Alles over het Sterrenbeeld SchorpioenMensen met het sterrenbeeld Schorpioen zijn over het algemeen een beetje mysterieus en eigenaardig. Dit maakt een Schorpioen aantrekkelijk en erg interessant. Over het algemeen houden ze ervan om de aandacht op te vragen. Het geheimzinnige en mysterieuze karakter zorgt voor een onweerstaanbare persoonlijkheid. Het is vaak moeilijk om hoogte te krijgen van mensen met het sterrenbeeld Schorpioen en ze hebben veel temperament. Ze weten vaak wat ze willen en de mensen vragen om hen heen vragen zich meestal af hoe een Schorpioen het allemaal flikt. In het eigenaardige karakter zit ook de eigenschap dat ze zich nooit laten sturen. Ze zijn vaak overtuigd van hun eigen kunnen en denken alles beter te weten. Toch ontwikkelen mensen met het sterrenbeeld Schorpioen een sterk gevoel voor intuïtie. Deze intuïtie gebruiken ze voornamelijk voor hun eigen succes.

Het is algemeen bekend dat een Schorpioen kan steken wanneer je het niet verwacht. Dit kan een agressieve actie zijn om je ergens voor terug te pakken maar dan vooral op een onverwachts moment. Ga geen ruzie aan met een Schorpioen want als je zelf niet vergevingsgezind bent dan kan het conflict heel erg lang gaan duren. Een Schorpioen vergeet de slechte daden ook niet en zal het moment aangrijpen om je terug te pakken.

Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen kunnen zich met slechts enkele woorden goed duidelijk maken. Mensen met dit sterrenbeeld zijn intens gepassioneerd wanneer ze iets willen bereiken. Meestal lukt dit dan ook. Het doelgerichte karakter kan egoïstisch overkomen. Ze laten gemakkelijk zaken van zich afglijden om het grotere doel voorop te kunnen zetten. Schorpioenen hebben ook veel gevoel voor stijl en komen graag goed en modieus voor de dag. Loyaal van karakter hebben Schorpioenen absoluut de mentaliteit van alles of niets. Ook in vriendschappen en relaties. Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen houden van actie en avontuur in het leven. Dit zullen ze dan altijd proberen op te zoeken wanneer het leven even een beetje saaier wordt.

Schorpioenen zijn super leergierig en willen altijd meer weten dan hun gesprekspartner. In de vriendengroep willen ze graag met kop en schouders boven de rest uitsteken. Ze zullen er ook alles aan doen om deze voorsprong te bereiken. Een Schorpioen vindt het geweldig om geliefd te zijn en om te horen dat hij of zij erg goed is in dingen. Daar komt de drang om zich te onderscheiden ook vandaan. Ze houden graag dingen voor zichzelf tot ze het hebben uitgevogeld en kunnen laten zien. Mensen met dit sterrenbeeld houden er ook van om veel bezig te zijn met persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het vergroten van zelfkennis en het bereiken van een hoger zelfbewustzijn is typisch iets waar een Schorpioen zich graag mee bezig houdt.

Goede eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen

 • Besluitvaardig
 • Betrouwbaar
 • Stabiel
 • Kordaat
 • Assertief
 • Zelfverzekerd
 • Enthousiast
 • Hartstochtelijk
 • Fanatiek
 • Ijverig
 • Levendig
 • Empatisch

Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen

 • Afgunstig
 • Jaloers
 • Wraakzuchtig
 • Obsessief
 • Eigenwijs
 • Koppig
 • Verwaand
 • Wijsneuzig
 • Laatdunkend

Datum sterrenbeeld Schorpioen

Je bent een Schorpioen als sterrenbeeld wanneer je geboren bent tussen 23 oktober t/m 21 november. Ben je jarig op één van de onderstaande data?

23 oktober, 24 oktober, 25 oktober, 26 oktober, 27 oktober, 28 oktober, 29 oktober, 30 oktober of 31 oktober of 1 november, 2 november, 3 november, 4 november, 5 november, 6 november, 7 november, 8 november, 9 november, 10 november, 11 november, 12 november, 13 november, 14 november, 15 november, 16 november, 17 november, 18 november, 19 november, 20 november of 21 november.

