Alles over het Sterrenbeeld WeegschaalMensen met het sterrenbeeld Weegschaal hebben erg kenmerkende karaktereigenschappen. Zo is het algemeen bekend dat mensen met dit sterrenbeeld vaak moeite hebben om te kiezen. De twijfel schiet er snel in. Daarnaast zit het ook wel in de persoonlijkheid van een Weegschaal om goede concessies te sluiten wanneer de middenweg de enige uitweg is. Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal leven erg mee met hun medemens en zetten hun eigen belang op de tweede plaats. Doordat ze vaak meeleven met hun medemens mist een persoon met dit sterrenbeeld de vaardigheid om een goede sterke mening te ontwikkelen.

Weegschalen zijn vaak erg charmant en hebben de vaardigheid om goed te kunnen flirten. Dit speelse karakter is niet terug te zien in het feit dat ze een lange en veilige relatie voorop stellen. Als dat lang moet duren voordat de ware gevonden is dan is dat maar zo. Het kan lang duren voordat een Weegschaal zeker weet dat hij of zij voor de relatie moet gaan, dit komt door het twijfelachtige karakter.

Het zit in de persoonlijkheid van een Weegschaal om niet egoïstisch te zijn. Weegschalen houden er daarom ook niet van als andere mensen egoïstisch zijn. Hier komt ook uit voort dat mensen met het sterrenbeeld Weegschaal het graag anderen naar hun zin willen maken. Als ze zichzelf daar soms een beetje voor weg moeten cijferen dan zijn ze bereid dat te doen. Vaak denken mensen met dit sterrenbeeld niet aan zichzelf en luisteren niet naar hun eigen behoefte. Na verloop van tijd kan dat best wat zorgen opleveren.

Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal zijn uitstekende gesprekspartners. Ze hebben over het algemeen de vaardigheid om goed te kunnen luisteren en je van goede inzichten te kunnen voorzien. Ze hebben vaak goede adviezen omdat de persoonlijkheid van een Weegschaal zorgzaam is. Ze weten vaak de situatie mooier te laten klinken dan hij werkelijk is. Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal sprankelen van positiviteit en waarderen het wanneer mensen een goede energie uitstralen. Ook houden ze er niet van om alleen te zijn en zoeken daarom vaak naar nieuwe vriendschappen. Ook op het gebied van liefde is het niet gewoonlijk voor een Weegschaal om zich gemakkelijk te voelen wanneer hij of zij alleen is. Weegschalen hebben veel gevoel voor stijl en houden van luxe. Ze laten zich ook graag verwennen en houden ervan om in het middelpunt te staan. Ze voelen zich op hun gemak in gezellige drukke evenementen waar veel sociale prikkels zijn.

Iemand met het sterrenbeeld Weegschaal is altijd op zoek naar nieuwe een stimulans. Ze houden zich graag bezig met hobby’s als muziek of andere bezigheden waar geduld voor nodig is. Vaak hebben Weegschalen veel motivatie om iets nieuws te leren. Ze hebben niet echt de vaardigheid om alles tot in perfectie af te maken.

Goede eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal

 • Aangenaam
 • Gezellig
 • Avontuurlijk
 • Stijlvol
 • Sociaal
 • Vreedzaam
 • Tactvol
 • Fijngevoelig
 • Empatisch

Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal

 • Onzeker
 • Afwisselend
 • Onstabiel
 • Veranderlijk
 • Naïef
 • Onvoorwaardelijk
 • Goedgelovig
 • Laks
 • Lui
 • Nalatig
 • Flegmatiek

Datum sterrenbeeld Weegschaal

Je bent een Weegschaal als sterrenbeeld wanneer je geboren bent tussen 23 september t/m 22 oktober. Ben je jarig op één van de onderstaande data?

23 september, 24 september, 25 september, 26 september, 27 september, 28 september, 29 september of 30 september of 1 oktober, 2 oktober, 3 oktober, 4 oktober, 5 oktober, 6 oktober, 7 oktober, 8 oktober, 9 oktober, 10 oktober, 11 oktober, 12 oktober, 13 oktober, 14 oktober, 15 oktober, 16 oktober, 17 oktober, 18 oktober, 19 oktober, 20 oktober, 21 oktober of 22 oktober.

