Alles over het Sterrenbeeld VissenMensen met het sterrenbeeld Vissen staan bekend als echte dromers. Ze kunnen vaak uren verzeild raken in hun droomwereld. Ook dwalen mensen met dit sterrenbeeld vaak even af tijdens hun activiteiten. Hierdoor missen ze discipline om dingen af te maken. Mensen met dit sterrenbeeld zijn niet zo praktisch ingesteld en leven liever van dag tot dag. Dit zorgt er wel voor dat Vissen een sterke intuïtie ontwikkelen. Ze maken zich niet zo snel druk om dingen en geloven dat alles wel op z’n pootjes terecht komt. Vaak zijn Vissen erg open en vriendelijk van karakter. Deze eigenschappen zijn prettig in de omgang met vrienden en kennissen. Je kunt ook erg om hun lachen omdat ze vaak eigenaardige humor hebben.

Personen met dit sterrenbeeld zijn echte helpers. Hun behulpzaamheid komt voort uit het sterke gevoel voor gelijkwaardigheid. De keerzijde van deze karakter eigenschappen is dat iemand met het sterrenbeeld Vissen soms uitgebuit wordt. Ze zijn vaak te lief en zorgzaam. Vissen hebben talent voor spirituele ontwikkeling. Ze zijn graag bezig met bewustwording en de zin van het leven. Dit staat in lijn met het dromerige karakter van mensen met dit sterrenbeeld. Van alle sterrenbeelden is Vissen degene die zich het snelste zal verdiepen in spiritualiteit. Het symbool van Vissen staat voor de dualiteit van dit sterrenbeeld. Twee vissen die in tegengestelde richting aan het zwemmen zijn.

Mensen met dit sterrenbeeld vinden het over het algemeen lastig om realistisch te zijn. De realiteit is soms hard en om dat onder ogen te zien gaat iemand met dit sterrenbeeld niet goed af. Daar zijn Vissen gewoon te gevoelig voor. Zaken waar intuïtie goed van pas komt zal iemand met dit sterrenbeeld waarschijnlijk sprankelen. Bijvoorbeeld in de functie van raadgever, adviseur of consulent zullen mensen met dit sterrenbeeld schitteren. Mensen met dit sterrenbeeld hebben vaak een enorm talent voor creatieve werkzaamheden. Vissen functioneren het beste in een omgeving die doorgaans positief is. In een negatieve sfeer zal iemand met dit sterrenbeeld snel emotioneel worden.

Het is dus best belangrijk om geduld te hebben in de omgang met Vissen. Omdat ze zo dromerig zijn komen ze vaak te laat of vergeten ze compleet hun afspraken. Dat gaat eigenlijk nooit expres. Het zit niet in het karakter van iemand met het sterrenbeeld Vissen om anderen te kwetsen. Integendeel, ze hebben een zorgzaam karakter en willen het liefst niemand teleurstellen. Mensen met dit sterrenbeeld zijn gesteld op hun vrijheid en ze gaan het liefste om met mensen die gelijksoortig zijn. Als je iemand met dit sterrenbeeld met de neus op de feiten drukt dan schrikt hij of zij daar erg van. De vrijheid om te zijn wie je bent vindt een persoon met het sterrenbeeld Vissen heel belangrijk.

Vissen zijn wel heel goedgelovig en worden daardoor over het algemeen meer in de maling genomen. Ze zijn makkelijk voor het karretje te spannen door sterrenbeelden die koppiger en brutaler zijn. Toch ontwijken ze vaak de conflicten en nemen zelf de afstand van de mensen die hen niet zint.

Goede eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen

 • Sensitief
 • Ontvankelijk
 • Aangenaam
 • Aantrekkelijk
 • Beminnelijk
 • Attractief
 • Plezant
 • Beschaafd
 • Welopgevoed
 • Behulpzaam
 • Artistiek
 • Fantasierijk
 • Stijlvol

Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen

 • Zweverig
 • Onduidelijk
 • Vaag
 • Dromerig
 • Verstrooid
 • Afwezig
 • Gedachteloos
 • Naïef
 • Kritiekloos
 • Goedgelovig

Datum sterrenbeeld Vissen

Je bent een Vissen als sterrenbeeld wanneer je geboren bent tussen 20 februari t/m 20 maart. Ben je jarig op één van de onderstaande data?