Sterrenbeeld Schorpioen samengevat

 • Datum geboren: 23 oktober t/m 21 november
 • Engelse benaming: Scorpio
 • Element: Water
 • Symbool: ♏

Positieve eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen

De positieve eigenschappen van mensen met het sterrenbeeld Schorpioen zijn vooral dat ze een enorme drive hebben. Ze hebben een geweldige wilskracht en doen er alles aan om hun doel te bereiken. Vol passie en ambitie gaan werken ze aan hun toekomst. Dit streven komt voort uit de behoefte om zich te onderscheiden en dat lukt vaak ook. Deze karaktereigenschappen zorgen er ook voor de mensen met dit sterrenbeeld een goede intuïtie ontwikkelen. Dat maakt ze begripvol en zijn in staat om vrienden en kennissen te hulp te schieten waar nodig. Je kunt van een Schorpioen verwachten dat alles tot in perfectie zal worden gedaan. Mensen met dit sterrenbeeld zijn dus erg perfectionistisch aangelegd.

Negatieve eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen

Schorpioenen hebben best wat negatieve eigenschappen. Dit komt omdat ze vooral voor zichzelf gaan wat een Schorpioen in essentie egoïstisch maakt. Als ze ergens voor gaan dan willen ze dat doel absoluut bereiken. Kosten wat het kost, daardoor zijn ze koppig en kunnen ze af en toe een lelijke steek uitdelen. Dit doen Schorpioenen alleen als het echt nodig is. In een relatie kunnen Schorpioenen best jaloezie tonen. Ze zijn namelijk niet gediend van een situatie waar ze de controle verliezen. Personen met dit sterrenbeeld zijn zo doelgericht dat dit vaak kan ontwikkelen tot een obsessie. Deze sterke wil en trots zijn voor veel mensen niet goed te begrijpen. De persoonlijkheid van een Schorpioen is over het algemeen erg gesloten. Hierdoor zijn ze niet toegankelijk wat best frustrerend kan zijn. Ze lossen hun problemen ook het liefst zelf op en vragen liever niet om hulp.

Een Schorpioen in de liefde

Ook in de liefde zijn Schorpioenen erg mysterieus. Dit maakt ze aantrekkelijk en sexy voor mensen die zich voelen aangetrokken door avontuur. Wat schuilt er in het gedachten van de Schorpioen? Het is kenmerkend dat Schorpioenen in de liefde een voorsprong willen hebben in kennis over de ander. Ze vertellen zelf hun geheimen niet zo snel maar willen van de ander wel alles weten. Een Schorpioen vindt een intense relatie belangrijk en sprankelt wanneer er met hem of haar geflirt wordt. Door deze karaktereigenschappen is het duidelijk dat Schorpioenen ruimte nodig hebben om zich goed te kunnen ontplooien. Krijgen ze deze ruimte niet in een relatie dan kan dat het tot conflicten leiden. Schorpioenen zullen altijd op zoek gaan naar een partner die vol toewijding in de relatie zit. Is er argwaan of wantrouwen dan schuilt er een groot gevaar. Omdat Schorpioenen zo bezitterig en jaloers zijn is het voor de partner van belang om hier rekening mee te houden. Daag een Schorpioen niet zomaar uit of maak hem of haar jaloers. Dat schaadt de loyaliteit en dat is juist iets waar een Schorpioen heel erg veel waarde aan hecht.

Schorpioen - De perfecte match

De perfecte match voor iemand met het sterrenbeeld Schorpioen is iemand met het sterrenbeeld Vissen. oo zijn Maagden en Kreeften een goede match. Vissen zijn over het algemeen gevoelig en zacht. Die persoonlijkheid past goed bij die van een Schorpioen. Een Schorpioen zal goed met deze zachtaardigheid omgaan. Iemand met het sterrenbeeld Vissen zal niet zo snel tegengas geven, daar kan een Schorpioen niet zo goed tegen. Ook Kreeften zijn een goede match vanwege het gemeenschappelijke gevoel voor loyaliteit en stabiliteit. In een liefdesrelatie kunnen ze elkaar perfect aanvullen met ambitie loyaliteit maar ook in het geven van de nodige ruimte. Het instinctieve karakter van beide zorgt ervoor dat ze elkaar goed begrijpen zonder daar al teveel woorden aan vuil te maken. Een persoon met het sterrenbeeld Maagd kan ook goed uit de verf met een Schorpioen. Maagden voelen zich enorm aangetrokken door het zelfvertrouwen van iemand met het sterrenbeeld Schorpioen.

