De betekenis van Tarotkaart Pentakels 3

De Pentakels 3 kaart laat een jonge leerling zien die in een kathedraal werkt. Voor hem staan twee anderen. Dit zijn een priester en een edelman of marktverkoper. Ze houden de plannen van de kathedraal op een stuk perkament vast. Aan de manier waarop de leerling zijn hoofd opheft, kan je zien dat het gaat om de bouw van de kathedraal. De twee anderen luisteren aandachtig naar de jongen op de kaart van de Pentakels 3. Hoewel de leerling minder ervaren is, luisteren de twee anderen naar hem omdat zij weten dat deze jongen misschien wel goede ideeën heeft voor het verbouwen van de kerk. De Pentakels 3 kaart staat voor het verzamelen en bundelen van verschillende soorten visies of opvattingen om tot de juiste oplossing te komen.

Interpretatie – een succesvolle afronding

De Pentakels 3 kaart staat voor het succesvol afronden van een bepaald soort project. In het bijzonder gaat de Pentakels 3 kaart over de kennis die nodig is voor jouw doelen. Succesvolle doelen vereisen meestal verschillende soorten expertise, de Pentakels 3 laat zien dat je de kennis bezit om dit project goed vorm te geven. De kaart van de Pentakels 3 laat je de weg zien die nodig is voor het bereiken van je doelen. Het is een teken van aanmoediging dat je door moet gaan met wat je op dit moment aan het doen bent. Je kunt het soms lastig vinden om vol te houden, maar deze kaart laat je zien dat je op de juiste weg bent. Je hebt de samenwerking van anderen nodig om je doelen nog beter te behalen.

Pentakels 3 kaart en de liefde

Liefde en teamwork zijn altijd verbonden met elkaar. Als je een relatie hebt laat deze kaart zien dat je door samen te werken veel meer obstakels kunt overwinnen dan dat je in je eentje aan kunt. Door samen te werken als een team, zullen jullie twee je waarschijnlijk ook gesteund voelen als partners. Iedereen heeft unieke talenten en zwakke punten die een harmonieus evenwicht creëren. Als je single bent kan deze kaart je laten zien dat je wat meer geduld moet hebben. zolang je je richt op het goede zal ook jij een partner aan weten te trekken die bij je past. Ook benieuwd wat de Tarotkaarten je willen vertellen?

Profielfoto van Wendy-Anna 47
Aanwezig
Box: 504

Liefdesspecialist: Tweelingzielen - 1111 - Unions - Daten/Relaties - HSP - NieuwetijdKids - Financiën - Business - Overvloed & LiefdesBewustzijn

Profielfoto van Shakira 35
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Angel Liek 28
Aanwezig
Box: 536

Sterk heldervoelend en helderwetend - Spiritueel coach - NLP Master - Tarot kaartlegster - Specialist in zielsliefde

Aanwezig
Box: 986

• Paniek- en angstaanvallen • Stress • Liefde & relaties • Verwijderen van negativiteit / zwarte magie • Intuïtie • Coaching • Healing • Burn-out •

Profielfoto van Mirjam 32
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Profielfoto van Albert 20
Aanwezig
Box: 496

Coach,magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.

Profielfoto van Shereen 28
Aanwezig
Box: 918

Heldervoelend, helderziend - helderhorende medium/paragnost!

Profielfoto van Alison 18
Aanwezig
Box: 569

Sterk in het lezen van mensen, multiculturele problematiek, relaties, werk, stress, burn-out, angst, rouw, depressie, empowerment. Ned,Eng,Duits

Profielfoto van Alexandra § Numbers and Stars 31
Aanwezig
Box: 820

Relatie expert 11:11 Sterk empatisch, Intuïtief, Heldervoelend, Helderwetend, Tweelingziel, Tijdbepaling, Familiezaken, BlindSpotReading &Healing <3

Profielfoto van Mellany 38
Aanwezig
Box: 898

Lichtwerker - Liefde en relatie - Allround Medium - Vorige levens - tweelingzielen expert - Magnetische healing op afstand.