De betekenis van Tarotkaart De Dood

Op de kaart van de dood zie je de dood op een prachtig wit paard rijden. In zijn hand heeft hij een zwarte vlag met een wit patroon vast. Hij wordt afgebeeld als een levend skelet. De botten zijn het enige deel van het lichaam wat nog bestaat na de dood. Hij draagt een pantser. Dit laat zien dat het gaat om iemand die niet verslagen kan worden. Het witte paard dat hij berijdt staat voor zuiverheid en voor balans in de wereld. Onder hem liggen alle klassen van mensen. Hier zie je de koning naast de arme boer liggen. Dit is om ons eraan te herinneren dat de dood geen onderscheid maakt tussen onze positie in de maatschappij.

Interpretatie – een teken voor verandering

De dood is een van de meest gevreesde kaarten in het kaartspel. Toch is dit niet helemaal terecht. Meestal nemen mensen de naam van de kaart letterlijk. Het is niet zo dat de dood kaart altijd betekent dat er iemand in je naaste omgeving dood zal gaan of dat je zelf het loodje zal gaan leggen. De werkelijke betekenis van de kaart Dood is namelijk dat het een van de meest positieve kaarten kan zijn die je maar kunt trekken.

De kaart van de dood geeft aan dat een belangrijke fase in je leven ten einde loopt. Het laat zien dat er een nieuwe periode aan begint te beginnen. Je hoeft alleen maar een deur te sluiten, zodat de nieuwe open zal gaan. Het verleden moet achter je gelaten worden om je te richten op wat er voor je ligt.

De dood kaart en de liefde

Als het gaat om liefde en relaties kan de kaart van de dood je wijzen op iets wat niet helemaal werkt. Als je een relatie hebt dan moet je leren om verandering te omarmen. Soms kan deze kaart ook aangeven dat je de relatie wilt beëindigen, al helemaal als het niet echt lekker loopt tussen jullie tweeën. Het is belangrijk om te onthouden dat alle deuren die je sluit de mogelijkheid bieden om weer door te groeien. Het is belangrijk om te onthouden dat de kaarten suggesties zijn, je hebt zelf de keuze om de verandering aan te gaan of niet. Ook benieuwd wat de Tarotkaarten je willen vertellen? Start een telefonisch- of chatconsult met een consulent naar keuze.

Profielfoto van Shakira 39
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Christina 62
Aanwezig
Box: 859

Ik geef je een toekomstvoorspelling voor de komende 6 maanden! Paragnost - Toekomstvoorspelling - Helderziend - Heldervoelend

Profielfoto van Jane 64
Aanwezig
Box: 424

Cosmic channel, zeer betrouwbaar, sterk heldervoelend, -ziend, -wetend. Zielsconnecties, Liefde,Werk, Spiritualiteit, Tijdlijnen. Oplossingsgericht

Profielfoto van Leontine 68
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Witte magie, vragen over magie,huis reinigen

Profielfoto van Pim 18
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Merlijn 27
Aanwezig
Box: 804

Ervaren medium - Liefde/relatie - Toekomst - Fotoreading - Energetisch reinigen - Coaching - Hulp bij ontwaken - Zakelijk - Parallelle realiteiten.

Profielfoto van Dinja 91
Aanwezig
Box: 951

Ervaren medium | Helder wetend | Helder voelend | Life coach | Gespecialiseerd in liefde&relatie | Werk | Vriendschap.

Profielfoto van Mayra 56
Aanwezig
Box: 691

Allround medium. Sterk in tijdsbepalingen. Tweelingzielen. Vriendschap(plus). Zielsverwanten. Droomuitleg. Intuïtie coaching.

Profielfoto van Medium John 55
Aanwezig
Box: 673

Normaal tarief . John.Helder voelend - horend-sterk in aanvoelen van mensen. Gespecialiseerd in Relatie&Liefde - Kinderen - Zakelijk - Verslavingen .

Profielfoto van Cherry Flower 15
Aanwezig
Box: 233

Wat gebeurt in Maand APRIL | Met mijn aangeboren gaven begeleid ik jou op je levenspad | ZIELSCONNECTIE expert | purpose | life coaching