De betekenis van Tarotkaart De Zon

De kaart van de zon staat voor optimisme en geluk. Deze kaart laat zien dat er altijd licht aan het einde van de tunnel te zien is. Zoals je weet is de zon de bron van al het leven op onze planeet. De kaart staat dan ook voor de energie van het leven. Op deze kaart is een kind afgebeeld vrolijk aan het spelen is. Het is een symbool van onze onschuld en staat voor het geluk wat je meemaken als we bezig zijn met iets waar ons hart echt bij betrokken is. Het kind is naakt, wat betekent dat hij absoluut niets te verbergen heeft. De kaart staat dan ook voor kinderlijke onschuld. Dit wordt vooral benadrukt door het witte paard waarop het kind rijdt. Het paard is hier ook een symbool van kracht en adel.

Interpretatie – een teken van geluk en voorspoed

De zonnekaart staat voor succes, overvloed en voorspoed. Net als de zon zelf is het een kaart die energie uitstraalt. Er is veel vreugde en geluk dat naar je toe zal komen in het leven. Door je eigen persoonlijke vervulling geef je anderen ook inspiratie en vreugde. Mensen voelen zich tot je aangetrokken omdat ze zien dat je echt straalt. Je hebt en bepaalde energie die andere mensen in staat stelt om ook alles uit zichzelf te halen. Je bent ook in een positie waarin je in staat bent om je kwaliteiten en prestaties met anderen te delen. Je straalt liefde en genegenheid uit naar de mensen die het meeste om je geven.

De Zon kaart en de liefde

De kaart van de zon kan veel betekenen voor jouw liefdesleven. De kaart staat voor geluk en voor de liefde die je voelt binnen je relatie. Je relatie kan stralen door jullie twee, dit zorgt ervoor dat jullie tweetjes nog meer van het leven kunnen gaan genieten. Binnen de relatie heerst een bepaalde mate van harmonie. Benut de tijd die je hebt om een nog hechtere band met je geliefde te creëren. Mocht je single zijn, dan is dit ook het moment om naar buiten te treden en te laten zien wat je te bieden hebt. Je zal zien dat je hier echt door begint te stralen.

Ook benieuwd wat de Tarotkaarten jou duidelijk willen maken?

Profielfoto van Brigitte 40
Aanwezig
Box: 929

Specialiteit; liefde en relaties #zien #horen #voelen

Profielfoto van Shakira 39
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Mandy 77
Aanwezig
Box: 726

Sterk heldervoelend, -wetend, -horend en -ziend. Lichtwerker. ASS, kinderen, narcisme, zielsconnectie, liefde/relatie, coaching, automatisch schrift.

Profielfoto van Jane 64
Aanwezig
Box: 424

Cosmic channel, zeer betrouwbaar, sterk heldervoelend, -ziend, -wetend. Zielsconnecties, Liefde,Werk, Spiritualiteit, Tijdlijnen. Oplossingsgericht

Profielfoto van Kamila 92
Aanwezig
Box: 811

Hoogsensitief? moeilijke relatie of scheiding? Heb je een zielsliefde? weet je niet goed wat je wilt? Vragen over werk, kinderen? Ik kan je helpen!

Profielfoto van Joaquin 13
Aanwezig
Box: 405

Krachtig Heldervoelend/zien/horen I Analyse & begeleiding in Liefde, Werk, Familie, Stress, alledaagse uitdagingen I Direct & Oplossingsgericht

Profielfoto van Pim 18
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Laurence 41
Aanwezig
Box: 761

Helder medium werkt via gidsen, Lenormand en de Tarot... **Belverzoek mogelijk :-)

Profielfoto van Melchior 74
Aanwezig
Box: 421

Gespecialiseerd in Tweelingzielen, Energetische Verbindingen en Transformatieprocessen, maar ook Liefde, Relatie, Ontwikkeling en Toekomst.

Profielfoto van Merlijn 27
Aanwezig
Box: 804

Ervaren medium - Liefde/relatie - Toekomst - Fotoreading - Energetisch reinigen - Coaching - Hulp bij ontwaken - Zakelijk - Parallelle realiteiten.