De betekenis van Tarotkaart Pentakels 10

Op de Pentakels 10 kaart is een oude man te zien die op weg is naar een groot landgoed. Het lijkt erop dat hij het hoofd van de familie is. Om hem heen zijn namelijk jongere mensen te zijn. Hij draagt een gewaad dat versierd is met maansikkels en wijnranken. Dit staat symbool voor het samengaan van geest en materie. Hij heeft zijn gezin en honden bij zich. Voor hem staat een gelukkig paar en achter dit paar is een kind te zien wat aan het spelen is. Het kind steekt op speelse wijze zijn hand uit om de hond te aaien. De kaart laat duidelijk zien dat de man een groot netwerk heeft opgebouwd en dat hij er is voor zijn familie.

Interpretatie – verantwoordelijkheid nemen voor anderen

De Pentakels 10 kaart staat voor een gevoel van tevredenheid. De kaart laat zien dat alles waar je al deze tijd voor hebt gewerkt vanzelf zal resulteren in een gevoel van voldoening in het leven. Het laat zien dat alles uiteindelijk goed zal komen. Je hebt er namelijk voor gekozen om hard te werken en om aan de toekomst te denken. Deze inzet heeft ervoor gezorgd dat je hier achteraf de vruchten van weet te plukken. Op de kaart kan de oude man achterover leunen en ontspannen naar zijn familie kijken met een tevreden blik. De voldoening is dan ook goed terug te zien aan de manier waarop hij kijkt naar de spelende kinderen. De kaart laat je zien dat je voldoende verantwoordelijkheden op je hebt genomen om de mensen om je heen te helpen. Je bent iemand op wie anderen kunnen bouwen en je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

De Pentakels 10 kaart en de liefde

Als je in een relatie zit dan laat de Pentakels 10 kaart je zien dat jullie op dit moment erg gelukkig zijn in de liefde. Vanuit zowel een emotioneel als materieel oogpunt gaat het goed binnen de relatie. De kans is erg groot dat jullie een goede basis hebben om een gezin mee te beginnen. Wellicht dat jullie van plan zijn om te gaan samenwonen of dat je graag kinderen wilt. De Pentakels 10 kaart laat zien dat het hier echt tijd voor is. Wil je er achter komen wat de Tarotkaarten jou te vertellen hebben?

Profielfoto van Shakira 39
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Christina 62
Aanwezig
Box: 859

Ik geef je een toekomstvoorspelling voor de komende 6 maanden! Paragnost - Toekomstvoorspelling - Helderziend - Heldervoelend

Profielfoto van Jane 64
Aanwezig
Box: 424

Cosmic channel, zeer betrouwbaar, sterk heldervoelend, -ziend, -wetend. Zielsconnecties, Liefde,Werk, Spiritualiteit, Tijdlijnen. Oplossingsgericht

Profielfoto van Leontine 68
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Witte magie, vragen over magie,huis reinigen

Profielfoto van Kamila 92
Aanwezig
Box: 811

Hoogsensitief? moeilijke relatie of scheiding? Heb je een zielsliefde? weet je niet goed wat je wilt? Vragen over werk, kinderen? Ik kan je helpen!

Profielfoto van Pim 18
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Merlijn 27
Aanwezig
Box: 804

Ervaren medium - Liefde/relatie - Toekomst - Fotoreading - Energetisch reinigen - Coaching - Hulp bij ontwaken - Zakelijk - Parallelle realiteiten.

Profielfoto van Dinja 91
Aanwezig
Box: 951

Ervaren medium | Helder wetend | Helder voelend | Life coach | Gespecialiseerd in liefde&relatie | Werk | Vriendschap.

Profielfoto van Mayra 56
Aanwezig
Box: 691

Allround medium. Sterk in tijdsbepalingen. Tweelingzielen. Vriendschap(plus). Zielsverwanten. Droomuitleg. Intuïtie coaching.

Profielfoto van Medium John 55
Aanwezig
Box: 673

Normaal tarief . John.Helder voelend - horend-sterk in aanvoelen van mensen. Gespecialiseerd in Relatie&Liefde - Kinderen - Zakelijk - Verslavingen .