De betekenis van Tarotkaart De Magiër

De Magiër wil gezien worden en is kenmerkend voor zijn prestatiedrang. Goed in communicatie en heeft een duidelijke zienswijze. Je hebt zelf alle mogelijkheden om vorm te geven aan je leven. De Magiër staat als middelpunt tussen hemel en aarde. Zoals op de tarotkaart afgebeeld zie je dat het een charlatan of goochelaar betreft.

In het frans wordt deze kaart “Le Bateleur” genoemd. Hij speelt met een stok, een muntstuk, een beker en een zwaard. De Magiër wijst met een hand omhoog en met de andere naar beneden. Hiermee wordt het principe “zo boven, zo beneden” bedoeld.

Interpretatie

De tarotkaart van De Magiër is een goede kaart. Ten eerste geeft deze kaart slimheid, zelfbewustzijn en daadkracht weer. Ten tweede brengt hij de kracht om zaken in beweging te zetten en nieuwe initiatieven te realiseren. De Magiër staat voor uitdagingen die overwonnen moeten worden en dit kun je aan De Magiër overlaten. Op het gebied van werk of zakelijk vlak is de betekenis van deze kaart erg positief. Financieel succes of een stap hoger op zijn niet ondenkbaar. Dit heeft ook te maken met de daadkracht van deze tarotkaart. Ook staat deze tarotkaart voor het afronden van bepaalde langdurige zaken.

Ook kenmerkt deze tarotkaart zich voor zijn levensenergie. De elementen op tafel worden als bouwstenen van het universum gezien. De Magiër is de geleider van de scheppingsenergie. Het gereedschap ligt voor hem en dat staat symbool voor de controle hebben over wat er gaat gebeuren.

De negatieve kant van deze tarotkaart zit hem in egoïsme. Dankzij de enorme prestatiedrang en levenslust slaat hij mensen in zijn omgeving over. De waarschuwing is dat je daar dus rekening mee moet houden. De Magiër komt zichzelf later weer tegen. Voor hem komen zijn persoonlijke behoeften eerst.

Liefde

In de liefde wijst deze tarotkaart op een periode waar je veel affectie kunt verwachten. Je bent geliefd door vele om je heen. Hij heeft een hoog bewustzijn van zijn kracht en dit komt van pas in een relatie of bij het aantrekken van nieuwe liefde. In de liefde wijst deze tarotkaart overigens ook op het gebruik van intuïtie. Gebruik dus je gevoel en instinct bij het nemen van de volgende stap.

Ben je benieuwd wat de Tarotkaarten jou te vertellen hebben? Laat dan eens een tarotlegging doen op topconsulenten.nl.

Profielfoto van Brigitte 40
Aanwezig
Box: 929

Specialiteit; liefde en relaties #zien #horen #voelen

Profielfoto van Shakira 39
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Nina 46
Aanwezig
Box: 976

Spiritueel & Professioneel Ervaren | Heldere & Zuivere Inzichten | Terug in Hogere Kracht & Pure Vibe | Eerlijk & Doeltreffend | NL & EN |

Profielfoto van Jane 64
Aanwezig
Box: 424

Cosmic channel, zeer betrouwbaar, sterk heldervoelend, -ziend, -wetend. Zielsconnecties, Liefde,Werk, Spiritualiteit, Tijdlijnen. Oplossingsgericht

Profielfoto van Leontine 68
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Witte magie, vragen over magie,huis reinigen

Profielfoto van Kamila 92
Aanwezig
Box: 811

Hoogsensitief? moeilijke relatie of scheiding? Heb je een zielsliefde? weet je niet goed wat je wilt? Vragen over werk, kinderen? Ik kan je helpen!

Profielfoto van Joaquin 13
Aanwezig
Box: 405

Krachtig Heldervoelend/zien/horen I Analyse & begeleiding in Liefde, Werk, Familie, Stress, alledaagse uitdagingen I Direct & Oplossingsgericht

Profielfoto van Pim 18
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Melchior 74
Aanwezig
Box: 421

Gespecialiseerd in Tweelingzielen, Energetische Verbindingen en Transformatieprocessen, maar ook Liefde, Relatie, Ontwikkeling en Toekomst.

Profielfoto van Merlijn 27
Aanwezig
Box: 804

Ervaren medium - Liefde/relatie - Toekomst - Fotoreading - Energetisch reinigen - Coaching - Hulp bij ontwaken - Zakelijk - Parallelle realiteiten.