De betekenis van Tarotkaart De Dwaas

In het algemeen staat De Dwaas voor verwondering, zorgeloosheid en levenslust. Dit brengt vaak chaos met zich mee. Daarnaast wijst De Dwaas vaak op bijzondere gebeurtenissen die zich compleet onverwachts voordoen. Echt gevaar ligt er niet op de loer. Deze tarotkaart is overigens ook kenmerkend voor onschuld en nieuwsgierigheid.

Ook staat deze tarotkaart voor het volgen van jouw roeping. Hij kenmerkt zich voor het leven in het hier en nu vol onbezonnenheid. Hij keert zijn rug niet voor een evolutie en reageert hevig op allerlei impulsen. De Dwaas kan vrolijk genieten van alles wat er op zijn pad komt.

De Dwaas, ook wel De Nar genoemd, is een vertaling van het origineel “The Fool” (of in het Frans “Le Mat”). De iconografie van deze tarotkaart beeld dus een dwaas uit. Deze is zelfs terug te leiden aan de Nar die gedurende de middeleeuwen vrijwel ongestraft zijn mening mocht verkondigen. Een jonge optimist die vertrouwt op intuïtie en instinct.

Interpretatie

Op positief vlak kun je deze kaart interpreteren als passievol, verlichtend, klaar voor verandering en vooruitgang. Ook staat de tarotkaart in relatie tot prestaties en kansen grijpen. De negatieve betekenissen staan voor waanzin en rondzwerven. Aansluiting proberen te zoeken bij de verkeerde personen en een lange zoektocht naar jezelf.

Daarnaast staat hij in de afbeelding op de rand van een afgrond. De interpretatie daarvan is overigens verschillend en vrij onzeker. Of dit een echte betekenis betreft, daar zijn de meningen echter over verdeeld. Benieuwd wat de tarotkaarten jou te vertellen hebben?

Liefde

Op het gebied van liefde staat De Dwaas ook voor de levenslustige en vrolijke kant. Spannende en speelse avonturen in overvloed. Ben je tot over je oren verliefd? Een fase als deze kan je ook veel onzekerheid brengen. In dat geval gaat het erom dat je gewoon jezelf blijft en vanuit je eigen kracht uit gaat.

Profielfoto van Dani 56
Aanwezig
Box: 669

tweelingziel, liefde, proces,liefdesbrief, werk, soulmates,handvatten,spiegeloefening,advies en voorspellingen

Profielfoto van Shakira 35
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Niset 25
Aanwezig
Box: 856

Direct een antwoord, Toekomst invoelen Relaties, Liefde, Werk, Relatiecoach, Healing op afstand. ☆ Via text Lenormand Jaarlegging 2022 ☆

Profielfoto van Manuela Reinders 19
Aanwezig
Box: 252

Van Harte Welkom, Jarenlang ben ik te zien geweest in een Tv programma. Helderziend-Toekomst prognose-Contact met gene zijde- Ghosthunting.

Profielfoto van Angel Liek 28
Aanwezig
Box: 536

Sterk heldervoelend en helderwetend - Spiritueel coach - NLP Master - Tarot kaartlegster - Specialist in zielsliefde

Aanwezig
Box: 986

• Paniek- en angstaanvallen • Stress • Liefde & relaties • Verwijderen van negativiteit / zwarte magie • Intuïtie • Coaching • Healing • Burn-out •

Profielfoto van Alisha 24
Aanwezig
Box: 955

Helderziend, Heldervoelend, Spiritueel Coach. Gidsen, Kaarten, Verleden, Heden, Toekomst, Relatie.

Profielfoto van Dinah 43
Aanwezig
Box: 508

Bekend Medium werkt met Gids, Helderziend en wetend Kaartlegster, Ziet hoe de ander naar u staat en acties, Soulmates, Kaarsmagie+Manifestatie, Heks.

Profielfoto van Albert 20
Aanwezig
Box: 496

Coach,magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.

Profielfoto van Shereen 28
Aanwezig
Box: 918

Heldervoelend, helderziend - helderhorende medium/paragnost!