De betekenis van Tarotkaart De Geliefden

Op de kaart van de geliefden zie je een man en een vrouw die worden beschermd door een engel. Het koppel lijkt veilig en gelukkig in hun huis. Op de kaart is de Tuin van Eden te zien, vermoedelijk gaat het dan ook om Adam en Eva. De fruitboom met de slang achter de vrouw is een verwijzing naar de bijbel en naar de val van de mensheid. De engel die hier wordt afgebeeld is Rafaël. Dit is de engel van de lucht. Het sterrenbeeld Tweelingen is hierop gebaseerd. Lucht wordt geassocieerd met mentale activiteit en op een goede vorm van communicatie. Door de engel krijgt deze kaart een bepaalde mate van evenwicht en harmonie.

Interpretatie – een goede relatie opzetten

De belangrijke betekenis van de kaart van de geliefden is harmonie, aantrekkelijkheid en perfectie in een relatie. Het vertrouwen en de eenheid die de geliefden hebben geeft elk van hen vertrouwen en kracht. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat beiden geliefden nog dichter naar elkaar toe kunnen groeien. De band die zij hebben geschapen is sterk. Dit kan gaan om liefde met een partner, maar ook om een sterke relatie met bijvoorbeeld een goede vriend.

Een andere betekenis achter de geliefdenkaart is het concept van keuze. Het gaat om een keuze tussen dingen die tegengesteld zijn en elkaar uitsluiten. Dit kan een dilemma zijn waar je goed over na moet denken en de beste beslissing voor je situatie moet nemen. De kaart van de geliefden staan dan ook voor het nadenken over wie je eigenlijk in je kring wilt hebben.

De geliefden kaart en de liefde

Als het gaat om liefde en relaties kan de kaart van de geliefden veel goeds betekenen. De kaart van de geliefden signaleert een samenhang en balans van krachten. Deze kaart staat voor een koppel wat goed bezig is met de relatie. Wel kan de kaart van de geliefden vragen oproepen over wat je eigenlijk wilt halen uit de relatie. Soms moet je een offer brengen om een optimale relatie te hebben. In sommige opzichten is elke verbintenis een opoffering. Een verbintenis die voor de juiste persoon wordt aangegaan kan je echter nog meer helpen om als individu te groeien. Deze opofferingen moeten van beide kanten komen om de relatie goed vorm te geven. Ben je benieuwd wat de Tarotkaarten jou te vertellen hebben? Laat dan eens een tarotlegging doen op TopConsulenten.

Profielfoto van Dani 56
Aanwezig
Box: 669

tweelingziel, liefde, proces,liefdesbrief, werk, soulmates,handvatten,spiegeloefening,advies en voorspellingen

Profielfoto van Niset 25
Aanwezig
Box: 856

Direct een antwoord, Toekomst invoelen Relaties, Liefde, Werk, Relatiecoach, Healing op afstand. ☆ Via text Lenormand Jaarlegging 2022 ☆

Profielfoto van Manuela Reinders 19
Aanwezig
Box: 252

Van Harte Welkom, Jarenlang ben ik te zien geweest in een Tv programma. Helderziend-Toekomst prognose-Contact met gene zijde- Ghosthunting.

Profielfoto van Angel Liek 28
Aanwezig
Box: 536

Sterk heldervoelend en helderwetend - Spiritueel coach - NLP Master - Tarot kaartlegster - Specialist in zielsliefde

Aanwezig
Box: 986

• Paniek- en angstaanvallen • Stress • Liefde & relaties • Verwijderen van negativiteit / zwarte magie • Intuïtie • Coaching • Healing • Burn-out •

Profielfoto van Alisha 24
Aanwezig
Box: 955

Helderziend, Heldervoelend, Spiritueel Coach. Gidsen, Kaarten, Verleden, Heden, Toekomst, Relatie.

Profielfoto van Dinah 43
Aanwezig
Box: 508

Bekend Medium werkt met Gids, Helderziend en wetend Kaartlegster, Ziet hoe de ander naar u staat en acties, Soulmates, Kaarsmagie+Manifestatie, Heks.

Profielfoto van Albert 20
Aanwezig
Box: 496

Coach,magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.

Profielfoto van Shereen 28
Aanwezig
Box: 918

Heldervoelend, helderziend - helderhorende medium/paragnost!

Profielfoto van Bone Reader & Paragnoste Morgana 32
Aanwezig
Box: 799

32 jaar ervaring in toekomstvoorspellingen ,relatie/energetisch therapeut,goed in tijd,goed in vragen beantwoorden, altijd eerlijk antwoord.