De betekenis van Tarotkaart De Kluizenaar

De kaart van de kluizenaar laat een oude man zien die alleen op de top van de berg staat. Hij heeft een lantaarn in zijn ene hand en een staf in de andere. De berg staat voor ontwikkeling en succes in het leven. De kluizenaar tarotkaart verwijst naar het niveau van spirituele kennis dat hij bereikt heeft. Het laat zien dat deze persoon bereid is om die kennis met anderen te delen. Ook is het een kaart die de weg laat zien die de kluizenaar over de jaren heen heeft bewandeld. In de lantaarn zie je een ster met 6 punten. Deze ster staat ook wel bekend als het Zegel van Salomo. Dit symbool staat voor wijsheid. De staf die hij vasthoudt staat juist weer voor autoriteit en macht.

Interpretatie – een teken van wijsheid

De kaart van de kluizenaar laat je zien dat je op zoek moet naar kennis die uit jezelf komt. De kluizenaar is een persoon die op zoek is naar zijn innerlijke stem. Om die te horen zal je je echt los moeten maken van de menigte, je moet bereid zijn om je eigen weg in te slaan. Wellicht dat je op dit moment overweegt om alleen te zijn. Wees nooit bang om deze kans te grijpen om na te denken.

Luisteren naar jezelf is noodzakelijk om bepaalde gebeurtenissen of herinneringen te verwerken. De Kluizenaar kan ook verwijzen naar je inspanning om actie te ondernemen die echt volledig in lijn ligt met de persoon die je graag wilt zijn. Je zoekt misschien je innerlijke ziel in een poging om te zijn wie je wilt zijn. De kluizenaar laat zien dat je de rust moet pakken om dit te vinden.

De kluizenaar kaart en de liefde

Voor een succesvol liefdesleven is het noodzakelijk dat je jezelf leert kennen. De kaart van de kluizenaar kan je laten zien dat je misschien wat tijd nodig hebt om meer te leren over jezelf voordat je een relatie aangaat met iemand anders. Dit kan eenzaam aanvoelen, maar het zal je op het juiste pad zetten voordat je echt de stap maakt. Ook kan de kaart betekenen dat jij en je partner meer over elkaar moeten ontdekken. Jullie zouden moeten nadenken over wat jullie verwachten van een relatie en waar je naartoe wilt groeien.

Profielfoto van Wendy-Anna 47
Aanwezig
Box: 504

Liefdesspecialist: Tweelingzielen - 1111 - Unions - Daten/Relaties - HSP - NieuwetijdKids - Financiën - Business - Overvloed & LiefdesBewustzijn

Profielfoto van Dani 56
Aanwezig
Box: 669

tweelingziel, liefde, proces,liefdesbrief, werk, soulmates,handvatten,spiegeloefening,advies en voorspellingen

Profielfoto van Shakira 35
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Aanwezig
Box: 986

• Paniek- en angstaanvallen • Stress • Liefde & relaties • Verwijderen van negativiteit / zwarte magie • Intuïtie • Coaching • Healing • Burn-out •

Profielfoto van Mirjam 32
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Profielfoto van Dinah 43
Aanwezig
Box: 508

Bekend Medium werkt met Gids, Helderziend en wetend Kaartlegster, Ziet hoe de ander naar u staat en acties, Soulmates, Kaarsmagie+Manifestatie, Heks.

Profielfoto van Albert 20
Aanwezig
Box: 496

Coach,magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.

Profielfoto van Bone Reader & Paragnoste Morgana 32
Aanwezig
Box: 799

32 jaar ervaring in toekomstvoorspellingen ,relatie/energetisch therapeut,goed in tijd,goed in vragen beantwoorden, altijd eerlijk antwoord.

Profielfoto van Alison 18
Aanwezig
Box: 569

Sterk in het lezen van mensen, multiculturele problematiek, relaties, werk, stress, burn-out, angst, rouw, depressie, empowerment. Ned,Eng,Duits

Profielfoto van Alexandra § Numbers and Stars 31
Aanwezig
Box: 820

Relatie expert 11:11 Sterk empatisch, Intuïtief, Heldervoelend, Helderwetend, Tweelingziel, Tijdbepaling, Familiezaken, BlindSpotReading &Healing <3