20 februari, 21 februari, 22 februari, 23 februari, 24 februari, 25 februari, 26 februari, 27 februari, 28 februari of 29 februari of 1 maart, 2 maart, 3 maart, 4 maart, 5 maart, 6 maart, 7 maart, 8 maart, 9 maart, 10 maart, 11 maart, 12 maart, 13 maart, 14 maart, 15 maart, 16 maart, 17 maart, 18 maart, 19 maart of 20 maart.

Sterrenbeeld Vissen samengevat

 • Datum geboren: 20 februari t/m 20 maart
 • Engelse benaming: Pisces
 • Element: Water
 • Symbool: ♓

Positieve eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen

Omdat mensen met het sterrenbeeld Vissen over het algemeen gevoelige mensen zijn hebben ze vaak een heel goed inlevingsvermogen. In een bescheiden sfeer zijn het de perfecte raadgevers. Ze ontwikkelen een gevoel voor spiritualiteit en bewustzijn. Mensen met dit sterrenbeeld zijn niet koppig en zullen niet zo snel ruzie zoeken. Vaak hebben ze totaal geen zin in conflicten en gaan deze dus uit de weg. Je kunt het heel goed naar je zin hebben met mensen met dit sterrenbeeld. Ze kunnen zich vaak goed vinden in een ongedwongen sfeer. Als je hulp nodig hebt dan staan mensen met het sterrenbeeld Vissen meestal direct voor je klaar. Ze zijn zorgzaam en empathisch ingesteld.

Negatieve eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen

Vissen hebben moeite om de knoop door te hakken. Ze draaien er vaak omheen. Het ontbreekt hun aan slagvaardigheid en duidelijkheid. Het is lastig in te schatten wat de persoonlijke behoeften zijn van iemand met dit sterrenbeeld. Ze zetten hun eigen behoefte namelijk bijna nooit voorop. Vissen zijn slordig in het nakomen van afspraken. Mensen die hier niet tegen kunnen zullen het moeilijk krijgen. Een ander negatief eigenschap van mensen met dit sterrenbeeld is dat ze vaak zichzelf overal de schuld van geven. Ze vinden het ook moeilijk om met harde kritiek om te gaan. Dit veroorzaakt een terughoudende persoonlijkheid waardoor ze liever afwachten. Hierdoor zijn mensen met het sterrenbeeld Vissen soms erg vaag en ingewikkeld.

Een Vissen in de liefde

Mensen met het sterrenbeeld Vissen zijn heel erg gesteld op fantasie en romantiek. Ze verlangen vaak naar veel genegenheid en geborgenheid. Ze zijn meestal gebaat bij een stabiele relatie waar beide partners evenveel willen geven. Mensen met dit sterrenbeeld zijn erg gevoelig maar willen dit niet graag aan de buitenwereld laten zien. Daarom vinden Vissen het belangrijk dat een partner er ook op emotioneel vlak voor hen is. Dit leidt vaak tot diepe gevoelige gesprekken over van alles en nog wat. Ondanks dat mensen met dit sterrenbeeld vaak naar veel affectie zoeken in een liefdesrelatie hebben ze ook de behoefte aan vrijheid. De vrijheid om zelfstandig na te kunnen denken. In de liefde zijn mensen met het sterrenbeeld Vissen over het algemeen trouw aan hun partner. Ze blijven zoeken naar bevestiging dat de relatie perfect is. Ze hebben een zorgzaam karakter en zijn er voor de partner door dik en dun. Het zijn huismussen en zijn wat dat betreft niet complex om te vermaken. Ze hebben een grote fantasie en dat is te merken tijdens het bedrijven van de liefde. Daarmee gebruiken ze graag hun intuïtie en gevoel bij.

Vissen - De perfecte match

In de liefde zoeken mensen met het sterrenbeeld Vissen naar stabiliteit en veiligheid. Daar horen de sterrenbeelden Kreeft en Steenbok bij. Deze sterrenbeelden hebben allemaal een sterke wil waar iemand met het sterrenbeeld Vissen zich veilig bij voelt. Vissen hebben iemand nodig die daadkrachtig zijn en de leiding nemen. Mensen die graag goed verzorgd worden en complimenten ontvangen. Daar zijn mensen met het sterrenbeeld Vissen goed in. Kreeften en Steenbokken zijn ook zorgzaam waardoor Vissen zich vertrouwd kan voelen. Zowel de sterrenbeelden Kreeft en Steenbok zijn leergierig en empathisch ingesteld. Als er raakvlakken zijn op het gebied van spiritualiteit dan kunnen deze sterrenbeelden een hele goede match zijn. Deze sterrenbeelden hebben met elkaar gemeen dat ze graag aan hun persoonlijke ontwikkeling werken.

