De betekenis van Tarotkaart De Magiër

De Magiër wil gezien worden en is kenmerkend voor zijn prestatiedrang. Goed in communicatie en heeft een duidelijke zienswijze. Je hebt zelf alle mogelijkheden om vorm te geven aan je leven. De Magiër staat als middelpunt tussen hemel en aarde. Zoals op de tarotkaart afgebeeld zie je dat het een charlatan of goochelaar betreft.

In het frans wordt deze kaart “Le Bateleur” genoemd. Hij speelt met een stok, een muntstuk, een beker en een zwaard. De Magiër wijst met een hand omhoog en met de andere naar beneden. Hiermee wordt het principe “zo boven, zo beneden” bedoeld.

Interpretatie

De tarotkaart van De Magiër is een goede kaart. Ten eerste geeft deze kaart slimheid, zelfbewustzijn en daadkracht weer. Ten tweede brengt hij de kracht om zaken in beweging te zetten en nieuwe initiatieven te realiseren. De Magiër staat voor uitdagingen die overwonnen moeten worden en dit kun je aan De Magiër overlaten. Op het gebied van werk of zakelijk vlak is de betekenis van deze kaart erg positief. Financieel succes of een stap hoger op zijn niet ondenkbaar. Dit heeft ook te maken met de daadkracht van deze tarotkaart. Ook staat deze tarotkaart voor het afronden van bepaalde langdurige zaken.

Ook kenmerkt deze tarotkaart zich voor zijn levensenergie. De elementen op tafel worden als bouwstenen van het universum gezien. De Magiër is de geleider van de scheppingsenergie. Het gereedschap ligt voor hem en dat staat symbool voor de controle hebben over wat er gaat gebeuren.

De negatieve kant van deze tarotkaart zit hem in egoïsme. Dankzij de enorme prestatiedrang en levenslust slaat hij mensen in zijn omgeving over. De waarschuwing is dat je daar dus rekening mee moet houden. De Magiër komt zichzelf later weer tegen. Voor hem komen zijn persoonlijke behoeften eerst.

Liefde

In de liefde wijst deze tarotkaart op een periode waar je veel affectie kunt verwachten. Je bent geliefd door vele om je heen. Hij heeft een hoog bewustzijn van zijn kracht en dit komt van pas in een relatie of bij het aantrekken van nieuwe liefde. In de liefde wijst deze tarotkaart overigens ook op het gebruik van intuïtie. Gebruik dus je gevoel en instinct bij het nemen van de volgende stap.

Ben je benieuwd wat de Tarotkaarten jou te vertellen hebben? Laat dan eens een tarotlegging doen op topconsulenten.nl.

Profielfoto van Leontine 63
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Wicca, vragen over (zwarte) magie,

Profielfoto van Shannon 60
Aanwezig
Box: 802

Aangeboren helderwetend en voelend, sterke intuïtie, liefde, relatie, werk, Tweelingzielen, Wet van Aantrekking, transformatie, NLP-coach

Profielfoto van Dani 56
Aanwezig
Box: 669

tweelingziel, liefde, proces,liefdesbrief, werk, soulmates,handvatten,spiegeloefening,advies en voorspellingen

Profielfoto van Shakira 35
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Niset 25
Aanwezig
Box: 856

Direct een antwoord, Toekomst invoelen Relaties, Liefde, Werk, Relatiecoach, Healing op afstand. ☆ Via text Lenormand Jaarlegging 2022 ☆

Profielfoto van Angel Liek 28
Aanwezig
Box: 536

Sterk heldervoelend en helderwetend - Spiritueel coach - NLP Master - Tarot kaartlegster - Specialist in zielsliefde

Aanwezig
Box: 986

• Paniek- en angstaanvallen • Stress • Liefde & relaties • Verwijderen van negativiteit / zwarte magie • Intuïtie • Coaching • Healing • Burn-out •

Profielfoto van Mirjam 32
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Profielfoto van Alisha 24
Aanwezig
Box: 955

Helderziend, Heldervoelend, Spiritueel Coach. Gidsen, Kaarten, Verleden, Heden, Toekomst, Relatie.

Profielfoto van Bone Reader & Paragnoste Morgana 32
Aanwezig
Box: 799

32 jaar ervaring in toekomstvoorspellingen ,relatie/energetisch therapeut,goed in tijd,goed in vragen beantwoorden, altijd eerlijk antwoord.