Alles over het Sterrenbeeld TweelingenTweelingen hebben de karaktereigenschappen om veel dingen tegelijk te doen. Vaak zijn het wat onrustige personen die veel op hun hals halen. Stress en burn-out ligt daarom op de loer. Mensen met dit sterrenbeeld houden van gezelschap en sociale bezigheden. Tweelingen komen gemakkelijk in contact met anderen en vinden het over het algemeen niet moeilijk om hun volle aandacht te geven aan hun medemens. Tweelingen kenmerken zich door hun aanpassingsvermogen. Het is voor iemand met dit sterrenbeeld niet moeilijk om in een sociale omgeving zichzelf een passende houding te geven. Ook wanneer de handen uit de mouwen moeten worden gestoken is iemand met dit sterrenbeeld de persoon waar je op kunt rekenen. Er heerst een gevoel van medeleven en zorgzaamheid.

Iemand met het sterrenbeeld Tweelingen heeft vaak veel energie. Dat moet tot uiting komen en gebruikt deze energie graag om de medemens een handje te helpen. Wel wil een Tweelingen zo af en toe horen dat hij of zij het goed doet. Deze stimulans werkt bevorderend. Vanwege het goede aanpassingsvermogen kan een Tweelingen zich goed ontwikkelen en zijn ze vaak personen met een all-round kennis. Dit gaat gepaard met zelfvertrouwen en een goed ontwikkelde intelligentie. Iemand met het sterrenbeeld Tweelingen heeft dankzij de goede sociale vaardigheden vaak ook veel humor. Je kunt ermee lachen! Vaak zijn Tweelingen ook goed in verschillende sporten en hebben passie voor meerdere hobby’s. De persoonlijkheid is toch zachtaardig. Hun wijsheid en ervaring resulteert meestal in de behoefte om zelfstandig te zijn. Veel goede karaktereigenschappen dus. Waar een Tweelingen wel last van kan hebben is een tweeledige persoonlijkheid. Dit maakt het gedrag voor anderen soms wat lastig om in te schatten.

Goede eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen

 • Aantrekkelijk
 • Lieflijk
 • Plezierig
 • Behulpzaam
 • Dienstvaardig
 • Charmant
 • Geïnteresseerd
 • Goedleers
 • Ijverig
 • Intellectueel

Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen

 • Wispelturig
 • Afwisselend
 • Geagiteerd
 • Ongeduldig
 • Geraffineerd
 • Listig
 • Bezwaarlijk
 • Onzeker

Datum sterrenbeeld Tweelingen

Je bent een Tweelingen als sterrenbeeld wanneer je geboren bent tussen 22 mei t/m 21 juni. Ben je jarig op één van de onderstaande data? 21 mei, 22 mei, 23 mei, 24 mei, 25 mei, 26 mei, 27 mei, 28 mei, 29 mei, 30 mei of 31 mei of 1 juni, 2 juni, 3 juni, 4 juni, 5 juni, 6 juni, 7 juni, 8 juni, 9 juni, 10 juni, 11 juni, 12 juni, 13 juni, 14 juni, 15 juni, 16 juni, 17 juni, 18 juni, 19 juni of 20 juni.

Sterrenbeeld Tweelingen samengevat

 • Datum geboren: 21 mei t/m 20 juni
 • Engelse benaming: Gemini
 • Element: Lucht
 • Symbool: ♊

Positieve eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen

Zoals eerder benoemd hebben Tweelingen vaak een goed ontwikkeld gevoel voor humor. Dit komt voort uit de sociale vaardigheden en het vermogen om zich binnen sociale kringen een goede houding te geven. Humor is hier vaak een stukje gereedschap voor. Omdat een Tweelingen zo energiek is kunnen ze vaak vele dingen tegelijk. Je kunt iemand met dit sterrenbeeld vaak goed erbij hebben bij een avondje uit. Een ander positief karaktereigenschap van iemand met het sterrenbeeld Tweelingen is dat ze voldoende aandacht kunnen geven aan anderen. Ze hebben de vaardigheid van een goed luisterend oor en zijn ook echt nieuwsgierig en geïnteresseerd. Deze vaardigheden blijven zich ontwikkelen omdat mensen graag hun hart luchten bij iemand met dit sterrenbeeld. Tweelingen ontvangen hierdoor veel prikkels maar kunnen daar over het algemeen best goed mee omgaan. Het siert een persoon met dit sterrenbeeld aan levenswijsheid en een mooie interessante persoonlijkheid.