Sterrenbeeld Vissen en seksualiteit

Op het gebied van seksualiteit zal iemand met het sterrenbeeld Vissen vooral genot vinden in iemand die ook zeer romantisch is. Vissen houden van affectie en zullen met seksualiteit hun hartstochtelijke verlangens kunnen behagen. Van Vissen kun je verwachten dat ze zorgzaam zijn, ook tijdens het bedrijven van de liefde. Ze zullen de behoeften van de partner voor die van zichzelf zetten om de intense connectie te versterken.

Sterrenbeeld Vissen als ex

Bij een relatiebreuk vinden mensen met het sterrenbeeld Vissen het erg lastig om de relatie volledig te beëindigen. Ze geloven vaak nog in een hereniging en zoeken zo nu en dan de confrontatie op. Ze kunnen hun partner vergeven voor hun daden wanneer het onduidelijk is of het nog goed komt of niet. Mensen met het sterrenbeeld Vissen hebben echt een hele duidelijke bevestiging nodig dat het over en uit is.

Daten met een Vissen?

Een diner met gezellige muziek, een bezoek aan een concert of het gaan naar een festival zijn bijna altijd gelegenheden waar Vissen zich erg prettig bij voelen. Houd er rekening mee dat iemand met het sterrenbeeld Vissen te laat kan komen op de date. Dat zit in het karakter van mensen met dit sterrenbeeld. Mensen die Vissen als sterrenbeeld zijn zullen niet zo snel onder de indruk zijn van opschepperig gedrag. Opscheppen over je werk of veel praten over materialistische dingen zorgt snel voor een afkeer. Houd het dus luchtig en nederig. Je mag zeker je gevoelige kant laten zien, dat kan voor een hele aangename en ongedwongen sfeer zorgen. Vissen houden van diepgaande gesprekken over actuele dingen. Ze zijn vaak ook spirituele aangelegd en vinden het geweldig om te praten over persoonlijke ontwikkeling. Hoe je in het leven staat en hoe je omgaat met maatschappelijke kwesties zegt veel voor iemand met dit sterrenbeeld. Mensen met het sterrenbeeld Vissen zijn makkelijk in te pakken. Ze zullen niet zo snel hard to get spelen en met een oprechte flirt kan de vonk al overslaan. Het is zeker belangrijk om mensen met dit sterrenbeeld ongedwongen hun verhaal te laten doen. Ze willen graag vertellen wat hun idealen zijn. Vaak zijn deze erg fantasierijk waardoor een luisterend oor hen erg goed doet. Slaat de vonk over dan is de kans groot dat er een vervolg zal komen. Vissen zullen zich volledig op je focussen en je willen plezieren.

Sterrenbeeld Vissen Zakelijk

In hele competitieve situaties zal iemand met het sterrenbeeld Vissen zich niet goed kunnen ontplooien. Ze zijn over het algemeen te gevoelig voor kritiek en tegengas. Je zult Vissen daarom sneller terugvinden in beroepen waar intuïtie en creativiteit centraal staat. Dit zijn zeker de kwaliteiten van iemand met dit sterrenbeeld. Het zijn vaak goede adviseurs en raadgevers. Ze denken veel na over levensbeschouwing en psychologie. Ze kunnen zich goed inleven in situaties waar andere even geen uitweg meer in zien. Ze helpen anderen graag verder. Meestal kunnen mensen met het sterrenbeeld Vissen ook goed omgaan met kinderen. Dit komt omdat ze zorgzaam zijn en het plezierig vinden om behulpzaam te zijn. Mensen met dit sterrenbeeld zijn hierdoor erg geschikt als docent. Als er op de werkvloer veel emoties heersen dan kun je van iemand met het sterrenbeeld Vissen geen volledige inzet verwachten. Ze houden van een ongedwongen en relaxte werksfeer zonder gedoe en competitie. Mensen met dit sterrenbeeld hebben over het algemeen een eindeloze fantasie. Dit maakt ze goede schrijvers en verhalenvertellers. Functies in de creatieve sector past uitstekend bij Vissen. De werkzaamheden moeten voor iemand met het sterrenbeeld Vissen wel nut hebben en bijdragen aan iets groters. Vissen vinden het anders moeilijk om gemotiveerd te blijven waardoor ze sneller zullen afdwalen. Mensen met dit sterrenbeeld houden van samenwerken. Hebben ze een taak die ze alleen moeten verrichten dan missen mensen met dit sterrenbeeld vaak de wilskracht om de taak af te ronden. Deze wilskracht komt in teamverband vaak veel beter naar voren wanneer een Vissen een leidinggevende van werk kan ontzien.

