Alles over het Sterrenbeeld StierMensen met het sterrenbeeld Stier houden van gezelligheid. Ze zijn sociaal en hebben over het algemeen veel behoefte aan sociale activiteiten met vrienden en geliefden. Meestal geen saai persoon dus. Wat ook bij de persoonlijkheid van iemand met het sterrenbeeld Stier hoort is de behoefte om zijn of haar creativiteit te uiten. Deze uitlaatklep hebben ze nodig anders kan een Stier soms wat agressief overkomen. Het agressieve en impulsieve gedrag zit wel in het karakter van iemand met dit sterrenbeeld. Jaag een Stier niet op de kast want dan kun je een fikse ruzie verwachten. Het is herkenbaar dat mensen met dit sterrenbeeld van mooie dingen houden. Een beetje materialistisch dus. Dit komt overeen met het liefde voor het leven en het gevoel voor stijl.

Vanwege de affiniteit met mooie spullen en een luxe levensstijl, is een Stier niet te beroerd om veel werk te verzetten om veel te bereiken in het leven. Hier komt een praktische instelling goed van pas. Het sterke karakter van een Stier trekt vaak de zorgen van anderen aan. Een Stier is een goed luisterend oor en kan door middel van intuïtie vaak goede inzichten geven. Dit maakt iemand met het sterrenbeeld Stier een goede vriend of vriendin. Dit geduldige karakter komt ook van pas op zakelijk vlak. Daar waar een Stier ergens aan begint is er genoeg geduld om de klus tot in perfectie af te maken. Dankzij deze karaktereigenschap en de behoefte om dingen af te maken denkt een Stier goed na voordat hij of zij iets begint. Vaak kan een Stier goed de risico’s inschatten en voor het juiste pad kiezen.

Goede eigenschappen van het sterrenbeeld Stier

 • Duldzaam
 • Deugdelijk
 • Onverstoorbaar
 • Hartelijk
 • Toegewijd
 • Oprecht
 • Vastberaden
 • Ambitieus
 • Nijverig
 • Energiek
 • Vredelievend

Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Stier

 • Afgunstig
 • Jaloers
 • Dwars
 • Eigenwijs
 • Hardleers
 • Stug
 • Gulzig
 • Gierig
 • Egoïstisch
 • Betweterig

Datum sterrenbeeld Stier

Je bent een Stier als sterrenbeeld wanneer je geboren bent tussen 20 april t/m 20 mei. Ben je jarig op één van de onderstaande data?

20 april, 21 april, 22 april, 23 april, 24 april, 25 april, 26 april, 27 april, 28 april, 29 april of 30 april of 1 mei, 2 mei, 3 mei, 4 mei, 5 mei, 6 mei, 7 mei, 8 mei, 9 mei, 10 mei, 11 mei, 12 mei, 13 mei, 14 mei, 15 mei, 16 mei, 17 mei, 18 mei, 19 mei of 20 mei.

Sterrenbeeld Stier samengevat

 • Datum geboren: 20 april t/m 20 mei
 • Engelse benaming: Taurus
 • Element: Aarde
 • Symbool: ♉

Positieve eigenschappen van het sterrenbeeld Stier

Een Stier is praktisch ingesteld. Dit is natuurlijk een positieve eigenschap want dit schept een hoop duidelijkheid. Dit maakt iemand met dit sterrenbeeld ook een realist. Iemand die niet altijd maar in fantasieën gelooft. Een Stier is te herkennen aan zijn toewijding en integriteit. Je kunt iemand met dit sterrenbeeld rustig vertrouwen want ze komen graag hun beloften na. In tegenstelling tot het bezitterige karakter is een Stier wel erg liefdevol en tactvol. Meestal is iemand met het sterrenbeeld Stier niet gebaat bij het afhankelijk zijn van anderen en gaat daardoor zijn eigen weg.