Negatieve eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen

Tweelingen hebben dus het karaktereigenschap om veel dingen tegelijk te kunnen doen. Dit maakt iemand met dit sterrenbeeld af en toe erg rusteloos en kan chagrijnig uit de hoek komen. Op dat soort momenten kun je iemand met dit sterrenbeeld beter even met rust laten. Tweelingen zijn erg energiek en hebben veel hobby’s. Hierdoor zijn er dus ook taken die ze moeten laten vallen. Dat zijn dan vaak de taken die ze niet leuk vinden. Dat kan voor zijn of haar wederhelft erg irritant zijn. Het dualistische karakter maakt een Tweelingen ook een persoon die niet goed kan kiezen. Wispelturig zijn en het hebben van vele gedachten tegelijk maakt een persoon met dit sterrenbeeld onrustig. Dat kan soms lelijk reflecteren op de buitenwereld. Als iemand met dit sterrenbeeld weer tot rust is gekomen en de energie weer volledig aanwezig is dan kan de verveling snel toeslaan. Dat resulteert dan weer in besluiteloosheid en een slecht humeur.

Een Tweelingen in de liefde

Het is bekend dat iemand met het sterrenbeeld Tweelingen erg gesteld is op zijn of haar vrijheid. Ook op het gebied van liefde hebben ze af en toe echt wel hun ruimte nodig. Tweelingen gaan daarom slecht samen met mensen die aanleg hebben om jaloers of bezitterig te zijn. In de liefde hebben ze vaak een speels karakter. Dit maakt een relatie vaak leuk en spannend. Het is bekend dat mensen met het sterrenbeeld Tweelingen social erg goed onderlegd zijn. Ze kunnen daardoor vaak goed flirten en vinden snel een aansluiting. Vanwege het nieuwsgierige karakter en de goede luistervaardigheid is een Tweelingen een hele leuke persoon om de liefde mee te ontdekken. Een conflict of onenigheid in de liefde zul je niet vaak hebben met iemand met dit sterrenbeeld. Ze gaan conflicten namelijk graag uit de weg. Tweelingen hebben veel energie en houden van een uitdaging. Op liefdesgebied komt deze eigenschap vaak tot uiting in het ontdekken van nieuwe dingen. Sta je daar voor open dan neemt een Tweelingen vast de leiding. De liefde blijft over het algemeen spannend en goed in balans. Dankzij de goede vaardigheid om te luisteren en zich in te leven in de wederhelft in combinatie met de behoefte aan wat tijd voor zichzelf, zul je merken dat de relatie in een goede balans is. Er heerst bijna nooit schaamte voor intimiteit. Een persoon met het sterrenbeeld Tweelingen heeft een open persoonlijkheid wat zich in de liefde uit tot een eerlijke omgang.

Tweelingen - De perfecte match

De perfecte match op het gebied van liefde voor een Tweelingen is een Ram. Overigens kunnen mensen met het sterrenbeeld Tweelingen heel goed matchen met andere sterrenbeelden. Dit komt door vooral door de sociale vaardigheden, het aanpassingsvermogen en de oprechte interesse in mensen. De spontaniteit springt er van af. Iemand met het sterrenbeeld Tweelingen kan goed relativeren en zal de ware aard kunnen herkennen. Als er dus liefde ontstaat dan heeft het een grote kans van slagen. Een Ram is een perfecte match omdat Rammen ook energiek zijn en houden van sociale bezigheden. Beide zijn ze speels en houden van een avontuur. Daar waar het kan botsen is de Tweelingen vaak de persoon die zich snel aanpast en het conflict uit de weg gaat.

Sterrenbeeld Tweelingen en seksualiteit

Op het gebied van seksualiteit zijn Tweelingen een beetje wispelturig. Vaak is het te druk in hun hoofd om zich volledig te kunnen wijden aan intimiteit. Ze houden wel van leuke avontuurtjes en stoute woorden. Dit heeft een Tweelingen nodig om het hoofd leeg te maken. Op jongere leeftijd zal een Tweelingen vaak flirterig zijn, maar wanneer het echt op seks aankomt kan deze wat terughoudender zijn. Een persoon met het sterrenbeeld Tweelingen is energiek en houdt wel van aanpakken. Een saaie bedpartner pas daarom zeker niet bij iemand met dit sterrenbeeld. Je kunt ook zeker verrassingen verwachten maar ook humor om de intimiteit aangenaam te maken.