Kinderen met het sterrenbeeld Vissen

Kinderen met het sterrenbeeld Vissen zijn vaak hele creatieve wezens. Ze kunnen zich eindeloos verdiepen in tekenen, schilderen of muziek. Ze dwalen vaak af en je ziet ze wegdromen als ze zich op hun gemak voelen. In een hectische omgeving kunnen kinderen met dit sterrenbeeld snel chagrijnig worden. Ze hebben behoefte aan harmonie en een relaxte sfeer. Het is goed voor Vissen om ze bezig te laten zijn met hun fantasie. Dit brengt ze tot rust en helpt ze ontplooien. Kinderen met dit sterrenbeeld kunnen zich soms erg onzeker voelen. Vaak zijn het kinderen die zich erg openstellen voor nieuwe vriendschappen. Hierdoor kunnen ze juist gekwetst raken wat resulteert in onzekerheid. Over het algemeen zijn kinderen met dit sterrenbeeld heel eerlijk en gehoorzaam. Ze houden van regels en laten in een veilige omgeving graag hun gevoel spreken. Geef ze een creatieve bezigheid en ze zijn uren zoet. Buiten spelen en nieuwe dingen ontdekken werkt ook hartstikke goed bij de ontwikkelingen van kinderen met het sterrenbeeld Vissen.

Een Vissen en vriendschap

Vissen zijn mensen die erg zorgzaam zijn. Vriendschappen ontstaan ook meestal omdat Vissen een goede intuïtie hebben om te luisteren. Voor je het weet heeft iemand met dit sterrenbeeld al je levensvragen ontrafelt en je voorzien van handige inzichten. Vrienden en vriendinnen hebben een behulpzame connectie als deze persoon een Vissen is. Waar Vissen minder goed in zijn is echt aan zichzelf denken. Ze dienen liever de ander. Soms kunnen mensen met dit sterrenbeeld een beetje onzeker zijn en gaan de sociale confrontatie uit de weg. Dit is meestal zo bij sterrenbeelden die super trots en opschepperig zijn. In de vriendschap zoekt iemand met het sterrenbeeld Vissen naar een diepe connectie. Ze hebben het graag over spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Hebben jullie samen deze interesse dan is er ongetwijfeld een klik. Mensen met het sterrenbeeld Vissen zullen niet veel vragen van hun vrienden. De vriendschap is al snel goed en iemand met het sterrenbeeld Vissen zal altijd zijn of haar best doen om conflicten uit de weg te gaan.

Meer sterrenbeelden

Profielfoto van Shakira 36
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Bellaa 147
Aanwezig
Box: 686

Helderziende liefde, relaties & zakelijk

Profielfoto van Christina 50
Aanwezig
Box: 859

Ik geef je een toekomstvoorspelling voor de komende 6 maanden! Paragnost - Toekomstvoorspelling - Helderziend - Heldervoelend

Profielfoto van Mandy 66
Aanwezig
Box: 726

Sterk heldervoelend, -wetend, -horend en -ziend. Lichtwerker. ASS, kinderen, narcisme, zielsconnectie, liefde/relatie, coaching, automatisch schrift.

Profielfoto van Shereen 46
Aanwezig
Box: 918

Heldervoelend, helderziend - helderhorende medium/paragnost!

Profielfoto van Leontine 61
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Wicca, vragen over (zwarte) magie,

Profielfoto van Yvette 12
Aanwezig
Box: 935

Helderwetend-en voelend, sterke intuitie, liefde/relatie en werk-gerelateerd. Huisdieren (geen vermissingen). Daarbij leg ik de lenormandkaarten.

Profielfoto van Cherry Flower 12
Aanwezig
Box: 233

Wat gaat er in FEBUARI gebeuren ?Ervaren medium| Innerlijk kind | tweelingzielen | liefdesrelaties | life coach |STERK helder-voelend horend ziend

Profielfoto van Pim 20
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Mayra 58
Aanwezig
Box: 691

Allround medium. Sterk in tijdsbepalingen. Tweelingzielen. Vriendschap(plus). Zielsverwanten. Droomuitleg. Intuïtie coaching.