De betekenis van Tarotkaart De Keizer

De keizer is een indrukwekkende kaart om te zien. Deze heerser zit op een troon die is versierd met de hoofden van vier rammen. Zijn astrologische teken is dan ook gelijk de ram. In zijn ene hand heeft hij een scepter vast. Deze staat voor zijn heerschappij en voor zijn macht. In zijn andere hand draagt hij een grote bol, dit is het symbool van het koninkrijk waar hij de baas over is. De lange baard van de keizer staat voor zijn enorme ervaring. Door zijn jarenlange ervaring weet hij wat er voor nodig is om een goed rijk te kunnen beheren. De grote bergen op de achtergrond staan voor zijn vastberadenheid en voor zijn ambitie in het leven.

Interpretatie – een visie voor de toekomst

De kaart van de keizer staat voor autoriteit, regelgeving, organisatie en vaderlijkheid. De Keizer vertegenwoordigt een strategisch denker die in staat is om plannen te maken voor in de toekomst. Hij is een symbool van de mannelijke kracht. Het is een vaderlijke figuur die structuur weet aan te brengen in het leven. Waar de keizerin voor haar koninkrijk geluk wil creëren, wil de keizer eer en discipline nastreven in het leven. Hij leidt met vaste hand en zorgt ervoor dat zijn rijk blijft bestaan.

Hoewel hij een ware heerser is weet hij altijd de belangen van anderen hoog in het vaandel te houden. Zie je de keizer kaart in een tarotlezing dan betekent dit dat er een kans is om te groeien in termen van de doelen die je voor jezelf hebt gesteld. Het stelt een succesvolle toekomst voor, zolang je je plan wel op de juiste manier weet vorm te geven.

De keizer kaart en de liefde

Hoewel de keizer een zeer serieuze man is, heeft ook een keizer liefde nodig om goed te kunnen regeren. De kaart staat dan ook voor gezond verstand, structuur, discipline en orde op het gebied van de liefde. Relaties rond deze tarotkaart kunnen nogal traditioneel zijn, dit kan lastig zijn voor degene met wie je een relatie hebt. Als persoon vertegenwoordigt de Keizer iemand die ouder en gevestigd is. Dit kan iemand zijn die het moeilijk vindt om zijn gevoelens te uiten. Soms kan deze kaart symbool staan voor een persoon die gedreven wordt door ego en die intimideert.

Ook benieuwd wat de Tarotkaarten voor jou betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een tarotlegging via topconsulenten.nl.

Profielfoto van Shakira 39
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Christina 62
Aanwezig
Box: 859

Ik geef je een toekomstvoorspelling voor de komende 6 maanden! Paragnost - Toekomstvoorspelling - Helderziend - Heldervoelend

Profielfoto van Jane 64
Aanwezig
Box: 424

Cosmic channel, zeer betrouwbaar, sterk heldervoelend, -ziend, -wetend. Zielsconnecties, Liefde,Werk, Spiritualiteit, Tijdlijnen. Oplossingsgericht

Profielfoto van Leontine 68
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Witte magie, vragen over magie,huis reinigen

Profielfoto van Kamila 92
Aanwezig
Box: 811

Hoogsensitief? moeilijke relatie of scheiding? Heb je een zielsliefde? weet je niet goed wat je wilt? Vragen over werk, kinderen? Ik kan je helpen!

Profielfoto van Pim 18
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Merlijn 27
Aanwezig
Box: 804

Ervaren medium - Liefde/relatie - Toekomst - Fotoreading - Energetisch reinigen - Coaching - Hulp bij ontwaken - Zakelijk - Parallelle realiteiten.

Profielfoto van Dinja 91
Aanwezig
Box: 951

Ervaren medium | Helder wetend | Helder voelend | Life coach | Gespecialiseerd in liefde&relatie | Werk | Vriendschap.

Profielfoto van Mayra 56
Aanwezig
Box: 691

Allround medium. Sterk in tijdsbepalingen. Tweelingzielen. Vriendschap(plus). Zielsverwanten. Droomuitleg. Intuïtie coaching.

Profielfoto van Medium John 55
Aanwezig
Box: 673

Normaal tarief . John.Helder voelend - horend-sterk in aanvoelen van mensen. Gespecialiseerd in Relatie&Liefde - Kinderen - Zakelijk - Verslavingen .