Sterrenbeeld Tweelingen als ex

Over het algemeen kijken Tweelingen met een goed gevoel terug op eerdere relaties. Ze begrijpen vaak waarom het stuk gelopen is en dat het beter is om het geluk bij een ander te zoeken. Ze praten wel graag over hun gevoelens, ook ver na de verbreking van de relatie. Vanwege het sociale karakter vinden ze meestal snel het geluk elders. Ze verlaten de relatie over het algemeen sneller dan andere sterrenbeelden. Dit komt misschien door het wispelturige karakter en de behoefte aan nieuwe prikkels. Tweelingen houden van flirten maar ook zeker van hun eigen vrijheid. Ze worden niet graag herinnerd aan het verleden en willen de oude verliefdheidsgevoelens snel achter zich laten. Ook zijn Tweelingen vaak afwachtend op de eerdere geliefden als ze nog denken dat er ruimte is tot herstel.

Daten met een Tweelingen?

Een date met iemand met het sterrenbeeld Tweelingen heeft een grote kans van slagen. Niet direct op het gebied van liefde maar in ieder geval op het gebied van plezier. Tweelingen houden namelijk van plezier maken. Het spontane karakter zal het gesprek snel op gang brengen. Daar waar een Tweelingen ook goed kan luisteren zul je niet zo snel een eenzijdige date hebben. Tweelingen zoeken altijd de dynamiek maar kan ook af en toe uitdagend zijn. Is er een klik dan zal iemand met dit sterrenbeeld zich niet weerhouden om te flirten. Dit is namelijk echt iets wat een Tweelingen ligt. Flirten en het geven van oprechte complimenten, daar houden ze wel van. Tweelingen houden ervan om een lach op jouw gezicht te toveren. Het ondernemende en actieve karakter van Tweelingen maakt hen ook veelzijdig. Er is vaak een brede interesse en kennis van meerdere zaken. Ze houden ervan om intelligent over te komen, daar komt deze interesse ook vandaan. Je kunt dus een leuke date verwachten met een Tweelingen als je zelf open staat voor plezier en avontuur. Iemand met het sterrenbeeld Tweelingen is dus comfortabel met flirten. Daarentegen is er over het algemeen niet direct veel behoefte aan seksualiteit. Bij de eerste date duiken ze meestal niet gelijk het bed met je in. Dit is volledig afhankelijk van de klik. Vaak heeft een persoon met dit sterrenbeeld ook nog andere geliefden op het oog waardoor je meestal niet de enige bent.

Sterrenbeeld Tweelingen Zakelijk

Het intelligente en energieke karakter van Tweelingen helpt erg op zakelijk gebied. Een managementfunctie past ook zeker bij iemand met dit sterrenbeeld. De managementfunctie past hem of haar goed vanwege het extraverte karakter, de sociale vaardigheden en zeker het gevoel voor gezelligheid. Deze schitterende persoonlijkheid zorgt ervoor dat je goed kunt samenwerken. In een Tweelingen schuilt ook de ideale compagnon, een perfecte sparringpartner waar je veel mee kunt brainstormen. Toch kan een persoon met het sterrenbeeld Tweelingen chaotisch zijn. Ze nemen vaak veel dingen op hun hals waardoor het niet in hun aard ligt om alles tot in perfectie af te maken. Tweelingen houden overigens wel van veel werk verzetten. Het sociale karakter van Tweelingen zorgt op zakelijk gebied voor een goede flow van nieuwe klanten of opdrachten. Ze staan graag in het middelpunt en eisen veel aandacht op. Daarom past bijvoorbeeld een functie in Public Relations ook goed bij iemand met dit sterrenbeeld. Je kunt ook verwachten dat een Tweelingen goed zal communiceren op de werkvloer. Ze weten vaak dat ze intelligent zijn en willen graag hun ideeën met anderen delen. Daar heb je wel wat geduld voor nodig. Toch lukt het Tweelingen vaak om doelgericht te zijn omdat er een zware behoefte is om financieel onafhankelijk te zijn.

