De betekenis van Tarotkaart Pentakels 3

De Pentakels 3 kaart laat een jonge leerling zien die in een kathedraal werkt. Voor hem staan twee anderen. Dit zijn een priester en een edelman of marktverkoper. Ze houden de plannen van de kathedraal op een stuk perkament vast. Aan de manier waarop de leerling zijn hoofd opheft, kan je zien dat het gaat om de bouw van de kathedraal. De twee anderen luisteren aandachtig naar de jongen op de kaart van de Pentakels 3. Hoewel de leerling minder ervaren is, luisteren de twee anderen naar hem omdat zij weten dat deze jongen misschien wel goede ideeën heeft voor het verbouwen van de kerk. De Pentakels 3 kaart staat voor het verzamelen en bundelen van verschillende soorten visies of opvattingen om tot de juiste oplossing te komen.

Interpretatie – een succesvolle afronding

De Pentakels 3 kaart staat voor het succesvol afronden van een bepaald soort project. In het bijzonder gaat de Pentakels 3 kaart over de kennis die nodig is voor jouw doelen. Succesvolle doelen vereisen meestal verschillende soorten expertise, de Pentakels 3 laat zien dat je de kennis bezit om dit project goed vorm te geven. De kaart van de Pentakels 3 laat je de weg zien die nodig is voor het bereiken van je doelen. Het is een teken van aanmoediging dat je door moet gaan met wat je op dit moment aan het doen bent. Je kunt het soms lastig vinden om vol te houden, maar deze kaart laat je zien dat je op de juiste weg bent. Je hebt de samenwerking van anderen nodig om je doelen nog beter te behalen.

Pentakels 3 kaart en de liefde

Liefde en teamwork zijn altijd verbonden met elkaar. Als je een relatie hebt laat deze kaart zien dat je door samen te werken veel meer obstakels kunt overwinnen dan dat je in je eentje aan kunt. Door samen te werken als een team, zullen jullie twee je waarschijnlijk ook gesteund voelen als partners. Iedereen heeft unieke talenten en zwakke punten die een harmonieus evenwicht creëren. Als je single bent kan deze kaart je laten zien dat je wat meer geduld moet hebben. zolang je je richt op het goede zal ook jij een partner aan weten te trekken die bij je past. Ook benieuwd wat de Tarotkaarten je willen vertellen?

Profielfoto van Brigitte 40
Aanwezig
Box: 929

Specialiteit; liefde en relaties #zien #horen #voelen

Profielfoto van Shakira 39
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Mandy 77
Aanwezig
Box: 726

Sterk heldervoelend, -wetend, -horend en -ziend. Lichtwerker. ASS, kinderen, narcisme, zielsconnectie, liefde/relatie, coaching, automatisch schrift.

Profielfoto van Jane 64
Aanwezig
Box: 424

Cosmic channel, zeer betrouwbaar, sterk heldervoelend, -ziend, -wetend. Zielsconnecties, Liefde,Werk, Spiritualiteit, Tijdlijnen. Oplossingsgericht

Profielfoto van Leontine 68
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Witte magie, vragen over magie,huis reinigen

Profielfoto van Kamila 92
Aanwezig
Box: 811

Hoogsensitief? moeilijke relatie of scheiding? Heb je een zielsliefde? weet je niet goed wat je wilt? Vragen over werk, kinderen? Ik kan je helpen!

Profielfoto van Joaquin 13
Aanwezig
Box: 405

Krachtig Heldervoelend/zien/horen I Analyse & begeleiding in Liefde, Werk, Familie, Stress, alledaagse uitdagingen I Direct & Oplossingsgericht

Profielfoto van Pim 18
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Laurence 41
Aanwezig
Box: 761

Helder medium werkt via gidsen, Lenormand en de Tarot... **Belverzoek mogelijk :-)

Profielfoto van Melchior 74
Aanwezig
Box: 421

Gespecialiseerd in Tweelingzielen, Energetische Verbindingen en Transformatieprocessen, maar ook Liefde, Relatie, Ontwikkeling en Toekomst.