De betekenis van Tarotkaart De Keizerin

De keizerin kaart is te herkennen aan een vrouw die zit op een troon. De natuur is terug te vinden op de kaart door de aanwezigheid van bomen en planten. Dit laat zien dat het hier gaat om de godin van de vruchtbaarheid. Haar wereld wordt geregeerd door Venus. Dit laat zien dat er liefde, harmonie, vruchtbaarheid en luxe te vinden is in deze wereld. De vrouw zelf heeft blond haar gekroond met sterren. Dit duidt op haar goddelijke verbinding met het mystieke rijk. Ze is gekleed in een gewaad met granaatappelmotief dat vruchtbaarheid voorstelt. Ze zit op kussens die zijn geborduurd met een venusteken. Het is een zeer krachtige kaart om te zien en te trekken.

Interpretatie – invloed van de vrouwelijke kant

De kaart van de keizerin laat ons zien hoe belangrijk onze vrouwelijke kant is voor ons dagelijks leven. Vrouwelijkheid kan geassocieerd worden met vruchtbaarheid, expressie, creativiteit en verzorging. Ze roept je daarom op je te verbinden met schoonheid en geluk in je leven te brengen. Door jezelf te begrijpen en door je sensualiteit te ontdekken ben je in staat om meer geluk te krijgen in het leven. Het is een signaal om lief te zijn voor jezelf en om goed voor jezelf te zorgen.

Deze kaart staat ook symbool voor zwangerschap en moederschap. Je kunt op zoek gaan naar andere kaarten om te bevestigen of ook echt doelt op een kindje of dat het eerder ziet op een zorgzame houding die je aanneemt in het leven. De Keizerin kaart kan namelijk ook staan voor de geboorte van een nieuw idee, zoals bijvoorbeeld het opzetten van een eigen bedrijf.

De keizerin kaart en de liefde

De kaart van de keizerin speelt een belangrijke rol voor je liefdesleven. De persoon die deze kaart trekt kan een drang hebben om liefdevol, verzorgend en zorgzaam te zijn. Soms kan de Keizerin wijzen op liefde op de werkvloer. Misschien dat er een college is waar je een oogje op hebt gekregen. Als het op relaties aankomt, is deze kaart een teken van een stabiele, serieuze en toegewijde relatie. Omdat de kaart ook symbool staat voor het moederschap kan de kaart zien op een huwelijk of zwangerschap. Heb je al langer een kinderwens dan kan deze kaart je laten zien dat het tijd is om dit na te streven. Wil je er achter komen wat de Tarotkaarten jou te vertellen hebben? Kies dan vandaag nog voor een tarotlegging op topconsulenten.nl.

Profielfoto van Lady M 78
Aanwezig
Box: 787

Geboren Medium*Heldervoelend/zien oprecht hsp manifesteren, tweelingzielen coach ervaringsdeskundige

Profielfoto van Leontine 63
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Wicca, vragen over (zwarte) magie,

Profielfoto van Dani 56
Aanwezig
Box: 669

tweelingziel, liefde, proces,liefdesbrief, werk, soulmates,handvatten,spiegeloefening,advies en voorspellingen

Profielfoto van Raymond 42
Aanwezig
Box: 882

Heldervoelend, helderwetend sterke intuïtie, tweelingzielen, liefde en relatie en meer, luisterend oor

Profielfoto van Shakira 35
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Niset 25
Aanwezig
Box: 856

Direct een antwoord, Toekomst invoelen Relaties, Liefde, Werk, Relatiecoach, Healing op afstand. ☆ Via text Lenormand Jaarlegging 2022 ☆

Profielfoto van Manuela Reinders 19
Aanwezig
Box: 252

Van Harte Welkom, Jarenlang ben ik te zien geweest in een Tv programma. Helderziend-Toekomst prognose-Contact met gene zijde- Ghosthunting.

Profielfoto van Angel Liek 28
Aanwezig
Box: 536

Sterk heldervoelend en helderwetend - Spiritueel coach - NLP Master - Tarot kaartlegster - Specialist in zielsliefde

Aanwezig
Box: 986

• Paniek- en angstaanvallen • Stress • Liefde & relaties • Verwijderen van negativiteit / zwarte magie • Intuïtie • Coaching • Healing • Burn-out •

Profielfoto van Mirjam 32
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.