De betekenis van Tarotkaart Matigheid

Op de kaart van de matigheid staat een engel met vleugels. Deze engel kan zowel mannelijk als vrouwelijk zijn, dit is niet helemaal duidelijk. Een voet van de engel staat in het water. Dit staat natuurlijk voor de invloed van het onderbewuste. De andere voet staat op het droge, als teken van de materiële wereld. Op haar gewaad is een vierkant te vinden met daarin een driehoek gegraveerd. Deze tekens staan voor de heilige drie-eenheid. Ze houdt twee bekers en laat deze kannen in elkaar overstromen.

Interpretatie – rust te tijden van stress

Als je een periode van stress doormaakt dan ben jij degene die het hoofd koel weet te houden. Je bent dan ook echt iemand die in staat is om allerlei stressvolle gebeurtenissen of dingen niet op je af te laten komen. Dit stelt je in staat om veel vooruitgang te boeken in het dagelijks leven en om tot ongekende hoogtes te groeien. De matigheid tarotkaart laat gematigdheid en evenwicht zien.

De matigheid kaart impliceert dat je een duidelijke visie hebt en weet wat je wilt bereiken. Dit is een indicatie dat je klaar staat voor verandering. Het geeft aan dat je vrede hebt gevonden met wat je wilt doen in het leven. De matigheid kaart laat je zien dat je in staat bent om je aan te passen aan lastige situaties. Doordat jij rustig bent worden ook de mensen om je heen een stuk rustiger.

Matigheid kaart en de liefde

Als de kijken naar de liefde dan laat de matigheid kaart een bepaalde mate van rust en balans zien. Deze kaart geeft aan dat we niet altijd tot het uiterste moeten gaan en dat we goed na moeten denken over onze acties. Ben je misschien iets te opdringerig tegenover potentiële partners? Of ben je juist te terughoudend om je gevoelens te laten zien? Hoe ben je in staat om weer de balans op te zoeken in de betreffende relatie? Deze kaart laat zien dat het tijd is om je geduld aan te scherpen en om samen met je partner op zoek te gaan naar de juiste oplossing. Ook kan het betekenen dat je gewoon even wat meer geduld moet hebben voordat je iemand vindt met wie je je leven het liefst wilt delen. Ook benieuwd wat de Tarotkaarten je willen vertellen? Start een telefonisch- of chatconsult met een consulent naar keuze.

Profielfoto van Shakira 39
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Christina 62
Aanwezig
Box: 859

Ik geef je een toekomstvoorspelling voor de komende 6 maanden! Paragnost - Toekomstvoorspelling - Helderziend - Heldervoelend

Profielfoto van Jane 64
Aanwezig
Box: 424

Cosmic channel, zeer betrouwbaar, sterk heldervoelend, -ziend, -wetend. Zielsconnecties, Liefde,Werk, Spiritualiteit, Tijdlijnen. Oplossingsgericht

Profielfoto van Leontine 68
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Witte magie, vragen over magie,huis reinigen

Profielfoto van Kamila 92
Aanwezig
Box: 811

Hoogsensitief? moeilijke relatie of scheiding? Heb je een zielsliefde? weet je niet goed wat je wilt? Vragen over werk, kinderen? Ik kan je helpen!

Profielfoto van Shereen 47
Aanwezig
Box: 918

Helder voelend, helderziend - helderhorende medium/paragnost! ENKEL CHAT!

Profielfoto van Pim 18
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Mayra 56
Aanwezig
Box: 691

Allround medium. Sterk in tijdsbepalingen. Tweelingzielen. Vriendschap(plus). Zielsverwanten. Droomuitleg. Intuïtie coaching.

Profielfoto van Medium John 55
Aanwezig
Box: 673

Normaal tarief . John.Helder voelend - horend-sterk in aanvoelen van mensen. Gespecialiseerd in Relatie&Liefde - Kinderen - Zakelijk - Verslavingen .

Profielfoto van Cherry Flower 15
Aanwezig
Box: 233

Wat gebeurt in Maand APRIL | Met mijn aangeboren gaven begeleid ik jou op je levenspad | ZIELSCONNECTIE expert | purpose | life coaching