Alles over het Sterrenbeeld WatermanMensen met het sterrenbeeld Waterman zijn over het algemeen hele eerlijke mensen. Vaak hebben ze interessante excentrieke eigenschappen wat je terug kunt zien in het gedrag. Mensen met dit sterrenbeeld houden zich graag bezig met creatieve dingen. Watermannen zijn mensen die houden van details. Het zijn ook mensen die van doorpakken houden. Echte harde werkers als het erop aankomt. De persoonlijke eigenschappen die een Waterman een fijn persoon maakt zijn dat ze oprecht en eerlijk zijn. Ze zijn betrouwbaar en kunnen loyaal naar vrienden en geliefden. Watermannen zijn ook vaak heel erg vriendelijk maar ze zullen je vaak eerst even aan de tand voelen.

Mensen met het sterrenbeeld Waterman verdiepen zich maar al te graag in het leren van nieuwe dingen. Ze zijn zeer leergierig en ontwikkelen graag hun intellect. Daar kunnen ze ook veel geduld voor opbrengen. Mensen met dit sterrenbeeld zijn heel oprecht en waarderen gelijkheid. Ze kunnen over het algemeen slecht tegen onrecht en daar komen ze graag voor uit. Omdat Watermannen excentriek en intelligent zijn hebben ze vaak een goed ontwikkeld ideaalbeeld. Volgens dit ideaalbeeld zullen Watermannen het liefst hun leven leiden. Vaak worden Watermannen ook als eigenwijs gezien. Dat eigenwijze gedrag komt een beetje voort uit het sterk ontwikkelde ideaalbeeld. Dit kan namelijk soms best afwijken van wat andere vinden. Mensen met dit sterrenbeeld vinden het heerlijk om over dit onderwerp in discussie te treden. Ze kunnen vaak urenlang over politiek, maatschappij, cultuur en economische ontwikkelingen praten.

Watermannen zijn erg rationeel ingesteld. Ze laten zich niet leiden door intuïtie maar door intellect. Dit maakt Watermannen objectief en helder denkend. Mensen met dit sterrenbeeld weten vaak ook dat ze voldoende intelligentie hebben om de objectief te handelen. Mensen met dit sterrenbeeld vinden deze objectiviteit belangrijk en beschouwen het daarom als de waarheid. Hier komt het eigenwijze karakter van de Waterman weer om de hoek kijken. Watermannen zijn namelijk erg lastig van mening te veranderen.

Personen met het sterrenbeeld Waterman zijn gek op het oplossen van complexe problemen. Ze hebben deze complexe uitdagingen nodig om niet verveeld te raken. Vaak zijn deze uitdagingen te groot om op te lossen. Ze verdiepen zich maar al te graag in maatschappelijke problematiek en hebben hierover meestal wel hun mening klaar. Mensen met dit sterrenbeeld zijn voornamelijk kenmerkend door hun originaliteit en excentrieke uitstraling. Op het gebied van liefde zijn Watermannen vaak iets terughoudender dan andere sterrenbeelden. Hun excentriciteit brengt ook onzekerheid met zich mee.

Het zit in het karakter van mensen met het sterrenbeeld Waterman om onafhankelijk te zijn. Ze kunnen daardoor goed alleen zijn. Toch hebben ze vaak een open en vriendelijke houding waardoor ze extravert zijn. Ze kunnen vaak overal wel over meepraten en hebben snel een eigenwijs oordeel over je gevormd. Waar mensen met het sterrenbeeld Waterman minder goed mee om kunnen gaan zijn emoties. Ze houden niet van drama en kunnen in emotionele discussies aardig uit hun slof schieten.

Goede eigenschappen van het sterrenbeeld Waterman

 • Hoopgevend
 • Positief
 • Blijmoedig
 • Levendig
 • Joviaal
 • Vreugdevol
 • Welwillend
 • Trouw
 • Soeverein
 • Onafhankelijk
 • Ongedwongen
 • Zelfstandig
 • Vindingrijk

Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Waterman

 • Dwars
 • Hardnekkig
 • Opstandig
 • Onbuigzaam
 • Stug
 • Nors
 • Lomp
 • Eigenzinnig
 • Tegendraads
 • Woelig

Datum sterrenbeeld Waterman

Je bent een Waterman als sterrenbeeld wanneer je geboren bent tussen 21 januari t/m 19 februari. Ben je jarig op één van de onderstaande data?

