De betekenis van Tarotkaart De Keizerin

De keizerin kaart is te herkennen aan een vrouw die zit op een troon. De natuur is terug te vinden op de kaart door de aanwezigheid van bomen en planten. Dit laat zien dat het hier gaat om de godin van de vruchtbaarheid. Haar wereld wordt geregeerd door Venus. Dit laat zien dat er liefde, harmonie, vruchtbaarheid en luxe te vinden is in deze wereld. De vrouw zelf heeft blond haar gekroond met sterren. Dit duidt op haar goddelijke verbinding met het mystieke rijk. Ze is gekleed in een gewaad met granaatappelmotief dat vruchtbaarheid voorstelt. Ze zit op kussens die zijn geborduurd met een venusteken. Het is een zeer krachtige kaart om te zien en te trekken.

Interpretatie – invloed van de vrouwelijke kant

De kaart van de keizerin laat ons zien hoe belangrijk onze vrouwelijke kant is voor ons dagelijks leven. Vrouwelijkheid kan geassocieerd worden met vruchtbaarheid, expressie, creativiteit en verzorging. Ze roept je daarom op je te verbinden met schoonheid en geluk in je leven te brengen. Door jezelf te begrijpen en door je sensualiteit te ontdekken ben je in staat om meer geluk te krijgen in het leven. Het is een signaal om lief te zijn voor jezelf en om goed voor jezelf te zorgen.

Deze kaart staat ook symbool voor zwangerschap en moederschap. Je kunt op zoek gaan naar andere kaarten om te bevestigen of ook echt doelt op een kindje of dat het eerder ziet op een zorgzame houding die je aanneemt in het leven. De Keizerin kaart kan namelijk ook staan voor de geboorte van een nieuw idee, zoals bijvoorbeeld het opzetten van een eigen bedrijf.

De keizerin kaart en de liefde

De kaart van de keizerin speelt een belangrijke rol voor je liefdesleven. De persoon die deze kaart trekt kan een drang hebben om liefdevol, verzorgend en zorgzaam te zijn. Soms kan de Keizerin wijzen op liefde op de werkvloer. Misschien dat er een college is waar je een oogje op hebt gekregen. Als het op relaties aankomt, is deze kaart een teken van een stabiele, serieuze en toegewijde relatie. Omdat de kaart ook symbool staat voor het moederschap kan de kaart zien op een huwelijk of zwangerschap. Heb je al langer een kinderwens dan kan deze kaart je laten zien dat het tijd is om dit na te streven. Wil je er achter komen wat de Tarotkaarten jou te vertellen hebben? Kies dan vandaag nog voor een tarotlegging op topconsulenten.nl.

Profielfoto van Brigitte 40
Aanwezig
Box: 929

Specialiteit; liefde en relaties #zien #horen #voelen

Profielfoto van Shakira 39
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Nina 46
Aanwezig
Box: 976

Spiritueel & Professioneel Ervaren | Heldere & Zuivere Inzichten | Terug in Hogere Kracht & Pure Vibe | Eerlijk & Doeltreffend | NL & EN |

Profielfoto van Jane 64
Aanwezig
Box: 424

Cosmic channel, zeer betrouwbaar, sterk heldervoelend, -ziend, -wetend. Zielsconnecties, Liefde,Werk, Spiritualiteit, Tijdlijnen. Oplossingsgericht

Profielfoto van Leontine 68
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Witte magie, vragen over magie,huis reinigen

Profielfoto van Kamila 92
Aanwezig
Box: 811

Hoogsensitief? moeilijke relatie of scheiding? Heb je een zielsliefde? weet je niet goed wat je wilt? Vragen over werk, kinderen? Ik kan je helpen!

Profielfoto van Pim 18
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Merlijn 27
Aanwezig
Box: 804

Ervaren medium - Liefde/relatie - Toekomst - Fotoreading - Energetisch reinigen - Coaching - Hulp bij ontwaken - Zakelijk - Parallelle realiteiten.

Profielfoto van Niset 37
Aanwezig
Box: 856

Direct een antwoord, Toekomst invoelen Relaties, Liefde, Werk, Relatiecoach, Healing op afstand. Via text Lenormand Jaarlegging 2023

Profielfoto van Mayra 56
Aanwezig
Box: 691

Allround medium. Sterk in tijdsbepalingen. Tweelingzielen. Vriendschap(plus). Zielsverwanten. Droomuitleg. Intuïtie coaching.