Sterrenbeeld Schorpioen en seksualiteit

Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen hebben veel verlangen naar seksualiteit. Dit moet wel met de geschikte persoon zijn. Omdat een Schorpioen gevoelens vaak zelf wil verwerken is seksualiteit een perfecte uitlaatklep voor de emoties. Schorpioenen houden erg veel van avontuur, daar raken ze opgewonden van. Op het gebied van seks willen Schorpioenen ook de controle houden en de leiding nemen. Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen zullen blijven oriënteren en zoeken naar de ultieme fantasie die het maximale uit de vrijpartij haalt.

Sterrenbeeld Schorpioen als ex

Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen zijn erg bezitterig en jaloers. Een einde van een relatie daar kunnen ze nooit zo goed mee omgaan. Bij een Schorpioen duurt het vaak lang voordat ze je vertrouwen en ze verwachten dat je ook echt loyaal bent. Het afwijzen gaat iemand met het sterrenbeeld Schorpioen niet goed af. Je kunt veel drama verwachten. Het is dus raadzaam om het een relatie netjes af te sluiten, hoe moeilijk dat ook is.

Daten met een Schorpioen

Een date met iemand met het sterrenbeeld Schorpioen kan heel spannend zijn. Wanneer je je aangetrokken voelt tot avontuur en mysterie dan zit je bij een Schorpioen helemaal goed. Houd er wel rekening mee dat een Schorpioen graag de leiding neemt en zich op zijn of haar gemak wilt voelen. Tijdens de date is het een kwestie van aftasten. Een Schorpioen doet niet zo snel een boekje over zichzelf open en blijft geheimzinnig. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de date misschien wat stroef op gang komt. Vertel daarom gerust meer over jezelf om het vertrouwen te kweken. Iemand met het sterrenbeeld Schorpioen waardeert het absoluut wanneer er goede gesprekken gevoerd kunnen worden. Schorpioenen beschouwen zichzelf vaak als intelligent en willen dat ook zeker uiten. Intelligentie beschouwen Schorpioenen zeker als aantrekkelijk en zoeken dit ook in een partner. Praat vooral niet over eerdere dates of wat je precies zoekt in een partner want daar kan een Schorpioen niet tegen. Schorpioenen houden er zeker niet van om zich te moeten aanpassen aan de wensen van een ander. Mensen met dit sterrenbeeld zijn erg perfectionistisch en je kunt over het algemeen goed met ze afspreken. Een Schorpioen zal ook niet zo snel te laat komen op een date.

Sterrenbeeld Schorpioen Zakelijk

Op zakelijk vlak zijn Schorpioenen heel erg veelzijdig. Het zijn ware alleskunners. Het zit in het aard van het beestje om zichzelf op veel vlakken te ontwikkelen. Weten ze iets niet? Dan zoeken ze het uit tot ze het weten. Hierdoor kun je mensen met dit sterrenbeeld op veel verschillende functies verwachten. De kwaliteiten van een Schorpioen zijn toch dat ze onafhankelijk zijn en lastige problemen zelf kunnen oplossen. De beroepsgroepen die daarbij horen zijn vaak die waar veel geduld voor nodig is. Doktoren, onderzoekers maar ook analisten en beleggers. Schorpioenen hebben veel ambitie om succesvol te worden en geld te verdienen. Ze zijn lastig voor het karretje te spannen en laten zich niet zo snel vertellen hoe iets moet. Hierdoor voelen ze zich comfortabeler in een leidinggevende positie. Het perfectionistische karakter zorgt ervoor dat ze lastige opdrachten kunnen aannemen en tot in perfectie kunnen oplossen. Het is gewoonlijk voor een Schorpioen om voor de groep te gaan staan en mensen te motiveren. Ze kunnen goed hun passie tonen en vertellen hoe dingen moeten worden aangepakt.