Negatieve eigenschappen van het sterrenbeeld Stier

De eindeloze inspiratie voor de mooie spullen en een luxe levensstijl kan soms verkeerd overkomen op mensen die daar geen affiniteit mee hebben. Stieren zijn ook koppig en kunnen jaloers zijn. Ook op het gebied van liefde kun je soms een bezitterig karakter verwachten. Een persoon met het sterrenbeeld Stier verwacht veel van de mensen om zich heen. Wanneer de verwachtingen niet uitkomen dan komt de ware aard van de Stier naar boven. Chagrijnig en koppig. Omdat een Stier graag onafhankelijk is hoort egoïsme ook bij het karakter. Een Stier pakt niet graag de hulp van anderen aan maar kan toch bedolven zijn onder zelfmedelijden. Dankzij deze karaktereigenschappen is het lastig om deze negativiteit om te slaan in positiviteit. Als je iets verkeerd hebt gedaan in de ogen van een Stier dan kan hij of zij dit lang onthouden en zich daar rot over voelen.

Een Stier in de liefde

Een Stier kan een hele goede partner zijn in de liefde. Dankzij het meelevende karakter en de zorgzaamheid van een Stier kun je een gezonde relatie verwachten. Natuurlijk moet het wel van beide kanten komen anders kan een Stier snel koppig zijn. Op het gebied van liefde kun je echt op een Stier bouwen. Let er wel op dat het in het karakter zit van een Stier om jaloers te worden. Deze eigenschap sluit duidelijk aan bij het feit dat een Stier van genegenheid en aandacht houdt. Een Stier is moeilijk te veroveren maar wanneer het klikt dan heb je een partner voor het leven. Geef een Stier wel de bevestiging die hij of zij nodig heeft.

In een relatie zoekt iemand met dit sterrenbeeld de aansluiting op persoonlijk vlak. Een Stier zoekt naar de diepe verlangens van de partner en zal ervoor zorgen dat de partner niets tekort schiet. Een Stier is gevoelig voor gezelligheid en genegenheid in de relatie en wil graag een feestje maken van het liefdesleven.

Stier - De perfecte match

De perfecte match op het gebied van liefde voor een Stier is een Schorpioen. Ze hebben namelijk veel overeenkomsten. Ze houden beiden van gezelligheid en genegenheid. Voor beide ligt het in het karakter dat ze zorgzaam zijn en enorm baat hebben bij eerlijkheid. Ook een Schorpioen is te herkennen aan integriteit waardoor deze sterrenbeelden elkaar echt sterker kunnen maken. Andere sterrenbeelden die goed matchen zijn Weegschaal, Steenbok en Maagd. De karaktereigenschappen van deze sterrenbeelden zijn stabiliteit, humor, de behoefte aan genegenheid en de positieve mindset. Omdat je aan een Stier ook een goede vriend hebt is de schorpioen ook een goede match. Daarnaast zijn beide sterrenbeelden even bezitterig en jaloers. Ze vullen elkaar goed aan dus. Beide waarderen ze ook het gevoel om trouw en loyaal aan elkaar te zijn.

In het karakter van een Stier zit de eigenschap dat hij of zij de kat uit de boom kijkt en niet direct in iedere trein die voorbij komt springt. Dat waardeert een schorpioen waardoor ze de tijd voor elkaar gaan vinden om elkaar echt goed te leren kennen op persoonlijk en spiritueel niveau.

Sterrenbeeld Stier en seksualiteit

Op het gebied van seksualiteit is een Stier het meest sensueel van alle sterrenbeelden. Hierdoor kun je veel genegenheid en passie verwachten tussen de lakens. Ze houden ervan om verwend te worden maar zijn ook bereid om zelf heel veel te geven. Van sensualiteit kan een Stier haast geen genoeg krijgen. Het liefdesleven kan misschien een beetje langzaam op gang komen omdat er veel afgetast moet worden. Dat zit in het karakter van een Stier. Daarom houdt een stier er ook van als de ander het initiatief neemt. Het wederzijdse gevoel van passie en lust moet wel gevoeld worden voor een Stier. Een Stier neemt dus alle tijd voor het bedrijven van de liefde gaat voor een avontuur. Zo lang het romantisch, hartstochtelijk en sensitief is raakt een Stier niet snel verveelt.

