De betekenis van Tarotkaart Pentakels 2

De kaart Pentakels 2 is te herkennen aan de man die danst terwijl hij jongleert met twee grote munten. De pentakels zijn omgeven door het teken van de oneindigheid. Dit geeft aan dat de persoon alle problemen die op zijn weg komen aankan en dat hij of zij de controle over het leven behoudt. Op de achtergrond zie je twee schepen op de golven varen. Deze staan voor de man zijn balans in het dagelijks leven. Het laat zien dat de man ondanks het ruige water met beide benen goed overeind blijft staan. De Pentakels 2 verbeeldt de gebruikelijke ups en downs die je in je leven zal meemaken. Ondanks alle chaos lijkt de man een zorgeloos leven te leiden. Hij is klaar om de obstakels te overwinnen.

Interpretatie – de kaart van de verantwoordelijkheden

De Twee van Pentakels is een kaart die je meer laat zien over evenwicht. De man weet de munten namelijk in de lucht te houden, maar dit kost hem aardig wat energie. Over het algemeen wordt deze kaart in verband gebracht met de financiële middelen die de mens tot zijn beschikking heeft. Rijkdom is aan te merken als een soort energie, een energie die in balans gebracht moet worden. Het is tijd voor je om een stapje terug te doen om een beter perspectief op de situatie te krijgen. Hoewel je in eerste instantie misschien denkt dat het u tijd zal besparen, kan het focussen op teveel dingen het alleen maar lastiger maken.

De Pentakels 2 kaart en de liefde

De kaart van de Pentakels 2 laat je zien dat je veel verantwoordelijkheden aan moet grijpen als je jouw relatie naar het volgende niveau wilt tillen. Het kan zijn dat je op dit moment veel spanning ondervindt in je relatie. Wellicht dat de Pentakels 2 je laat zien dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken. Alle dingen vergen inspanning, ook het onderhouden van een relatie vergt heel wat energie.

Als je op dit moment single bent laat de Pentakels 2 kaart je zien dat je wellicht nog niet helemaal klaar bent om een relatie aan te gaan. Misschien moet je beslissen wat voor jou het belangrijkst is. Het kan handig zijn om een aantal keuzes te maken over wat je precies wilt halen uit een relatie. Wil je er achter komen wat de Tarotkaarten jou te vertellen hebben?

Profielfoto van Dani 56
Aanwezig
Box: 669

tweelingziel, liefde, proces,liefdesbrief, werk, soulmates,handvatten,spiegeloefening,advies en voorspellingen

Profielfoto van Raymond 42
Aanwezig
Box: 882

Heldervoelend, helderwetend sterke intuïtie, tweelingzielen, liefde en relatie en meer, luisterend oor

Profielfoto van Angel Liek 28
Aanwezig
Box: 536

Sterk heldervoelend en helderwetend - Spiritueel coach - NLP Master - Tarot kaartlegster - Specialist in zielsliefde

Aanwezig
Box: 986

• Paniek- en angstaanvallen • Stress • Liefde & relaties • Verwijderen van negativiteit / zwarte magie • Intuïtie • Coaching • Healing • Burn-out •

Profielfoto van Mirjam 32
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Profielfoto van Shereen 28
Aanwezig
Box: 918

Heldervoelend, helderziend - helderhorende medium/paragnost!

Profielfoto van Bone Reader & Paragnoste Morgana 32
Aanwezig
Box: 799

32 jaar ervaring in toekomstvoorspellingen ,relatie/energetisch therapeut,goed in tijd,goed in vragen beantwoorden, altijd eerlijk antwoord.

Profielfoto van Alison 18
Aanwezig
Box: 569

Sterk in het lezen van mensen, multiculturele problematiek, relaties, werk, stress, burn-out, angst, rouw, depressie, empowerment. Ned,Eng,Duits

Profielfoto van Alexandra § Numbers and Stars 31
Aanwezig
Box: 820

Relatie expert 11:11 Sterk empatisch, Intuïtief, Heldervoelend, Helderwetend, Tweelingziel, Tijdbepaling, Familiezaken, BlindSpotReading &Healing <3

Profielfoto van Mellany 38
Aanwezig
Box: 898

Lichtwerker - Liefde en relatie - Allround Medium - Vorige levens - tweelingzielen expert - Magnetische healing op afstand.