De betekenis van Tarotkaart Pentakels 6

Op de kaart van de Pentakels 6 zie je een man die een paarse mantel aan heeft. De kleur paars symboliseert de status en rijkdom van deze man. Hij heeft een weegschaal in zijn ene hand. Deze staat symbool voor gelijkheid en eerlijkheid. Het is een kaart die staat voor oorzaak en gevolg. Door goede daden te doen ben je in staat om hier de vruchten van te kunnen plukken. Zijn andere hand geeft geld aan twee bedelaars die aan zijn voeten knielen. De Pentakels 6 tarotkaart suggereert dat je in een positie verkeert die je in staat stelt om anderen te helpen, zonder dat je hier zelf slechter van hoeft te worden.

Interpretatie – help de mensen om je heen

De kaart van de Pentakels 6 laat zien dat je je in een positie bevindt waarin je op dit moment erg veel verdiend. Net als de hoofdfiguur op de kaart zijn de hoeveelheid geld die je binnenbrengt en je uitgaven goed met elkaar in evenwicht. Je bent iemand die niet zoveel stress heeft in zijn leven. Je bent dankbaar voor alles wat je bezit en deelt je rijkdom graag met anderen. Het is dan ook echt zo dat de kaart van de Pentakels 6 staat voor zowel rijkdom als voor liefdadigheid. Je bent iemand die het niet erg vindt om geld weg te geven aan mensen die het harder nodig hebben dan jij. Wees niet bang om je rijkdom met anderen te delen.

De Pentakels 6 kaart en de liefde

Een gevoel van vrijgevigheid is erg belangrijk in de liefde. Dit is dan ook gelijk wat deze kaart je duidelijk probeert te maken. Je partner is er om je emotioneel en financieel te steunen terwijl je jouw doelen aan het nastreven bent. De bereidheid van je partner om je te helpen is iets waar je echt dankbaar voor moet zijn. Vergeet niet dat ook jij de nodige opofferingen moet maken naar je partner toe. Wees gul richting je partner en laat zien hoeveel je om hem of haar geeft. Op deze manier bloeit je relatie op. Als je single bent, kun je ontdekken dat jouw vrijgevigheid erg aantrekkelijk is voor anderen. Door aan anderen te geven ben je in staat om zelf ook te ontvangen van anderen.

Profielfoto van Niama 95
Aanwezig
Box: 430

ervaren kaartlegster op gebied van complexe liefdes situaties!

Profielfoto van Tabitha 72
Aanwezig
Box: 749

Medium en Paragnost Tabitha. Helderziend-voelend- wetend- horend- hoogsensitief medium. Ik kan heel goed in je toekomst kijken gedetailleerd.

Profielfoto van Raymond 84
Aanwezig
Box: 894

Open eerlijk en zuiver! Helderziend, helderhorend en helderwetend / Liefde relatie, werk en financieel!

Profielfoto van Melchior 69
Aanwezig
Box: 421

Specialist in tweelingzielen, energetische verbindingen en transformatieprocessen. Jouw vragen worden altijd uiterst zorgvuldig en zuiver beantwoord.

Profielfoto van Fiore 76
Aanwezig
Box: 953

Medium Fiore ,ben een ervaren kaarten legster , door middel van mijn Oracle kaarten krijgt ik specifieke en zuiver informatie door...

Profielfoto van Dani 56
Aanwezig
Box: 669

tweelingziel, liefde, proces,liefdesbrief, werk, soulmates,handvatten,spiegeloefening,advies en voorspellingen

Profielfoto van Shakira 35
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Mandy 42
Aanwezig
Box: 726

Sterk heldervoelend, -wetend, -horend en -ziend. Lichtwerker. ASS, kinderen, narcisme, tweelingzielen, liefde/relatie, coaching, automatisch schrift.

Aanwezig
Box: 986

• Paniek- en angstaanvallen • Stress • Liefde & relaties • Verwijderen van negativiteit / zwarte magie • Intuïtie • Coaching • Healing • Burn-out •

Profielfoto van Mirjam 32
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.