De betekenis van Tarotkaart Gerechtigheid

De kaart van de gerechtigheid is een symbool van waarheid, eerlijkheid en gerechtigheid. De vrouw zit in haar stoel en heeft een weegschaal in haar linkerhand. Deze weegschaal laat zien hoe je intuïtie je logica in evenwicht zou moeten houden. De vrouw staat voor onpartijdigheid, dit is te zien aan het tweesnijdend zwaard in haar rechterhand. De helderheid van denken die nodig is om recht te spreken is te herkennen aan het vierkant op de kroon op haar hoofd. Achter haar bevinden zie je een mantel en grote pilaren. Onder haar mantel is er een witte schoen te zien. Dit is een spirituele symbool dat het resultaat altijd het gevolg is van de daden die je verricht in het dagelijks leven.

Interpretatie – de invloed van je eigen acties

De beslissingen die je nu neemt hebben gevolgen op lange termijn in alle dingen. Dit geldt niet alleen voor jezelf, maar ook voor onderen. Er komt namelijk altijd een tijd dat je je moet verantwoorden voor je daden. De gerechtigheid tarotkaart geeft je aan dat je in staat bent om een eerlijk en weloverwogen keuze te maken. De beslissingen die je in het verleden hebt genomen zijn op een eerlijke manier tot stand gekomen. Je gevoelens rond deze kaart kunnen verschillen, dit hangt af van de situatie waar je je in bevindt.

Mocht iemand je onrecht hebben aangedaan dan kan je deze kaart krijgen. Als je zelf anderen pijn hebt gedaan dan is deze kaart met name bedoeld al een soort waarschuwing. De kaart vertegenwoordigt een kans om je actief te veranderen voor een betere toekomst. Wanneer je deze kaart krijgt is het tijd om verantwoording af te leggen voor al jouw daden.

Gerechtigheid kaart en de liefde

Gerechtigheid speelt een belangrijke rol binnen de liefde. Als je vriendelijk en liefdevol bent geweest dan kan deze kaart laten zien dat je de juiste acties hebt verricht. Mocht je single zijn dan laat deze kaart je zien dat een positieve instelling je aantrekkelijk kan maken voor mogelijke partners. Omdat deze kaart alles te maken heeft met de wet van oorzaak en gevolg, moet je ervoor zorgen dat je altijd eerlijk bent tegenover de mensen van wie je houdt. Zorg ervoor dat je conflicten uit weet te praten en koester geen wrok naar een ander. Ook benieuwd wat de Tarotkaarten voor jou betekenen?

Profielfoto van Brigitte 40
Aanwezig
Box: 929

Specialiteit; liefde en relaties #zien #horen #voelen

Profielfoto van Shakira 39
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Nina 46
Aanwezig
Box: 976

Spiritueel & Professioneel Ervaren | Heldere & Zuivere Inzichten | Terug in Hogere Kracht & Pure Vibe | Eerlijk & Doeltreffend | NL & EN |

Profielfoto van Jane 64
Aanwezig
Box: 424

Cosmic channel, zeer betrouwbaar, sterk heldervoelend, -ziend, -wetend. Zielsconnecties, Liefde,Werk, Spiritualiteit, Tijdlijnen. Oplossingsgericht

Profielfoto van Leontine 68
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Witte magie, vragen over magie,huis reinigen

Profielfoto van Kamila 92
Aanwezig
Box: 811

Hoogsensitief? moeilijke relatie of scheiding? Heb je een zielsliefde? weet je niet goed wat je wilt? Vragen over werk, kinderen? Ik kan je helpen!

Profielfoto van Pim 18
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Merlijn 27
Aanwezig
Box: 804

Ervaren medium - Liefde/relatie - Toekomst - Fotoreading - Energetisch reinigen - Coaching - Hulp bij ontwaken - Zakelijk - Parallelle realiteiten.

Profielfoto van Niset 37
Aanwezig
Box: 856

Direct een antwoord, Toekomst invoelen Relaties, Liefde, Werk, Relatiecoach, Healing op afstand. Via text Lenormand Jaarlegging 2023

Profielfoto van Mayra 56
Aanwezig
Box: 691

Allround medium. Sterk in tijdsbepalingen. Tweelingzielen. Vriendschap(plus). Zielsverwanten. Droomuitleg. Intuïtie coaching.