Sterrenbeeld Weegschaal samengevat

 • Datum geboren: 23 september t/m 22 oktober
 • Engelse benaming: Libra
 • Element: Lucht
 • Symbool: ♎

Positieve eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal

Personen met het sterrenbeeld Weegschaal hebben leuke positieve karaktereigenschappen. Zo zijn ze erg charmant en denken graag aan hun medemens. Ze kunnen erg goed luisteren en vinden het altijd interessant om iets nieuws te leren. Weegschalen zijn erg ijverig en leergierig. Ze kunnen zich goed inleven in bepaalde situaties en begrijpen daardoor waardoor mensen bepaalde keuzes maken. Mensen met dit sterrenbeeld zullen daardoor niet snel slecht praten of oordelen. Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal hebben gevoel voor klasse en zijn stijlvol. Ook bezitten Weegschalen over het algemeen goede sociale vaardigheden dankzij hun open persoonlijkheid. Ze hechten veel waarde aan eerlijkheid en rechtvaardigheid en zullen voor je klaar staan als het even niet goed gaat. Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal zijn uitstekend geschikt als sparringpartner op zakelijk vlak maar ook in het privéleven.

Negatieve eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal

Mensen met dit sterrenbeeld zijn gemakkelijk over te halen. Dit maakt de Weegschaal zelf niet altijd gelukkig waardoor ze soms goed van zich af kunnen bijten. Ze geloven je snel wanneer je een leugentje vertelt en zijn erg goed gelovig. Wat overigens de meest herkenbare karaktereigenschap van een Weegschaal is, is de enorme besluiteloosheid. Het kan soms dagen of weken duren voordat ze tot een beslissing kunnen komen. Eenmaal de beslissing genomen draaien ze ook zomaar hun besluit terug om er opnieuw over na te denken. Weegschalen houden van gelijkheid en harmonie. Als dit er niet is voelen ze zich niet op hun gemak. Door het zorgzame karakter hebben mensen met dit sterrenbeeld vaak bevestiging nodig wat resulteert in de afhankelijkheid van goedkeuring. Omdat Weegschalen veel geven in relaties en vriendschappen komt er vaak een moment dat ze dat terug verwachten. Als ze dit niet terugkrijgen kan de relatie of vriendschap snel omslaan in ontevredenheid.

Een Weegschaal in de liefde

Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal houden op het gebied van liefde van veel intimiteit. Knuffelen en geliefd voelen vinden ze belangrijk en zullen ze blijven nastreven. Ook in de liefde vinden ze intelligentie erg belangrijk en waarderen ze raakvlakken in interessegebieden. Wat het meest herkenbare is, is dat Weegschalen vaak heel charmant zijn. Ze kunnen de partner goed inpakken en speciaal laten voelen. Deze karaktereigenschappen zorgen ervoor dat een persoon met het sterrenbeeld Weegschaal erg goed is in flirten. Alleen zijn is niks voor iemand met het sterrenbeeld Weegschaal. In de liefde is het gewoonlijk voor een Weegschaal om zijn of haar partner te verrassen met bloemen of een etentje. In de liefde zal een persoon met dit sterrenbeeld constant blijven zoeken naar verbeterpunten voor zichzelf. Iedere relatie brengt spanningen met zich mee. Een Weegschaal kan hier niet altijd goed mee omgaan probeert daardoor ten alle tijden concessies te vinden. Weegschalen zijn altijd op zoek naar een goede harmonie, ook al moeten ze hun eigen belang daarvoor even vergeten.

Weegschaal - De perfecte match

Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal kunnen meerdere perfecte matches hebben op het gebied van liefde. Voornamelijk de Ram, Stier en Leeuw hebben een grote kans op een goede liefdesrelatie. Zo houdt een Stier heel erg van de aandacht, en iemand met het sterrenbeeld Weegschaal heeft deze zorgzame en pleasende karaktereigenschappen. Op het gebied van seksualiteit zullen deze sterrenbeelden elkaar ook heel goed aanvullen. Een Weegschaal is best makkelijk in omgang en is kenmerkend voor het zoeken naar de gulden middenweg. De kwaliteit om concessies te doen kan een liefdesrelatie met een Ram of Stier erg goed doen. Ram en Stier zijn beide zeer koppige sterrenbeelden en krijgen bijna van niemand anders hun gelijk. Zo is een Weegschaal in staat om hier goed mee om te gaan. Deze sterrenbeelden hebben één ding in gemeen. Ze hebben allemaal de behoefte aan stabiliteit en gezelligheid in de relatie. Ze zijn bereid om voor hun partner door het vuur te gaan.

