De betekenis van Tarotkaart Pentakels 4

De Pentakels 4 is te herkennen aan de man op de voorkant die op een kruk zit. Hij houdt twee pentakels vasthoudt en heeft een vrij strakke houding op de afbeelding. Het is bijna alsof hij ze vasthoudt omdat hij bang is om ze kwijt te raken. Eén pentakel balanceert boven op zijn hoofd, een ander pentakel houdt hij stevig tussen zijn handen geklemd en twee pentakels staan juist weer onder zijn voeten. Op de Pentakels 4 kaart is te zien dat hij de controle over de pentakels niet uit handen wilt geven. Tegelijkertijd kan hij zich ook niet bewegen omdat hij de munten zo stevig vasthoudt. Met andere woorden kan hij niet vrij bewegen omdat hij vast zit aan zijn materiële bezit. Dit houdt in dat geld niet altijd vrijheid met zich meebrengt.

Interpretatie – materiële bezittingen houden je vast

De Pentakels 4 kaart is niet altijd negatief, hij kan namelijk ook positief zijn om te trekken. Aan de ene kant betekent de kaart dat je veel doelen hebt bereikt en dat het voor de wind gaat. Aan de andere kant laat de kaart zien dat dit je geen voldoening geeft in je leven. Je hebt hard gewerkt om op het punt te komen waar je nu bent, maar je bent bang om het te verliezen. De Pentakels 4 is ook een kaart die laat zien dat je het goed doet op financieel vlak. Toch is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het geld nooit belangrijker wordt dan de dingen die er echt toe doen in het leven.

Pentakels 4 kaart en de liefde

De Pentakels 4 kaart kan staan voor een gevoel van jaloezie of bezit in een relatie. Dit gevoel kan e er voor zorgen dat de relatie minder goed loopt dan je het liefst zou willen. Je kan problemen hebben met onzekerheid of angst. Soms moet je de tijd nemen om bepaalde problemen op te lossen met je partner. Als je single bent, is de kans groot dat je nog steeds vasthoudt aan iets uit je vorige relaties. Dit kan gaan om een ex maar ook om andere gebeurtenissen die je weerhouden om echt lief te hebben. Deze dingen zullen moeten worden opgelost voordat je weer echt open kunt staan voor een andere geliefde. Ook benieuwd wat de Tarotkaarten voor jou betekenen?

Profielfoto van Shakira 35
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Angel Liek 28
Aanwezig
Box: 536

Sterk heldervoelend en helderwetend - Spiritueel coach - NLP Master - Tarot kaartlegster - Specialist in zielsliefde

Aanwezig
Box: 986

• Paniek- en angstaanvallen • Stress • Liefde & relaties • Verwijderen van negativiteit / zwarte magie • Intuïtie • Coaching • Healing • Burn-out •

Profielfoto van Mirjam 32
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Profielfoto van Dinah 43
Aanwezig
Box: 508

Bekend Medium werkt met Gids, Helderziend en wetend Kaartlegster, Ziet hoe de ander naar u staat en acties, Soulmates, Kaarsmagie+Manifestatie, Heks.

Profielfoto van Albert 20
Aanwezig
Box: 496

Coach,magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.

Profielfoto van Bone Reader & Paragnoste Morgana 32
Aanwezig
Box: 799

32 jaar ervaring in toekomstvoorspellingen ,relatie/energetisch therapeut,goed in tijd,goed in vragen beantwoorden, altijd eerlijk antwoord.

Profielfoto van Alison 18
Aanwezig
Box: 569

Sterk in het lezen van mensen, multiculturele problematiek, relaties, werk, stress, burn-out, angst, rouw, depressie, empowerment. Ned,Eng,Duits

Profielfoto van Alexandra § Numbers and Stars 31
Aanwezig
Box: 820

Relatie expert 11:11 Sterk empatisch, Intuïtief, Heldervoelend, Helderwetend, Tweelingziel, Tijdbepaling, Familiezaken, BlindSpotReading &Healing <3

Profielfoto van Mellany 38
Aanwezig
Box: 898

Lichtwerker - Liefde en relatie - Allround Medium - Vorige levens - tweelingzielen expert - Magnetische healing op afstand.