De betekenis van Tarotkaart De Hogepriester

De hogepriester is een bijzondere kaart om te trekken. De hogepriester wordt gezien als een bemiddelaar tussen de diepten van de werkelijkheid. Dit is de persoon die de brug weet te leggen tussen het onderbewuste en het bewuste. De hogepriester stelt dat beide werelden gelijkwaardig zijn en dat er in beide werelden kennis te leren valt. Op de kaart is te zien dat de hogepriester een kroon van Isis draagt. Dit betekent dat de hogepriester verbonden is met magie. Het dragen van het zonnekruis door de hogepriester duidt erop dat zij verbonden is met het seizoen van de aarde en met de aarde zelf.

Interpretatie – innerlijke kennis staat centraal

De hogepriester is met name bedoeld om je meer te laten zien over je innerlijke kennis. Haar verschijning in een tarotlezing kan betekenen dat het tijd voor je is om naar je intuïtie te luisteren. Dit is veel beter dan alleen maar rationeel naar het leven te kijken. Wanneer je de hogepriester ziet dan kan het zijn dat je veel vragen hebt over het leven. Vragen over bijvoorbeeld de zin van het leven of over de rol van religie in het leven. Deze kaart vertegenwoordigt iemand die intuïtief is en die zich open weet te stellen voor zijn of haar spiritualiteit.

De kaart is vaak voorzien van een donkere uitstraling. Dit hoeft niet te betekenen dat er een doem scenario achter zit. Dit betekent namelijk alleen dat de wereld waarin zij actief is de potentie heeft om je verder te laten groeien in het dagelijks leven. Deze kaart laat zien dat je naar de boodschap moet luisteren die je innerlijke zelf duidelijk probeert te maken.

De hogepriester kaart en de liefde

Deze tarotkaart duidt op belangrijke veranderingen in iemands emotionele toestand in het leven. Het kan zijn dat je er kalm uitziet maar dat je erg intense emoties weet mee te maken in het dagelijks leven. Wellicht dat je iemand hebt leren kennen waar je hart sneller van gaat kloppen. De kaart van de hogepriester suggereert dat je geduld nodig hebt en dat je wat meer vertrouwen moet hebben in je intuïtie. Wees eerlijk tegenover anderen en jezelf en zorg ervoor dat je je open durft te stellen naar anderen. In een relatie staat de hogepriester kaart voor een toenemende mate van intimiteit en openheid. Zelf te weten komen wat de Tarotkaarten jou duidelijk willen maken? Maak dan een afspraak voor een tarotlegging via topconsulenten.nl.

Profielfoto van Shakira 35
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Angel Liek 28
Aanwezig
Box: 536

Sterk heldervoelend en helderwetend - Spiritueel coach - NLP Master - Tarot kaartlegster - Specialist in zielsliefde

Aanwezig
Box: 986

• Paniek- en angstaanvallen • Stress • Liefde & relaties • Verwijderen van negativiteit / zwarte magie • Intuïtie • Coaching • Healing • Burn-out •

Profielfoto van Mirjam 32
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Profielfoto van Dinah 43
Aanwezig
Box: 508

Bekend Medium werkt met Gids, Helderziend en wetend Kaartlegster, Ziet hoe de ander naar u staat en acties, Soulmates, Kaarsmagie+Manifestatie, Heks.

Profielfoto van Albert 20
Aanwezig
Box: 496

Coach,magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.

Profielfoto van Bone Reader & Paragnoste Morgana 32
Aanwezig
Box: 799

32 jaar ervaring in toekomstvoorspellingen ,relatie/energetisch therapeut,goed in tijd,goed in vragen beantwoorden, altijd eerlijk antwoord.

Profielfoto van Alison 18
Aanwezig
Box: 569

Sterk in het lezen van mensen, multiculturele problematiek, relaties, werk, stress, burn-out, angst, rouw, depressie, empowerment. Ned,Eng,Duits

Profielfoto van Alexandra § Numbers and Stars 31
Aanwezig
Box: 820

Relatie expert 11:11 Sterk empatisch, Intuïtief, Heldervoelend, Helderwetend, Tweelingziel, Tijdbepaling, Familiezaken, BlindSpotReading &Healing <3

Profielfoto van Mellany 38
Aanwezig
Box: 898

Lichtwerker - Liefde en relatie - Allround Medium - Vorige levens - tweelingzielen expert - Magnetische healing op afstand.