De betekenis van Tarotkaart Gerechtigheid

De kaart van de gerechtigheid is een symbool van waarheid, eerlijkheid en gerechtigheid. De vrouw zit in haar stoel en heeft een weegschaal in haar linkerhand. Deze weegschaal laat zien hoe je intuïtie je logica in evenwicht zou moeten houden. De vrouw staat voor onpartijdigheid, dit is te zien aan het tweesnijdend zwaard in haar rechterhand. De helderheid van denken die nodig is om recht te spreken is te herkennen aan het vierkant op de kroon op haar hoofd. Achter haar bevinden zie je een mantel en grote pilaren. Onder haar mantel is er een witte schoen te zien. Dit is een spirituele symbool dat het resultaat altijd het gevolg is van de daden die je verricht in het dagelijks leven.

Interpretatie – de invloed van je eigen acties

De beslissingen die je nu neemt hebben gevolgen op lange termijn in alle dingen. Dit geldt niet alleen voor jezelf, maar ook voor onderen. Er komt namelijk altijd een tijd dat je je moet verantwoorden voor je daden. De gerechtigheid tarotkaart geeft je aan dat je in staat bent om een eerlijk en weloverwogen keuze te maken. De beslissingen die je in het verleden hebt genomen zijn op een eerlijke manier tot stand gekomen. Je gevoelens rond deze kaart kunnen verschillen, dit hangt af van de situatie waar je je in bevindt.

Mocht iemand je onrecht hebben aangedaan dan kan je deze kaart krijgen. Als je zelf anderen pijn hebt gedaan dan is deze kaart met name bedoeld al een soort waarschuwing. De kaart vertegenwoordigt een kans om je actief te veranderen voor een betere toekomst. Wanneer je deze kaart krijgt is het tijd om verantwoording af te leggen voor al jouw daden.

Gerechtigheid kaart en de liefde

Gerechtigheid speelt een belangrijke rol binnen de liefde. Als je vriendelijk en liefdevol bent geweest dan kan deze kaart laten zien dat je de juiste acties hebt verricht. Mocht je single zijn dan laat deze kaart je zien dat een positieve instelling je aantrekkelijk kan maken voor mogelijke partners. Omdat deze kaart alles te maken heeft met de wet van oorzaak en gevolg, moet je ervoor zorgen dat je altijd eerlijk bent tegenover de mensen van wie je houdt. Zorg ervoor dat je conflicten uit weet te praten en koester geen wrok naar een ander. Ook benieuwd wat de Tarotkaarten voor jou betekenen?

Profielfoto van Leontine 63
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Wicca, vragen over (zwarte) magie,

Profielfoto van Shannon 60
Aanwezig
Box: 802

Aangeboren helderwetend en voelend, sterke intuïtie, liefde, relatie, werk, Tweelingzielen, Wet van Aantrekking, transformatie, NLP-coach

Profielfoto van Dani 56
Aanwezig
Box: 669

tweelingziel, liefde, proces,liefdesbrief, werk, soulmates,handvatten,spiegeloefening,advies en voorspellingen

Profielfoto van Shakira 35
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Niset 25
Aanwezig
Box: 856

Direct een antwoord, Toekomst invoelen Relaties, Liefde, Werk, Relatiecoach, Healing op afstand. ☆ Via text Lenormand Jaarlegging 2022 ☆

Profielfoto van Manuela Reinders 19
Aanwezig
Box: 252

Van Harte Welkom, Jarenlang ben ik te zien geweest in een Tv programma. Helderziend-Toekomst prognose-Contact met gene zijde- Ghosthunting.

Profielfoto van Angel Liek 28
Aanwezig
Box: 536

Sterk heldervoelend en helderwetend - Spiritueel coach - NLP Master - Tarot kaartlegster - Specialist in zielsliefde

Aanwezig
Box: 986

• Paniek- en angstaanvallen • Stress • Liefde & relaties • Verwijderen van negativiteit / zwarte magie • Intuïtie • Coaching • Healing • Burn-out •

Profielfoto van Mirjam 32
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Profielfoto van Alisha 24
Aanwezig
Box: 955

Helderziend, Heldervoelend, Spiritueel Coach. Gidsen, Kaarten, Verleden, Heden, Toekomst, Relatie.