De betekenis van Tarotkaart De Dwaas

In het algemeen staat De Dwaas voor verwondering, zorgeloosheid en levenslust. Dit brengt vaak chaos met zich mee. Daarnaast wijst De Dwaas vaak op bijzondere gebeurtenissen die zich compleet onverwachts voordoen. Echt gevaar ligt er niet op de loer. Deze tarotkaart is overigens ook kenmerkend voor onschuld en nieuwsgierigheid.

Ook staat deze tarotkaart voor het volgen van jouw roeping. Hij kenmerkt zich voor het leven in het hier en nu vol onbezonnenheid. Hij keert zijn rug niet voor een evolutie en reageert hevig op allerlei impulsen. De Dwaas kan vrolijk genieten van alles wat er op zijn pad komt.

De Dwaas, ook wel De Nar genoemd, is een vertaling van het origineel “The Fool” (of in het Frans “Le Mat”). De iconografie van deze tarotkaart beeld dus een dwaas uit. Deze is zelfs terug te leiden aan de Nar die gedurende de middeleeuwen vrijwel ongestraft zijn mening mocht verkondigen. Een jonge optimist die vertrouwt op intuïtie en instinct.

Interpretatie

Op positief vlak kun je deze kaart interpreteren als passievol, verlichtend, klaar voor verandering en vooruitgang. Ook staat de tarotkaart in relatie tot prestaties en kansen grijpen. De negatieve betekenissen staan voor waanzin en rondzwerven. Aansluiting proberen te zoeken bij de verkeerde personen en een lange zoektocht naar jezelf.

Daarnaast staat hij in de afbeelding op de rand van een afgrond. De interpretatie daarvan is overigens verschillend en vrij onzeker. Of dit een echte betekenis betreft, daar zijn de meningen echter over verdeeld. Benieuwd wat de tarotkaarten jou te vertellen hebben?

Liefde

Op het gebied van liefde staat De Dwaas ook voor de levenslustige en vrolijke kant. Spannende en speelse avonturen in overvloed. Ben je tot over je oren verliefd? Een fase als deze kan je ook veel onzekerheid brengen. In dat geval gaat het erom dat je gewoon jezelf blijft en vanuit je eigen kracht uit gaat.

Profielfoto van Lady M 109
Aanwezig
Box: 787

Geboren Medium met Helderziend,voelend,Manifesteren,Tweelingzielen,Zuiver,Coach,geluk,soulmates

Profielfoto van Shakira 39
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Christina 62
Aanwezig
Box: 859

Ik geef je een toekomstvoorspelling voor de komende 6 maanden! Paragnost - Toekomstvoorspelling - Helderziend - Heldervoelend

Profielfoto van Jane 64
Aanwezig
Box: 424

Cosmic channel, zeer betrouwbaar, sterk heldervoelend, -ziend, -wetend. Zielsconnecties, Liefde,Werk, Spiritualiteit, Tijdlijnen. Oplossingsgericht

Profielfoto van Kamila 92
Aanwezig
Box: 811

Hoogsensitief? moeilijke relatie of scheiding? Heb je een zielsliefde? weet je niet goed wat je wilt? Vragen over werk, kinderen? Ik kan je helpen!

Profielfoto van Shereen 47
Aanwezig
Box: 918

Helder voelend, helderziend - helderhorende medium/paragnost! ENKEL CHAT!

Profielfoto van Pim 18
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Mayra 56
Aanwezig
Box: 691

Allround medium. Sterk in tijdsbepalingen. Tweelingzielen. Vriendschap(plus). Zielsverwanten. Droomuitleg. Intuïtie coaching.

Profielfoto van Cherry Flower 15
Aanwezig
Box: 233

Wat gebeurt in Maand APRIL | Met mijn aangeboren gaven begeleid ik jou op je levenspad | ZIELSCONNECTIE expert | purpose | life coaching

Profielfoto van Dita 11
Aanwezig
Box: 157

Sterk invoelend Medium. Visioenen krijg ik door en Helderziend en voelend, Voor alles is een oplossing! Ook blokkades.