De betekenis van Tarotkaart Pentakels 7

De Pentakels 7 kaart is voorzien van een jongen die even lijkt uit te rusten van al het harde werken. Hij rust uit op zijn schop terwijl hij de zeven pentakels bewondert die aan de bovenzijde van de kaart te vinden zijn. De manier waarop hij zijn hoofd over zijn handen legt, laat zien dat de jongen hard heeft gewerkt. Hij is moe van het werk, maar hij heeft wel een voldaan gevoel doordat hij zo hard heeft gewerkt om het resultaat te bereiken. Omdat hij gericht is op lange termijn doelen houdt de jongen zijn oog op de toekomst en doet hij wat er voor nodig is om zijn toekomst veilig te stellen. Met zijn inspanningen hoopt hij dat hij het in de toekomst goed zal hebben. Hij is bereid het genot van nu op te geven voor het geluk van later.

Interpretatie – tijd om te investeren

De Pentakels 7 kaart staat voor het belang van investeren in het leven. Het volgt op de Zes van Pentakels die verwijst naar het einde van financiële of materiële ontberingen. Als je tijd en moeite in je werk hebt gestoken dan zal je hier vanzelf de vruchten van kunnen plukken.

Indien je jouw doelen wilt bereiken dan moet je bereid zijn om hier de nodige tijd in te investeren. Het bevestigt je van je lange termijn visie en helpt je om je te laten zien dat je niet altijd naar resultaten op de korte termijn zou moeten kijken. Het laat zien hoeveel waarde je hecht aan de investering vanwege de inspanning die je bereid bent erin te steken.

De Pentakels 7 kaart en de liefde

Met Pentakels 7 kaart laat zien dat liefde tijd nodig heeft. Als je nog single bent dan kan het zomaar zijn dat je een liefde ontwikkelt voor een van je vrienden die je al langer kent. Liefde kan soms vermoeiend zijn, maar de beloningen die erna komen zijn van onschatbare waarde. Als je een relatie hebt kan deze kaart je laten zien dat je moet investeren om de relatie stand te houden. Het is noodzakelijk om lange-termijn plannen uit te stippelen en om echt samen ergens naartoe te streven. Maar deze tarotkaart herinnert je er ook aan dat liefde niet altijd bestaat uit rozengeur en maneschijn.

Profielfoto van Shakira 39
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Christina 62
Aanwezig
Box: 859

Ik geef je een toekomstvoorspelling voor de komende 6 maanden! Paragnost - Toekomstvoorspelling - Helderziend - Heldervoelend

Profielfoto van Leontine 68
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Witte magie, vragen over magie,huis reinigen

Profielfoto van Kamila 92
Aanwezig
Box: 811

Hoogsensitief? moeilijke relatie of scheiding? Heb je een zielsliefde? weet je niet goed wat je wilt? Vragen over werk, kinderen? Ik kan je helpen!

Profielfoto van Shereen 47
Aanwezig
Box: 918

Helder voelend, helderziend - helderhorende medium/paragnost! ENKEL CHAT!

Profielfoto van Pim 18
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Mayra 56
Aanwezig
Box: 691

Allround medium. Sterk in tijdsbepalingen. Tweelingzielen. Vriendschap(plus). Zielsverwanten. Droomuitleg. Intuïtie coaching.

Profielfoto van Medium John 55
Aanwezig
Box: 673

Normaal tarief . John.Helder voelend - horend-sterk in aanvoelen van mensen. Gespecialiseerd in Relatie&Liefde - Kinderen - Zakelijk - Verslavingen .

Profielfoto van Cherry Flower 15
Aanwezig
Box: 233

Wat gebeurt in Maand APRIL | Met mijn aangeboren gaven begeleid ik jou op je levenspad | ZIELSCONNECTIE expert | purpose | life coaching

Profielfoto van Dita 11
Aanwezig
Box: 157

Sterk invoelend Medium. Visioenen krijg ik door en Helderziend en voelend, Voor alles is een oplossing! Ook blokkades.