Sterrenbeeld Stier als ex

Van een persoon met het sterrenbeeld Stier kan je verwachten dat hij of zij de beloften nakomt. Ook wanneer de relatie verbroken is. Er is een sterk gevoel voor fatsoenlijkheid en betrouwbaarheid. Wanneer de relatie verbroken is dan gaat de deur ook echt dicht en zal een Stier de liefde niet snel meer toelaten. Het karakter van een Stier is koppig en wanneer de liefde over is zal er altijd een gevoel van liefdesverdriet blijven hangen. Toch vindt een Stier het niet moeilijk om de relatie in af te sluiten. Het is alles of niets en het jaloerse en bezitterige karakter verwacht een volledige overgave op het gebied van liefde. Als dit niet het geval is dan zoekt een Stier naar iemand die dit wel heeft.

Daten met een Stier?

Een date krijgen met iemand met het sterrenbeeld Stier kan stroef gaan. Een Stier neemt zelf niet zo snel het initiatief en kijkt liever de kat uit de boom. Dat neemt niet weg dat je er uiteindelijk een hele goede partner aan over kan houden. Dit terughoudende karakter komt voort uit het bedachtzame karakter. Een Stier denkt wel 10x na voordat hij of zij een beslissing neemt. Je kunt dus niet zo snel een spontane dat verwachten. De reden voor dit terughoudende karakter komt voort uit de behoefte aan een langdurige serieuze relatie. Op een date kan je dit herkennen aan de gespreksonderwerpen waar een Stier graag naar toe wijkt.

Wanneer een Stier iets in je ziet dan zal hij of zij proberen er alles uit te halen om je snel beter te leren kennen. Vol nieuwsgierigheid en het gevoel van verliefdheid kan dan een hele leuke en spannende fase opleveren. Een verliefde Stier gaat er vol voor en deinst niet terug naar de eerder terughoudende houding. Omdat een Stier zo van gezelligheid en een luxe levensstijl houd kun je een Stier het beste in een situatie brengen waar dit aanwezig is. Anders loopt de date waarschijnlijk niet soepel en is het mogelijk dat een Stier het al snel niet ziet zitten. Iemand met het sterrenbeeld Stier is meestal wat afwachtend. De liefde bedrijven op de eerste date is daardoor zeldzaam en hoort niet bij het karakter. Als dit wel het geval is dan is er echt een connectie die waarschijnlijk langdurig zal zijn. Vanaf dat moment kun je leuke avonturen verwachten. Elkaar ontdekken en aftasten hoort hierbij.

Sterrenbeeld Stier Zakelijk

Een Stier heeft op zakelijk gebied een enorme drive. Het hoort echt bij het karakter dat een Stier afmaakt waar hij of zij aan begint. Dit doorzettingsvermogen brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee. Hier kan een Stier goed mee omgaan. Heel flexibel is iemand met dit sterrenbeeld niet. Een Stier ziet liever een stabiele werkomgeving waar hij of zij duidelijk de doelen in beeld houdt zodat deze nagestreefd kunnen worden. Het creatieve karakter van iemand met dit sterrenbeeld kan ook op zakelijk gebied goed van pas komen. Het zit wel in het aard van het beestje dat een Stier zichzelf af en toe wil zien als wereldverbeteraar. De creatieve geest houdt zich daarom graag bezig met innovaties op zakelijk gebied.