21 januari, 22 januari, 23 januari, 24 januari, 25 januari, 26 januari, 27 januari, 28 januari, 29 januari, 30 januari of 31 januari of 1 februari, 2 februari, 3 februari, 4 februari, 5 februari, 6 februari, 7 februari, 8 februari, 9 februari, 10 februari, 11 februari, 12 februari, 13 februari, 14 februari, 15 februari, 16 februari, 17 februari of 18 februari, 19 februari.

Sterrenbeeld Waterman samengevat

 • Datum geboren: 21 januari t/m 19 februari
 • Engelse benaming: Aquarius
 • Element: Lucht
 • Symbool: ♒

Positieve eigenschappen van het sterrenbeeld Waterman

Watermannen hebben hele leuke positieve eigenschappen. Ze houden namelijk erg van feestjes en muziek. Ze kunnen zich vaak onderscheiden op het gebied van mode en komen graag met hun persoonlijke stijl voor de dag. Hun intelligentie zorgt ervoor dat ze over alles wel mee kunnen praten waardoor Watermannen vaak goed ontwikkelde sociale vaardigheden bezit. Dit uit zich ook in hun humor. Ook de humor kan soms excentriek en intelligent zijn die niet iedereen direct begrijpt. Mensen met het sterrenbeeld Waterman kunnen heel objectief hun mening vormen en kunnen goed hun gevoel daarbij uitsluiten. Is er een onderwerp waar ze veel interesse in hebben dan kan een Waterman daar uren over praten. Mensen met dit sterrenbeeld houden er ook van om gezamenlijk idealen na te sterven. Deze drang naar teamwork voldoet een Waterman in de behoefte om een klankbord te hebben en de stip op de horizon in beeld te houden.

Negatieve eigenschappen van het sterrenbeeld Waterman

Mensen met dit sterrenbeeld hebben ook negatieve eigenschappen waar best lastig mee om te gaan is. Zo kunnen Watermannen erg dwars zijn als ze vinden dat je ongelijk hebt. Het is soms ook lastig om hoogte te krijgen van mensen met het sterrenbeeld Waterman. Het is namelijk vaak alles of niets. Het is wel zaak om Watermannen te respecteren. Als ze het gevoel hebben dat er respect ontbreekt dan ontwikkelen ze snel een afkeer tegen je. Mensen met dit sterrenbeeld zijn erg kieskeurig wie ze toelaten in hun sociale kring. Ze waarderen hechte vriendschappen meer dan een oppervlakkige kennis. Wanneer je ruzie hebt met een persoon met dit sterrenbeeld dan kun je verwachten dat het uit de hand loopt. Een Waterman kan echt enorm losbarsten in een conflict. Maak dan dat je wegkomt. Mensen met het sterrenbeeld Waterman hebben ook de aanleg om situaties vaak over te analyseren. Ze blijven maar denken aan hoe ze iets moeten aanpakken. Dit levert Watermannen overmatige stress op.

Een Waterman in de liefde

Mensen met het sterrenbeeld Waterman zijn op het gebied van liefde vaak te veel bezig met de perfecte partner te willen zijn. Ze denken vaak overmatig na waardoor de liefde lastig tot stand komt. In een liefdesrelatie kan dit overmatig denken ook tot verwarring leiden. Zeker wanneer de partner een sterrenbeeld heeft dat liever wat luchtiger over de liefde nadenkt. Op het gebied van liefde laten mensen met dit sterrenbeeld liever niet hun emotionele kant zien. Die houden ze voor zichzelf. Helaas kan dit soms tot heftige opwellingen leiden. Over het algemeen zijn Watermannen wat afstandelijk in de liefde en hebben ze veel behoefte aan vrijheid. Een Waterman laat iemand niet zo snel toe. Er moet eerst een hele hechte vertrouwensband ontstaan voordat een Waterman zich volledig openstelt. Als de partner echt de ware is dan is een Waterman zeer trouw en loyaal. Het is alles of niets waardoor mensen met dit sterrenbeeld heel goed voor hun ware liefde zullen zorgen.

Waterman - De perfecte match

Mensen met het sterrenbeeld Waterman zijn erg gesteld op intelligentie en raakvlakken op het gebied van ambitie en visie. Watermannen kijken die situatie graag eerst van een afstandje aan voordat ze hun persoonlijkheid bloot geven. Tweelingen zijn op basis van deze eigenschappen een goede match omdat Tweelingen vaak een open persoonlijkheid hebben die een Waterman snel kan begrijpen. De spontaniteit bevalt de Waterman wel. Daarnaast zijn Tweelingen ook op zoek naar loyaliteit en stabiliteit.

