De betekenis van Tarotkaart De Duivel

Deze tarotkaart laat je de duivel zien. Deze duivel komt voor in de vorm van een enorme geit, ook wel zijn vertoning onder de naam Baphomet. De duivel is niet alleen half geit en half mens, maar heeft ook vleermuisvleugels en een omgekeerd pentagram op zijn voorhoofd. Hij staat op een speciaal soort voetstuk. Op de kaart zie je ook dat er een man en een vrouw vast zitten aan kettingen. Dit laat zien dat de duivel de controle over hen heeft. Zowel de man als de vrouw hebben hoorns, dit laat zien dat zij langzamerhand ook zelf duivels zijn geworden. De man heeft een staart die in brand staat. De vrouw heeft een schaal met druiven vast.

Interpretatie – vast aan ketens

Indien je de kaart van de duivel krijgt dan duidt dit eigenlijk altijd op een gevoel van beknelling, leegte en gebrek aan betekenis in je leven. Het kan ook betekenen dat je een slaaf bent van materialisme en dat je dingen na probeert te streven die je toch niet gelukkig zullen gaan maken. Misschien dat je teveel waarde hecht aan je salaris of aan status die je hebt opgebouwd door je werk.

Het kan ook zijn dat je het gevoel hebt dat je geen enkele controle hebt over je daden of driften. Zo kan een verslaving er bijvoorbeeld voor zorgen dat je de betekenis in het leven verliest of dat je het lastig vindt om echt door te pakken. In dergelijke situaties kun je het gevoel hebben dat je een slaaf bent van je impulsen. De kaart van de duivel laat zien dat het tijd is om de ketens los te maken en om het slechte gedrag los te laten in je leven.

De duivel kaart en de liefde

De duivel kaart laat met name lust en verleiding zien op het gebied van de liefde. Het kan zijn dat je een bijna hedonistisch gevoel hebt voor de liefde, dat je graag het liefst je eigen verlangens nastreeft boven die van een ander. Dit hoeft alleen niet zo te zijn, het kan namelijk ook betekenen dat je streeft naar alle aardse genoegens die je kunt vinden in het dagelijks leven. Hoewel het niet verkeerd is om plezier te hebben moet je ervoor zorgen dat je anderen niet kwetst of mensen pijn doet waar je van houdt. Als je alleen op zoek bent naar een persoon om het bed mee te delen dan zou je dit altijd duidelijk moeten maken. Interesse in een tarotlegging?

Profielfoto van Wendy-Anna 47
Aanwezig
Box: 504

Liefdesspecialist: Tweelingzielen - 1111 - Unions - Daten/Relaties - HSP - NieuwetijdKids - Financiën - Business - Overvloed & LiefdesBewustzijn

Profielfoto van Shakira 35
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Shan 43
Aanwezig
Box: 204

Intuïtief kaartleggen /heldervoelend/ helderziend/ fotoreading /coaching/ inzichten creëren, al vele jaren. Specialisatie: invoelen op personen

Aanwezig
Box: 986

• Paniek- en angstaanvallen • Stress • Liefde & relaties • Verwijderen van negativiteit / zwarte magie • Intuïtie • Coaching • Healing • Burn-out •

Profielfoto van Mirjam 32
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Profielfoto van Dinah 43
Aanwezig
Box: 508

Bekend Medium werkt met Gids, Helderziend en wetend Kaartlegster, Ziet hoe de ander naar u staat en acties, Soulmates, Kaarsmagie+Manifestatie, Heks.

Profielfoto van Albert 20
Aanwezig
Box: 496

Coach,magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.

Profielfoto van Bone Reader & Paragnoste Morgana 32
Aanwezig
Box: 799

32 jaar ervaring in toekomstvoorspellingen ,relatie/energetisch therapeut,goed in tijd,goed in vragen beantwoorden, altijd eerlijk antwoord.

Profielfoto van Alison 18
Aanwezig
Box: 569

Sterk in het lezen van mensen, multiculturele problematiek, relaties, werk, stress, burn-out, angst, rouw, depressie, empowerment. Ned,Eng,Duits

Profielfoto van Alexandra § Numbers and Stars 31
Aanwezig
Box: 820

Relatie expert 11:11 Sterk empatisch, Intuïtief, Heldervoelend, Helderwetend, Tweelingziel, Tijdbepaling, Familiezaken, BlindSpotReading &Healing <3