Sterrenbeeld Weegschaal en seksualiteit

Weegschalen houden enorm veel van seksualiteit. Ze pleasen graag hun partner en dat maakt hun een goede minnaar. Ze hebben een grote affiniteit voor romantiek en het spel van de liefde. Ze houden van samen zijn en harmonie. Ook tussen de lakens. Mensen met dit sterrenbeeld zijn heel charmant waardoor het bedrijven van de liefde zeer aangenaam is. Een Weegschaal doet er alles aan om de partner op zijn of haar gemak te laten voelen. Uiteindelijk gaat het de Weegschaal erom dat de seksualiteit een mooie ervaring is. Ook houden mensen met het sterrenbeeld Weegschaal een vrijpartij graag stijlvol en niet ordinair. Voor een Weegschaal is het wel belangrijk dat er een goede harmonie heerst voordat de romantiek echt kan toeslaan.

Sterrenbeeld Weegschaal als ex

Weegschalen hebben best moeite om oude relaties los te laten. Een kenmerk van een Weegschaal is dat hij of zij graag conflicten of ruzies wil oplossen. Ze geven niet zomaar op en blijven de hoop houden dat de relatie hersteld kan worden. Mensen met dit sterrenbeeld hebben over het algemeen ook moeite met het loslaten en zijn zeer vergevingsgezind. Als de ex-partner contact blijft zoeken dan is het voor een Weegschaal lastig om de relatie totaal te verbreken.

Daten met een Weegschaal

Iemand met het sterrenbeeld Weegschaal zal bij op een date snel de eigen persoonlijkheid bloot geven. Het zijn open en eerlijke mensen met zoeken in een relatie altijd naar transparantie. Een Weegschaal is extravert en houdt heel erg van aandacht en complimenten. Krijgt iemand met dit sterrenbeeld een paar complimenten dan zal de date vast en zeker snel leuk worden. Ze voelen zich het beste in een omgeving met veel sociale prikkels. Ze houden ervan om zich te onderscheiden. Een mannelijke Weegschaal zal tijdens een date waarschijnlijk snel flirten, dat zit in zijn aard. Ze houden ook van luxe en stijl. Een date met een Weegschaal heeft grote kans van slagen als je je elegant kleed en een goede stijlvolle omgeving uitkiest. Omdat mensen met het sterrenbeeld Weegschaal graag over zichzelf praten kunnen ze wat opschepperig overkomen. Je doet er goed aan om een Weegschaal zichzelf te laten onderscheiden. Vind je het interessant, spreek dan gerust je waardering uit met een complimentje. Praten over diverse onderwerpen is echt iets waar een Weegschaal zich goed bij voelt. Je kunt fijne conversaties hebben omdat een Weegschaal niet zo snel de confrontatie opzoekt. Gesprekken blijven daardoor gangbaar en lekker luchtig. Een Weegschaal is onder de indruk van mensen met een veelzijdige kennis. Laat dit ook zien als je deze vaardigheid bezit. Laat je emotionele kant nog maar even achterwege, daar zit een persoon met het sterrenbeeld Weegschaal meestal niet echt op te wachten. Ga ruzies en conflicten uit de weg en houd de date mysterieus. Dan blijf je hangen in de gedachten van de Weegschaal en kun je snel een vervolg verwachten.

Sterrenbeeld Weegschaal Zakelijk

Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal weten op zakelijk vlak vaak wat ze willen. Meestal is dit het behalen van succes wat gepaard moet gaan met het verdienen van veel geld. Het luxe leven spreekt een Weegschaal namelijk erg aan. Het zit niet helemaal in hun aard om hier keihard voor te werken en ze verzinnen liever een slimme omweg. Lui zijn ze niet en ze gaan liever over tot het uitbesteden van werk. Je kunt Weegschalen ook zeker verwachten in leidinggevende functies. Daar komt het sociale karakter goed van pas. Ook de vaardigheid van het vinden van concessies en het voorkomen van conflicten komt hier heel goed van pas. Mensen met dit sterrenbeeld hebben vaak een goed ontwikkelde intuïtie door hun inlevingsvermogen. Op zakelijk gebied helpt dit bij het maken van de juiste keuze. Het kan wel wat lang duren voordat de beslissingen worden genomen maar de kans dat het de juiste beslissing is, is groot. Weegschalen hebben ook aanleg voor creativiteit en muziek. Ook in deze functies past de Weegschaal erg goed. Het kan overig best lang duren voordat iemand met dit sterrenbeeld de juiste baan gevonden heeft waar hij of zij zich echt lekker voelt. Werken in teams is voor iemand met het sterrenbeeld Weegschaal een fluitje van een cent. Hij of zij heeft goede communicatieve vaardigheden en weet zich hier de juiste houding aan te meten.