Sterrenbeeld Waterman en seksualiteit

Op het gebied van seksualiteit zullen mensen met dit sterrenbeeld niet zo open en direct zijn. Ze kijken liever even de kat uit de boom om te zorgen dat ze niet gekwetst raken. De ware romantiek komt bij iemand met het sterrenbeeld Waterman past echt tot z’n recht wanneer hij of zij de liefdespartner vertrouwt. Toch hebben mensen met dit sterrenbeeld vaak veel fantasie en kunnen die alleen tot uiting brengen wanneer ze de situatie echt vertrouwen. De seksualiteit in een relatie met een Waterman moet altijd even op gang komen maar wanneer de liefdespartners elkaar goed aanvoelen kan het tot hele mooie dingen leiden.

Sterrenbeeld Waterman als ex

Mensen met het sterrenbeeld Waterman zullen zichzelf meestal de schuld geven van de relatiebreuk. Als de relatie sterk was gelooft een Waterman nog wel in een hereniging maar weet vaak niet waar hij of zij moet beginnen. Mensen met dit sterrenbeeld zijn over het algemeen gevoelig waardoor ze niet graag toegeven aan hun emoties. Een directe break-up zit er meestal niet in. Watermannen vinden het op dit gebied vaak lastig om de knoop door te hakken en door te gaan.

Daten met een Waterman

Mensen met het sterrenbeeld Waterman zullen die situatie eerst goed willen analyseren. Tijdens een date kan een Waterman daarom wat terughoudend ogen. Toch hebben ze vaak enorme interesse in andermans persoonlijkheid en proberen zeker naar raakvlakken te zoeken. Het vinden van raakvlakken is voor Watermannen tijdens een date belangrijk. Ze zijn vaak kritisch en hebben snel een oordeel klaar. Watermannen zijn zelf excentriek en origineel. Over het algemeen zoeken ze dit ook in een date. Heb je een date met iemand met dit sterrenbeeld? Wees dan niet bang om je originele kant te laten zien. Mensen met het sterrenbeeld Waterman raken zeer gevleid als mensen interesse in hen tonen. Dit is ook de perfecte manier om een date leuk en interessant te maken. Interesse tonen en oprechte vragen stellen aan een Waterman zorgt voor goede gesprekken. Mensen met dit sterrenbeeld lopen vaak over van ambitie en ideeën die ze maar al te graag delen. Dit is ook de uitstekende kans om te laten zien of er raakvlakken zijn. Met een Waterman kun je waarschijnlijk goed overweg wanneer je zelf ook onafhankelijk bent. Klef gedrag zal een Waterman snel afstoten. Dat is een no go. Niet te snel en niet te serieus. Dat is meestal het motto van mensen met dit sterrenbeeld. In hun ogen geven ze een kans tot een leuke relatie graag wat tijd. Deze tijd heeft een Waterman nodig om je goed te leren kennen. Is er even tijdelijk geen contact dan betekent dat niet dat een Waterman geen interesse heeft. Waarschijnlijk zijn ze dan verstopt geraakt in hun gedachten. Het zit nou eenmaal in het karakter van een Waterman om situaties over te analyseren. De beste tactiek is om zelf de leiding in handen te nemen en een nieuwe date voor te stellen. Stel iets creatiefs voor… daar zijn Watermannen vaak goed in.

Sterrenbeeld Waterman Zakelijk

Op zakelijk vlak zijn mensen met het sterrenbeeld Waterman vaak goede adviseurs. Dit komt door hun vaardigheid om objectief te kunnen zijn. Vaak ontwikkelen ze hierdoor onafhankelijke meningen die niet gebaseerd zijn op intuïtie maar op realiteit. Op de werkvloer kan dit best handig zijn. Deze objectiviteit helpt Watermannen ook bij een goede harmonie op de werkvloer. Ze zullen met ieders mening rekening houden. Ze hebben vaak goede vaardigheden voor het voeren van complexe discussies. Mensen met dit sterrenbeeld zijn vaak doelgericht en zien de oplossing. Omdat ze deze vaardigheden hebben zijn functies in de IT of andere technische beroepsgroepen erg geschikt. Watermannen houden er ook van om hun excentrieke kant op de werkvloer te gebruiken. Hierdoor komen ze vaak goed uit de verf in creatieve functies. Het is niet ongewoon voor een Waterman om een artistiek carrièrepad te volgen, bijvoorbeeld als muzikant. Mensen met dit sterrenbeeld zijn over het algemeen flexibel en kunnen zich goed aanpassen. Dit maakt ze geschikt voor vele beroepen. In de essentie kunnen mensen met dit sterrenbeeld zich het beste ontplooien als ze hun originele vaardigheden kunnen toepassen.

