De betekenis van Tarotkaart Pentakels 5

De kaart van de Pentakels 5 staat voor een bepaalde mate van tegenspoed. De kaart laat twee personen zien die buiten lopen in de sneeuw. Niet alleen hebben ze het koud, maar ze hebben het ook nog eens erg lastig doordat ze ziek zijn. Op de afbeelding is duidelijk te zien dat ze een gebrek hebben aan meerdere levensbehoeften. Veel mensen die deze kaart trekken schrikken nu deze kaart een vrij negatieve lading met zich mee weet te brengen. Een van de personen op de kaart heeft krukken vast terwijl de andere figuur een sjaal om haar hoofd heeft. Ze loopt op blote voeten in de sneeuw. Op de achtergrond is een zwarte muur met een gebrandschilderd raam te zien. In het raam zie je de vijf pentakels.

Interpretatie – er is zwaar weer op komst

Trek je de kaart van de Pentakels 5 dan is het een teken dat er een tijd van tegenspoed en onzekerheid aan zit te komen. De betekenis van deze kaart kan staan voor een gevoel van eenzaamheid, maar ook voor armoede of verlies in het leven. Je status zou in de nabije toekomst een wending kunnen nemen. Er is een kans dat je iets belangrijks verliest. Wellicht dat er een ontslagronde aan komt en dat jij aan de beurt bent. Of het kan zijn dat je binnenkort ziek wordt. Deze kaart laat zien dat er zwaar weer op komst is en dat je je goed vast moet houden, er staat een hoop op het spel. Nu je dit weet is het gelukkig mogelijk om je hierop voor te bereiden.

Pentakels 5 kaart en de liefde

Wellicht dat het op dit moment lijkt alsof je nooit liefde zult leren kennen in je leven. Singles kunnen wanhopig worden als ze niemand leuks leren kennen, ze zijn het beu om te zoeken naar de ideale partner. Helaas kan deze houding er alleen maar voor zorgen dat je juist geen partner weet te vinden. Gevoelens van isolement komen vaak voor bij mensen die een Pentakels 5 trekken tijdens een lezing. Bij koppels kan de Pentakels 5 kaart betekent dat deze geliefden moeite hebben om met elkaar te communiceren of om dicht naar hun partner toe te groeien. Soms kan deze kaart wijzen op een gebrek aan financiële zekerheid, waardoor je romantische relaties onder druk komen te staan. Ben je benieuwd wat de Tarotkaarten jou te vertellen hebben? Laat dan eens een tarotlegging doen.

Profielfoto van Shakira 39
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Mandy 77
Aanwezig
Box: 726

Sterk heldervoelend, -wetend, -horend en -ziend. Lichtwerker. ASS, kinderen, narcisme, zielsconnectie, liefde/relatie, coaching, automatisch schrift.

Profielfoto van Nina 46
Aanwezig
Box: 976

Spiritueel & Professioneel Ervaren | Heldere & Zuivere Inzichten | Terug in Hogere Kracht & Pure Vibe | Eerlijk & Doeltreffend | NL & EN |

Profielfoto van Leontine 68
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Witte magie, vragen over magie,huis reinigen

Profielfoto van Kamila 92
Aanwezig
Box: 811

Hoogsensitief? moeilijke relatie of scheiding? Heb je een zielsliefde? weet je niet goed wat je wilt? Vragen over werk, kinderen? Ik kan je helpen!

Profielfoto van Wendy-Anna 66
Aanwezig
Box: 504

Liefde: Tweelingzielen Coach - Spirituele LiefdesVerbindingen - Daten/Relaties - HSP - NieuwetijdKids - Spiritual Business - Overvloed - Inspirator

Profielfoto van Shereen 47
Aanwezig
Box: 918

Helder voelend, helderziend - helderhorende medium/paragnost! ENKEL CHAT!

Profielfoto van Pim 18
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Merlijn 27
Aanwezig
Box: 804

Ervaren medium - Liefde/relatie - Toekomst - Fotoreading - Energetisch reinigen - Coaching - Hulp bij ontwaken - Zakelijk - Parallelle realiteiten.

Profielfoto van Mirjam 42
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.