel op gang komt. Wanneer jullie beide eerlijk en open zijn ontstaat er snel een hechte band. Als er interesse is op het gebied van liefde dan zul je dit snel merken. Wordt het sneller vriendschappelijk dan is het tijd om je sensuele kant te laten zien. Een Ram houd van verleiding en spanning.

Sterrenbeeld Ram Zakelijk

Het karakter van iemand met het sterrenbeeld Ram is over het algemeen avontuurlijk. Daarom zoekt een Ram altijd de uitdagingen op, ook op zakelijk vlak. Met lef durft een Ram de uitdagingen aan te gaan en een Ram is niet bang voor een tegenslag. Je ziet veel ondernemers met dit sterrenbeeld omdat het vaak mensen zijn die vol ideeën zitten. Als de situatie het toelaat en pakt een Ram de kans om hun droom na te jagen. Omdat iemand met dit sterrenbeeld vol met wilskracht zit is de kans groot dat er vroeg of laat succes om de hoek komt kijken. Het sociale karakter en het gewend zijn om in de spotlight te staan helpt ook enorm om de aandacht te trekken. Dit maakt een Ram ook een geboren leider met een duidelijke visie. Is een Ram geen ondernemer dan past een leidinggevende functie goed bij iemand met dit sterrenbeeld.

Ook de drive om door te groeien in een bedrijf hoort bij het karakter. Vragen om een salarisverhoging, een betere functie of het aanpakken van meerdere uitdagingen tegelijk past erg goed bij het karakter. Met een Ram kan je ook botsen wanneer je niet zo goed tegen te energieke personen kan. Iemand met het sterrenbeeld Ram voelt dat meestal snel en probeert je dan te overtuigen van zijn of haar gelijk, visie en zienswijze. Als een Ram ergens voor gaat dan ziet hij of zij duidelijk dat er wat te halen valt. Omdat een persoon met dit sterrenbeeld doelgericht is en van een praktische aanpak houdt, maak je een Ram niet blij met een klusje dat hem of haar niet verder brengt.

Kinderen met het sterrenbeeld Ram

Kinderen met het sterrenbeeld Ram ontwikkelen meestal sneller dan anderen. Het energieke karakter geeft kinderen de kans om veel te ontdekken en daardoor bewust raken van wat ze willen. Hierdoor lopen kinderen met dit sterrenbeeld vaker tegen de lamp dan kinderen met andere sterrenbeelden. Wanneer dat gebeurt resulteert dit vaak in een ongeduldige en emotionele bui. Het positieve hiervan is dat dit ten goede kan gaan van de ontwikkeling van de persoonlijkheid. Ramkinderen maken snel vrienden en vriendinnen. Een kind met dit sterrenbeeld ontwikkelt zich om sociaal gebied meestal wel goed. Dankzij deze karaktereigenschappen willen kinderen met het sterrenbeeld Ram vaak in de spotlight staan. Gek op aandacht! Het is belangrijk om een Ram zijn of haar ding te laten doen. Dingen afmaken is niet echt een kwaliteit van een kind met dit sterrenbeeld. Meestal zijn ze wispelturig en springen van de hak op de tak.

Het afmaken van taken zit dus niet in het karakter van een kind met het sterrenbeeld Ram. Als ouders kun je daar proberen op aan te sturen. Een kind met dit sterrenbeeld is nou eenmaal te wispelturig en gretig om nieuwe dingen te proberen. Dat heeft over het algemeen een positieve uitwerking op de ontwikkeling van het kind. Ram is een vuurteken en zorgt ervoor dat een kind met dit sterrenbeeld vol temperament zit. Mentaal gezien kan het kind tegen een stootje. Een ramkind houd veel beweging en sporten of fysieke activiteiten met een competitief karakter is de perfecte uitlaatklep. Daar kan hij of zij de energie in kwijt.

Een Ram en vriendschap

Vanwege het energieke karakter kun je van een Ram verwachten dat hij of zij de vriendschap goed zal onderhouden. Iemand met het sterrenbeeld Ram is ook erg intuïtief en waardeert eerlijkheid. Dat kan de vriendschap alleen maar versterken. Een Ram wil wel graag de bevestiging dat de vriendschap een goede vriendschap is. Het zoeken naar deze bevestiging is meestal terug te zien in het gedrag. Een Ram investeert in vriendschap en kan gul en zorgzaam zijn. Een Ram is over het algemeen een goed vriend en is er ook voor jou. Hebben jullie overeenkomende interesses? Dan zoekt een Ram vaak naar samenwerking. Dit maakt een Ram een goed klankbord en de uitgelezen persoon om jouw ervaringen mee te delen. Iemand met het sterrenbeeld Ram kan zich goed inleven in jouw situatie en kan daarom goed met je meedenken als het gaat over jouw levensvragen en doelen.

Meer sterrenbeelden

Profielfoto van Shakira 36
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Niama 109
Aanwezig
Box: 430

ervaren kaartlegster op gebied van complexe liefdes situaties!

Profielfoto van Jane 57
Aanwezig
Box: 424

| NIEUW | Zuiver en sterk heldervoelend, -ziend, -wetend. Zielsconnecties, Liefde,Werk, Spiritualiteit, Trauma’s, Tijdlijnen, Oplossingsgericht

Profielfoto van Raymond 97
Aanwezig
Box: 894

Open eerlijk en zuiver! Helderziend, helderhorend en helderwetend /tweelingzielen, Liefde relatie, werk en financieel!

Profielfoto van Shereen 46
Aanwezig
Box: 918

Heldervoelend, helderziend - helderhorende medium/paragnost!

Profielfoto van Raymond 61
Aanwezig
Box: 882

Heldervoelend, helderwetend sterke intuïtie, tweelingzielen, liefde en relatie en meer, luisterend oor

Profielfoto van Rado 32
Aanwezig
Box: 883

Helderhorendziend-voelend. Reader, Framer, Ziener! Inzicht/oplossing: liefde/financieel! Realistische levens en werkcoach! Duidelijk en direct!

Profielfoto van Cherry Flower 12
Aanwezig
Box: 233

Wat gaat er in FEBUARI gebeuren ?Ervaren medium| Innerlijk kind | tweelingzielen | liefdesrelaties | life coach |STERK helder-voelend horend ziend

Profielfoto van Mayra 58
Aanwezig
Box: 691

Allround medium. Sterk in tijdsbepalingen. Tweelingzielen. Vriendschap(plus). Zielsverwanten. Droomuitleg. Intuïtie coaching.

Profielfoto van Alexandra § Numbers and Stars 38
Aanwezig
Box: 820

Relatie expert 11:11 Sterk empatisch, Intuïtief, Heldervoelend, Helderwetend, Tweelingziel, Tijdbepaling, Familiezaken, BlindSpotReading &Healing <3