Kinderen met het sterrenbeeld Tweelingen

Tweelingen, ook wel Gemini, wat de astrologische naam is, zijn luchttekens. Kinderen met dit sterrenbeeld hebben een enorme energie en een vrolijk karakter. Daardoor maken ze vaak snel vriendjes en vriendinnetjes. Ze babbelen graag en luisteren ook naar anderen. Door deze vaardigheden gaat de opvoeding vaak voorspoedig. Ze houden van leren en dingen uitproberen. Dat is goed voor de ontwikkeling. Van een kind met het sterrenbeeld Tweelingen kun je verwachten dat ze veel hobby’s hebben. Teveel informatie kan voor een kind met dit sterrenbeeld irritatie opleveren. Over het algemeen raken kinderen met dit sterrenbeeld vaker oververmoeid dan anderen. Ze denken namelijk veel en je hebt altijd het gevoel dat ze in ontwikkeling zijn. Nieuwe avonturen, daar houden ze van. Op school kan het soms wat lastiger uitpakken omdat Tweelingen snel verveeld raken. Ze hebben dus aandacht nodig.

Een Tweelingen en vriendschap

Tweelingen houden ervan om alle aandacht op te eisen. Ze kunnen zich goed aanpassen en dat maakt een vriendschap doorgaans gemakkelijk. Door het sociale karakter zijn Tweelingen snel bevriend. Deze sociale behoeften zijn echt herkenbaar voor mensen met dit sterrenbeeld. Door deze sociale behoefte treden Tweelingen vaak op de voorgrond en gebruiken humor om de sfeer goed te houden. Een Tweelingen is niet altijd een hele hechte vriend. Dit komt door de behoefte aan veel sociale prikkels. Je zal het over het algemeen goed kunnen vinden met een Tweelingen maar of je echt beste vrienden bent, dat is maar net de vraag. Daarentegen ligt het absoluut in het karakter van een Tweelingen om goed te luisteren. Een klankbord zijn voor de mensen om zich heen dat trekt ook mensen naar een Tweelingen toe. Met personen die het sterrenbeeld Tweelingen zijn kun je het dus doorgaans goed vinden, je kan er veel mee lachen en op goed niveau gesprekken voeren. Tweelingen kunnen het over het algemeen goed vinden met de sterrenbeelden Leeuw, Weegschaal, Waterman en Ram.

Meer sterrenbeelden

Profielfoto van Shakira 36
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Lady M 108
Aanwezig
Box: 787

Geboren Medium met Helderziend,voelend,Manifesteren,Tweelingzielen,Zuiver,Coach,geluk,soulmates

Profielfoto van Christina 50
Aanwezig
Box: 859

Ik geef je een toekomstvoorspelling voor de komende 6 maanden! Paragnost - Toekomstvoorspelling - Helderziend - Heldervoelend

Profielfoto van Tabitha 90
Aanwezig
Box: 749

Sterk invoelend ALLROUND medium. Helderziend-voelend- wetend- horend- hoogsensitief medium. Ik kan heel goed in je toekomst kijken gedetailleerd.

Profielfoto van Jane 57
Aanwezig
Box: 424

| NIEUW | Zuiver en sterk heldervoelend, -ziend, -wetend. Zielsconnecties, Liefde,Werk, Spiritualiteit, Trauma’s, Tijdlijnen, Oplossingsgericht

Profielfoto van Kamila 84
Aanwezig
Box: 811

Betrouwbaar eerlijk liefdevol medium. Sterk invoelend, helderziend, horend en wetend. Liefde, proces, tweelingzielen, toekomst, tijdlijnen, coaching

Profielfoto van Raymond 97
Aanwezig
Box: 894

Open eerlijk en zuiver! Helderziend, helderhorend en helderwetend /tweelingzielen, Liefde relatie, werk en financieel!

Profielfoto van Pim 20
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Mayra 58
Aanwezig
Box: 691

Allround medium. Sterk in tijdsbepalingen. Tweelingzielen. Vriendschap(plus). Zielsverwanten. Droomuitleg. Intuïtie coaching.

Profielfoto van Alexandra § Numbers and Stars 38
Aanwezig
Box: 820

Relatie expert 11:11 Sterk empatisch, Intuïtief, Heldervoelend, Helderwetend, Tweelingziel, Tijdbepaling, Familiezaken, BlindSpotReading &Healing <3