De betekenis van Tarotkaart Gehangene

Op de kaart van de gehangene zie je een man die ondersteboven hangt. Hij hangt met zijn ene voet aan een grote boom. Deze boom is diep in de onderwereld geworteld. Deze boom weet de hemel te ondersteunen. De man heeft een vrij vriendelijk en rustig gezicht, dit laat zien dat hij zelf aan de boom is gaan hangen. Zijn rechtervoet is vastgebonden aan de takken, maar zijn linkervoet blijft volkomen vrij. Tegelijkertijd houdt hij zijn handen achter zijn rug op een manier die een omgekeerde driehoek vormt. Zijn rode broek staat voor het fysieke lichaam en voor de levensenergie van de mens. De blauwe kleuren in zijn hemd staat voor kalme emoties. Zijn intellect wordt gesymboliseerd door de gele kleur van zijn schoenen en aureool.

Interpretatie – een teken van opoffering

De gehangene begrijpt dat zijn positie een offer is dat hij moest brengen om vooruit te komen. Dit kan gaan om dingen die hij heeft gedaan, maar het kan ook gaan om offers die nodig zijn om te groeien in het leven. De tijd die hij hier doorbrengt doet hij echt met een reden. Het feit dat hij op zijn kop hangt kan betekenen dat hij op zoek is naar een spirituele betekenis in het leven. Waar er anderen zijn die de noodzaak van opoffering niet begrijpen, ziet deze persoon het anders.

De gehangene kaart geeft een bepaalde behoefte aan te stoppen met bepaalde soorten handelingen. Als gevolg daarvan kan dit wijzen op een bepaalde periode van besluiteloosheid. Mocht je iets al voor een lange tijd uitstellen dan kan deze kaart je laten zien dat het tijd is om hier snel verandering in te brengen.

De gehangene kaart en de liefde

De kaart van de gehangene staat dus voor opoffering en op het maken van de nodige veranderingen in het leven. Voor singles laat deze kaart zien dat dingen niet overhaast kunnen worden. Ongeacht hoeveel je bezig bent met de liefde is het niet aan jou om een ander verliefd te laten worden. In plaats van te proberen een relatie te forceren moet je de tijd nemen om te werken aan jezelf. Hetzelfde geldt ook binnen relaties. Door aan jezelf te werken ben je in staat om de juiste basis te vormen voor de relatie. Zelf te weten komen wat de Tarotkaarten jou duidelijk willen maken? Maak dan een afspraak voor een tarotlegging.

Profielfoto van Shakira 39
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Mandy 77
Aanwezig
Box: 726

Sterk heldervoelend, -wetend, -horend en -ziend. Lichtwerker. ASS, kinderen, narcisme, zielsconnectie, liefde/relatie, coaching, automatisch schrift.

Profielfoto van Nina 46
Aanwezig
Box: 976

Spiritueel & Professioneel Ervaren | Heldere & Zuivere Inzichten | Terug in Hogere Kracht & Pure Vibe | Eerlijk & Doeltreffend | NL & EN |

Profielfoto van Leontine 68
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Witte magie, vragen over magie,huis reinigen

Profielfoto van Kamila 92
Aanwezig
Box: 811

Hoogsensitief? moeilijke relatie of scheiding? Heb je een zielsliefde? weet je niet goed wat je wilt? Vragen over werk, kinderen? Ik kan je helpen!

Profielfoto van Wendy-Anna 66
Aanwezig
Box: 504

Liefde: Tweelingzielen Coach - Spirituele LiefdesVerbindingen - Daten/Relaties - HSP - NieuwetijdKids - Spiritual Business - Overvloed - Inspirator

Profielfoto van Shereen 47
Aanwezig
Box: 918

Helder voelend, helderziend - helderhorende medium/paragnost! ENKEL CHAT!

Profielfoto van Pim 18
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Merlijn 27
Aanwezig
Box: 804

Ervaren medium - Liefde/relatie - Toekomst - Fotoreading - Energetisch reinigen - Coaching - Hulp bij ontwaken - Zakelijk - Parallelle realiteiten.

Profielfoto van Mirjam 42
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.