Kinderen met het sterrenbeeld Weegschaal

Ruzie is niks voor kinderen met het sterrenbeeld Weegschaal. Conflicten gaan ze liever uit de weg. Kenmerkend voor hun besluiteloosheid hebben kinderen met dit sterrenbeeld de vaardigheid om alles van meerdere kanten te bekijken. Dit is goed voor de ontwikkeling en helpt bij het ontwikkelen van een gevoel voor intuïtie. Ze houden ervan om creatief bezig te zijn, dit is een goede uitlaatklep. Op school kijken ze liever naar de juf of meester in plaats van in het boek. Ze zijn namelijk erg visueel ingesteld en willen laten zien dat ze oplettend zijn. Weegschalen houden van aandacht en om in het middelpunt te staan. Ze maken vaak gemakkelijk vriendjes en vriendinnetjes, zijn lief van karakter en willen laten zien dat ze leergierig zijn. Ook denken kinderen met dit sterrenbeeld vaak zoveel na, dat ze moe van zichzelf worden en daardoor echte dromers zijn. Kinderen met dit sterrenbeeld willen ook graag samen met hun vriendjes en vriendinnetjes dingen ondernemen. Ze willen de leiding nemen in de groep en houden ervan om het lievelingetje van de klas te zijn.

Een Weegschaal en vriendschap

Iemand met het sterrenbeeld Weegschaal wordt ook wel gezien als het meest aardige van alle sterrenbeelden. Gemakkelijk in omgang en veel geduld voor anderen. Ze zullen nooit het doel hebben om vrienden of vriendinnen te kwetsen en er is bijna nooit een gevoel van jaloezie. Weegschalen kiezen graag voor de middenweg om conflicten en ruzies te voorkomen. Ook zetten ze het belang van een ander voor die van zichzelf. Is er toch een ruzie of conflict dan is een Weegschaal de eerste die het wilt oplossen en vergeven. Wat minder voor de Weegschaal is, is dat ze makkelijk misbruikt worden door hun aardige en meelevende karakter. Desalniettemin zullen ze toch hun beste beentje voor zetten en kunnen ze ook nog goed tegen een teleurstelling. Het karakter van een Weegschaal is vrijgevig en zorgzaam. Ze zullen daardoor ook vaak de leiding nemen in het organiseren van samenkomsten. Vrienden van vrienden zijn ook welkom, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Als je advies nodig hebt dan kun je echt rekenen op een vriend met het sterrenbeeld Weegschaal. Ze hebben een goed inlevingsvermogen en kunnen goed luisteren. Adviezen van een Weegschaal zijn daadwerkelijk oprecht en eerlijk.

Meer sterrenbeelden

Profielfoto van Rina 139
Aanwezig
Box: 645

Liefde, relatie, werk, financiën, heldervoelend, helderhorend, Lenormand, Tarot, Engelenkaarten, tijdsaanduiding, fotoreading

Profielfoto van Shakira 36
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Jane 57
Aanwezig
Box: 424

| NIEUW | Zuiver en sterk heldervoelend, -ziend, -wetend. Zielsconnecties, Liefde,Werk, Spiritualiteit, Trauma’s, Tijdlijnen, Oplossingsgericht

Profielfoto van Shereen 46
Aanwezig
Box: 918

Heldervoelend, helderziend - helderhorende medium/paragnost!

Profielfoto van Raymond 61
Aanwezig
Box: 882

Heldervoelend, helderwetend sterke intuïtie, tweelingzielen, liefde en relatie en meer, luisterend oor

Profielfoto van Rado 32
Aanwezig
Box: 883

Helderhorendziend-voelend. Reader, Framer, Ziener! Inzicht/oplossing: liefde/financieel! Realistische levens en werkcoach! Duidelijk en direct!

Profielfoto van Cherry Flower 12
Aanwezig
Box: 233

Wat gaat er in FEBUARI gebeuren ?Ervaren medium| Innerlijk kind | tweelingzielen | liefdesrelaties | life coach |STERK helder-voelend horend ziend

Profielfoto van Mayra 58
Aanwezig
Box: 691

Allround medium. Sterk in tijdsbepalingen. Tweelingzielen. Vriendschap(plus). Zielsverwanten. Droomuitleg. Intuïtie coaching.

Profielfoto van Alexandra § Numbers and Stars 38
Aanwezig
Box: 820

Relatie expert 11:11 Sterk empatisch, Intuïtief, Heldervoelend, Helderwetend, Tweelingziel, Tijdbepaling, Familiezaken, BlindSpotReading &Healing <3

Profielfoto van Dinah 50
Aanwezig
Box: 508

Trance Medium met Gids en Engelen, Previews Soulmates Helderziend en wetend Kaartlegster, Ziet hoe de ander naar u staat en acties, kaarsmagie, Heks.