Kinderen met het sterrenbeeld Schorpioen

Kinderen met dit sterrenbeeld zijn vaak terughoudender dan anderen. Ze hebben een schild waar ze achter kunnen schuilen. Ze kunnen slecht tegen kritiek en houden er absoluut niet van om in de maling genomen te worden. Deze houding trekt overigens wel pestgedrag aan. Schorpioen kinderen trekken zich dan terug en verwerken deze emoties het liefste zelf. Ze ontwikkelen ook de drang om het zelf uit te zoeken. Hierdoor ontstaat de vaardigheid van het doorzettingsvermogen en wilskracht op latere leeftijd. Kinderen met dit sterrenbeeld weten wat ze willen en proberen dit ook na te streven. Schorpioenen zijn kwetsbaar en trekken daardoor op een andere manier aandacht. Deze aandacht trekken ze door mysterieus te zijn en geheimpjes te hebben. Behoor je tot de vriendenkring dan zal een kind met dit sterrenbeeld misschien wel een geheimpje verklappen. Het is duidelijk dat kinderen met het sterrenbeeld Schorpioen meestal mysterie gebruiken om aandacht te krijgen.

Ook houden kinderen met dit sterrenbeeld van doorpakken. Geef ze een taak en ze zullen hem voltooien. Laat kinderen met dit sterrenbeeld vooral hun gang gaan. Ze weten wat ze willen en houden er niet van om instructies te krijgen.

Een Schorpioen en vriendschap

Een persoon met het sterrenbeeld Schorpioen houdt zijn of haar vriendengroep graag klein. In de vriendschap hebben ze ook zeker hun ruimte nodig. Als er het gevoel is om dagelijks af te spreken dan heeft een Schorpioen daar snel genoeg van. Af en toe afspreken is voldoende. Wel wil een Schorpioen weten of het een loyale vriendschap is. Daar zal hij of zij dan ook regelmatig op testen. In de vriendschap wil een Schorpioen meestal de leiding nemen als het gaat om dingen regelen.

Heel vergevingsgezind zijn Schorpioenen niet. Neem je een Schorpioen in de maling dan zal je echt je best moeten doen om die vriendschap te herstellen. Iemand met het sterrenbeeld Schorpioen vergeet deze misstappen niet zo snel en je kunt ook zeker een sneer terug verwachten. Op het gebied van vriendschap zijn Schorpioenen het beste in omgang met Maagden, Kreeften of Vissen. Dit is hetzelfde als in de liefde en het is algemeen bekend dat deze sterrenbeelden goed klikken vanwege hun zachtaardige persoonlijkheid.

Meer sterrenbeelden

Profielfoto van Leontine 62
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Wicca, vragen over (zwarte) magie,

Profielfoto van Mirjam 46
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Profielfoto van Pim 20
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Albert 25
Aanwezig
Box: 496

Coach,magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.

Profielfoto van Dinah 50
Aanwezig
Box: 508

Trance Medium met Gids en Engelen, Previews Soulmates Helderziend en wetend Kaartlegster, Ziet hoe de ander naar u staat en acties, kaarsmagie, Heks.

Aanwezig
Box: 884

Energy shifter/reader (NL/ENG) - Magical friend <3

Profielfoto van Spirit 12
Aanwezig
Box: 780

Lichtwerker - ik zet je terug in het licht. Voor al uw levensvragen. Heldervoelend, -wetend en -ziend.

Profielfoto van Jennifer 14
Aanwezig
Box: 379

SoulReader, Medium-Paragnost: Inzichten | antwoorden | Duidelijkheid | levensvragen | relaties | Luisterend Oor | Persoonlijke Groei |

Aanwezig
Box: 455

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Aanwezig
Box: 813

Nieuw tz-legging om meer inzicht te krijgen waar jullie staan en waar jij naar toe mag bewegen en geef ik je tips en tools mee.