Een Stier is ook een Pietje precies. Veel oog voor detail en passie voor de taken waar hij of zij mee bezig is. Tijdens stressvolle periodes kan deze passie omslaan in een koppige en chagrijnige houding naar collega’s, vrienden en kennissen. Zeker wanneer het niet helemaal zo gaat zoals iemand met dit sterrenbeeld dat verwacht. De sterke persoonlijkheid en het praktische karakter zoekt naar stabiliteit en de weg met de grootste kans van slagen. Dankzij de creativiteit kan een Stier goed slagen in een eigen bedrijf. Een managementfunctie binnen een bedrijf hoort minder goed bij een Stier. Daar kan hij of zij de creativiteit meestal niet kwijt. Zo is iemand met dit sterrenbeeld ook ijdel en heeft een ambitie om productief te zijn richting de doelen die hij of zij wil bereiken. Het meest kenmerkende is wel dat een Stier erg goed is in werkzaamheden waar veel geduld voor nodig is. Het hoort ook bij het karakter dat een Stier graag financiële zekerheid heeft. Een baan met verantwoordelijkheid is geen enkel probleem. Er hoeft niet altijd veel geld tegenover te staan ook al ambieert een Stier een luxe levensstijl.

Kinderen met het sterrenbeeld Stier

Kinderen met het sterrenbeeld Stier kun je het beste stimuleren door ze veel aan te moedigen. Ze houden ervan om alles in hun eigen tempo te doen. Kinderen met dit sterrenbeeld maak je over het algemeen heel erg blij met lekkernijen. Let wel op het gewicht, ook al maakt eten een kind met dit sterrenbeeld erg blij. Ook zijn kinderen met dit sterrenbeeld meestal creatief. Dit kun je gemakkelijk stimuleren door ze allerlei creatieve dingen te laten proberen. De behoefte aan creativiteit en ijverigheid begint op jonge leeftijd. Hier heeft een Stier later veel profijt van. Dit maakt een Stier geduldig en precies.

Een Stier en vriendschap

Een vriendschap sluiten met een Stier is niet zo makkelijk. Dankzij het geduldige karakter kijkt hij of zij liever eerst even de kat uit de boom. Als de vriendschap gesloten is dan is het een vriend of vriendin voor het leven. Ga maar eens na, de mensen die je het langst kent en waar je nog steeds een hechte vriendschap mee hebt, dat zijn vaak mensen met het sterrenbeeld Stier. Iemand met het sterrenbeeld Stier zal langdurig oprechte interesse in tonen en veel tijd willen wijden aan de vriendschap. Ja, een Stier neemt de vriendschap echt serieus. Hierdoor gebeurt het best vaak dat er kleine akkefietjes ontstaan. Deze onenigheden komen voort uit jaloezie en bezitterigheid. Een Stier kijkt het liefst de kat uit de boom wanneer het aankomt op het herstellen van vriendschap. Ze staan er vaak wel voor open. Een Stier kan het het beste vinden met de sterrenbeelden Vissen, Kreeft en Steenbok.

Meer sterrenbeelden

Profielfoto van Leontine 62
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Wicca, vragen over (zwarte) magie,

Profielfoto van Mirjam 46
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Profielfoto van Pim 20
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Albert 25
Aanwezig
Box: 496

Coach,magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.

Profielfoto van Dinah 50
Aanwezig
Box: 508

Trance Medium met Gids en Engelen, Previews Soulmates Helderziend en wetend Kaartlegster, Ziet hoe de ander naar u staat en acties, kaarsmagie, Heks.

Aanwezig
Box: 884

Energy shifter/reader (NL/ENG) - Magical friend <3

Profielfoto van Spirit 12
Aanwezig
Box: 780

Lichtwerker - ik zet je terug in het licht. Voor al uw levensvragen. Heldervoelend, -wetend en -ziend.

Aanwezig
Box: 455

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Aanwezig
Box: 813

Nieuw tz-legging om meer inzicht te krijgen waar jullie staan en waar jij naar toe mag bewegen en geef ik je tips en tools mee.

Aanwezig
Box: 729

Relaties (zielsverwant, tweelingziel, karmisch), burn-out, stresscoach, trauma, codependentie, numerologie, NPS, HSP, rouw, verlies, spiritualiteit.