De betekenis van Tarotkaart De Toren

De Toren kaart laat je een hoge torenspits op de top van een berg zien. Een bliksemschicht raakt de toren en laat hem in brand opgaan. Vlammen slaan uit de ramen en mensen springen uit wanhoop naar buiten toe. Vaak lijken deze figuren op de figuren uit de kaart van de duivel. De Toren is een symbool voor de ambitie die is gebouwd op gebrekkige eigenschappen of kenmerken in jou als persoon. De vernietiging van de toren is noodzakelijk om het oude op te ruimen en iets nieuws in het leven te kunnen omarmen. De onthullingen kunnen komen in een soort openbaring, als een felle bliksem bij donderslag.

Interpretatie – verandering in je leven

De Toren vertegenwoordigt verandering in een vrij brede zin. Deze verandering is dan ook de reden dat de kaart er een beetje eng uit kan zien. Maar het hoeft niet echt angstaanjagend of onheilspellend te zijn. Dit komt door het feit dat de kaart echt staat voor een belangrijke boodschap baanbrekende verandering in je dagelijks leven, een verandering die je juist verder zal helpen.

De gebeurtenis die aan ten grondslag ligt van deze kaart hoeft niet iets verschrikkelijks te zijn. Het gaat echt niet altijd om een ramp of een groot verlies. Verandering op zich is een normaal onderdeel van het leven dat je altijd zou moeten verwelkomen. Maar het kan soms angst inboezemen, het houdt namelijk in dat je bepaalde dingen los moet laten die je eigenlijk het liefst vast wilt houden. De oude manieren zijn niet langer bruikbaar en je moet echt iets anders gaan doen.

De toren kaart en de liefde

De Toren tarot kan ook zien op bepaalde ontwikkelingen in je liefdesleven. Deze kaart staat met name voor grote fundamentele veranderingen in je liefdesleven. Relaties die een zeer slecht fundament hebben zullen niet veel langer standhouden, deze kan als het ware instorten. Hoewel dit in het begin lastig is maakt dit wel weer de weg vrij voor nieuwe ervaringen. Het kan zijn dat je relatie eg belangrijk was voor je identiteit. Toch is het noodzakelijk om los te laten als je graag weer verder wilt in het leven. Je visie omtrent wat je belangrijk vindt voor de liefde moet getransformeerd worden zodat je een eigen idee kunt ontwikkelen van wat jouw behoeften zijn als het op relaties aankomt.

Wil je er achter komen wat de Tarotkaarten jou te vertellen hebben?

Profielfoto van Shakira 39
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Christina 62
Aanwezig
Box: 859

Ik geef je een toekomstvoorspelling voor de komende 6 maanden! Paragnost - Toekomstvoorspelling - Helderziend - Heldervoelend

Profielfoto van Leontine 68
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Witte magie, vragen over magie,huis reinigen

Profielfoto van Kamila 92
Aanwezig
Box: 811

Hoogsensitief? moeilijke relatie of scheiding? Heb je een zielsliefde? weet je niet goed wat je wilt? Vragen over werk, kinderen? Ik kan je helpen!

Profielfoto van Shereen 47
Aanwezig
Box: 918

Helder voelend, helderziend - helderhorende medium/paragnost! ENKEL CHAT!

Profielfoto van Pim 18
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Mayra 56
Aanwezig
Box: 691

Allround medium. Sterk in tijdsbepalingen. Tweelingzielen. Vriendschap(plus). Zielsverwanten. Droomuitleg. Intuïtie coaching.

Profielfoto van Medium John 55
Aanwezig
Box: 673

Normaal tarief . John.Helder voelend - horend-sterk in aanvoelen van mensen. Gespecialiseerd in Relatie&Liefde - Kinderen - Zakelijk - Verslavingen .

Profielfoto van Cherry Flower 15
Aanwezig
Box: 233

Wat gebeurt in Maand APRIL | Met mijn aangeboren gaven begeleid ik jou op je levenspad | ZIELSCONNECTIE expert | purpose | life coaching

Profielfoto van Dita 11
Aanwezig
Box: 157

Sterk invoelend Medium. Visioenen krijg ik door en Helderziend en voelend, Voor alles is een oplossing! Ook blokkades.