De betekenis van Tarotkaart De Duivel

Deze tarotkaart laat je de duivel zien. Deze duivel komt voor in de vorm van een enorme geit, ook wel zijn vertoning onder de naam Baphomet. De duivel is niet alleen half geit en half mens, maar heeft ook vleermuisvleugels en een omgekeerd pentagram op zijn voorhoofd. Hij staat op een speciaal soort voetstuk. Op de kaart zie je ook dat er een man en een vrouw vast zitten aan kettingen. Dit laat zien dat de duivel de controle over hen heeft. Zowel de man als de vrouw hebben hoorns, dit laat zien dat zij langzamerhand ook zelf duivels zijn geworden. De man heeft een staart die in brand staat. De vrouw heeft een schaal met druiven vast.

Interpretatie – vast aan ketens

Indien je de kaart van de duivel krijgt dan duidt dit eigenlijk altijd op een gevoel van beknelling, leegte en gebrek aan betekenis in je leven. Het kan ook betekenen dat je een slaaf bent van materialisme en dat je dingen na probeert te streven die je toch niet gelukkig zullen gaan maken. Misschien dat je teveel waarde hecht aan je salaris of aan status die je hebt opgebouwd door je werk.

Het kan ook zijn dat je het gevoel hebt dat je geen enkele controle hebt over je daden of driften. Zo kan een verslaving er bijvoorbeeld voor zorgen dat je de betekenis in het leven verliest of dat je het lastig vindt om echt door te pakken. In dergelijke situaties kun je het gevoel hebben dat je een slaaf bent van je impulsen. De kaart van de duivel laat zien dat het tijd is om de ketens los te maken en om het slechte gedrag los te laten in je leven.

De duivel kaart en de liefde

De duivel kaart laat met name lust en verleiding zien op het gebied van de liefde. Het kan zijn dat je een bijna hedonistisch gevoel hebt voor de liefde, dat je graag het liefst je eigen verlangens nastreeft boven die van een ander. Dit hoeft alleen niet zo te zijn, het kan namelijk ook betekenen dat je streeft naar alle aardse genoegens die je kunt vinden in het dagelijks leven. Hoewel het niet verkeerd is om plezier te hebben moet je ervoor zorgen dat je anderen niet kwetst of mensen pijn doet waar je van houdt. Als je alleen op zoek bent naar een persoon om het bed mee te delen dan zou je dit altijd duidelijk moeten maken. Interesse in een tarotlegging?

Profielfoto van Liek 106
Aanwezig
Box: 753

Aangeboren heldervoelend, - wetend, - ziend, horend medium. Zielsverwanten, tweelingzielen, spirituele ontwikkeling, carriere en werk.

Profielfoto van Shakira 39
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Mandy 77
Aanwezig
Box: 726

Sterk heldervoelend, -wetend, -horend en -ziend. Lichtwerker. ASS, kinderen, narcisme, zielsconnectie, liefde/relatie, coaching, automatisch schrift.

Profielfoto van Leontine 68
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Witte magie, vragen over magie,huis reinigen

Profielfoto van Kamila 92
Aanwezig
Box: 811

Hoogsensitief? moeilijke relatie of scheiding? Heb je een zielsliefde? weet je niet goed wat je wilt? Vragen over werk, kinderen? Ik kan je helpen!

Profielfoto van Shereen 47
Aanwezig
Box: 918

Helder voelend, helderziend - helderhorende medium/paragnost! ENKEL CHAT!

Profielfoto van Pim 18
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Merlijn 27
Aanwezig
Box: 804

Ervaren medium - Liefde/relatie - Toekomst - Fotoreading - Energetisch reinigen - Coaching - Hulp bij ontwaken - Zakelijk - Parallelle realiteiten.

Profielfoto van Mayra 56
Aanwezig
Box: 691

Allround medium. Sterk in tijdsbepalingen. Tweelingzielen. Vriendschap(plus). Zielsverwanten. Droomuitleg. Intuïtie coaching.

Profielfoto van Mirjam 42
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.