Kinderen met het sterrenbeeld Waterman

Kinderen met het sterrenbeeld Waterman zijn vaak erg nieuwsgierig. Ze houden niet zo van regelmaat en willen graag nieuwe dingen ontdekken. Zo zijn ze later in hun leven wat minder avontuurlijk dan wanneer ze kind zijn. Kinderen met dit sterrenbeeld vinden het over het algemeen geweldig om lastige puzzels op te lossen. Ze worden blij van technisch speelgoed als Lego en andere complexe puzzels. Kinderen met het sterrenbeeld Waterman zoeken naar in vriendjes en vriendinnetjes dezelfde interesses als zijn hebben. Als ouders is het vooral belangrijk om ze lekker te laten puzzelen in alle vrijheid. Ze houden er niet van om teveel aangemoedigd te worden.

Een Waterman en vriendschap

Op het gebied van vriendschap vinden mensen met het sterrenbeeld Waterman raakvlakken als intelligentie en originaliteit vaak het belangrijkst. Watermannen houden er enorm van om te kunnen praten over een diversiteit aan interessante onderwerpen met vrienden. In de vriendschap zijn mensen met dit sterrenbeeld vaak oppervlakkig. Het moet niet te klef worden, daar houden Watermannen niet van. Personen met dit sterrenbeeld zijn gesteld op hun vrijheid. Dit is ook in vriendschappen het geval. Soms kunnen vrienden dit verkeerd interpreteren waardoor er te veel afstand zal ontstaan.

Watermannen kunnen vaak goed vrienden zijn met Weegschalen en Tweelingen. Ook stellen deze sterrenbeelden intelligentie op prijs. De gezamenlijke behoefte om te praten over ambities klikt direct. Ze houden vaak van muzikale bezigheden zoals concerten en festivals. Watermannen kunnen uren praten over creativiteit en zijn leergierig om zich te blijven verdiepen. Het liefst samen met vrienden. Mensen met het sterrenbeeld Waterman stellen eerlijkheid erg op prijs. Je kunt ook rustig je verhaal kwijt, ook al is dat erg persoonlijk. Een Waterman denkt veel na en de kans is groot dat een Waterman over hetzelfde onderwerp heeft zitten peinzen. Watermannen zijn zorgzaam en objectief. Met deze vaardigheden zullen ze goed naar vrienden luisteren en zullen ze proberen echt te helpen.

Mensen met het sterrenbeeld Waterman hebben vaak een aparte manier van humor. Humor dat ze vaak zelf heel grappig vinden. Ze zijn vaak sarcastisch en snel van begrip. Als Watermannen zich op hun gemak voelen dan halen ze alles uit de kast om de lolbroek uit te hangen.

Meer sterrenbeelden

Profielfoto van Mirjam 46
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Profielfoto van Pim 20
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Albert 25
Aanwezig
Box: 496

Coach,magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.

Profielfoto van Dinah 50
Aanwezig
Box: 508

Trance Medium met Gids en Engelen, Previews Soulmates Helderziend en wetend Kaartlegster, Ziet hoe de ander naar u staat en acties, kaarsmagie, Heks.

Aanwezig
Box: 884

Energy shifter/reader (NL/ENG) - Magical friend <3

Profielfoto van Spirit 12
Aanwezig
Box: 780

Lichtwerker - ik zet je terug in het licht. Voor al uw levensvragen. Heldervoelend, -wetend en -ziend.

Aanwezig
Box: 455

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Aanwezig
Box: 813

Nieuw tz-legging om meer inzicht te krijgen waar jullie staan en waar jij naar toe mag bewegen en geef ik je tips en tools mee.

Aanwezig
Box: 848

Ik ben een helder wetend en voelend medium paragnost. Spiritueel/life coach. Liefde, Relatie,Werk, Wonen, Empathie, HSP, Narcisme is een specialiteit

Aanwezig
Box: 491

Hoog sensitief medium, werk met de energieën van de kosmos. Kan invoelen op situaties en advies geven. Werk met concrete vragen.