De betekenis van Tarotkaart Pentakels 8

De Pentakels 8 kaart is te herkennen aan een jongen die een pentagram vorm in de acht gouden munten aan het tekenen is. De tarotkaart symboliseert iemand die volledig gefocust en geabsorbeerd is in hetgeen hij of zij mee bezig is in het dagelijks leven. De stad die ver op de achtergrond ligt betekent dat hij zich met succes heeft afgezonderd van de afleidingen. Dit maakt het voor hem mogelijk om zich volledig op zijn taak te richten. De Pentakels 8 kaart verwijst naar die momenten in je leven waarop je echt actief bezig bent om een bepaald doel te bereiken. Je gaat er volledig in op en je doet er alles aan om de beste versie van jezelf te zijn.

Interpretatie – alles om je doelen te behalen

Deze kaart geeft aan dat het tijd is om hard te werken en je je echt op je doelen zou moeten focussen. Dit is niet per se een negatieve tarotkaart, maar het betekent dat je er echt naar moet streven om de beste versie van jezelf zijn. Wat je moet doen of bereiken in je leven kan persoonlijk of professioneel zijn. Wat voor soort doel het ook is, wees niet bang om hulp te vragen als je het zelf niet allemaal in je eentje aankunt. De kaart van de Pentakels 8 verwijst naar de inspanningen die nodig zijn om het doel te behalen. Ondanks het feit dat je hard moet werken zou je ook de juiste balans moeten vinden in het leven.

De Pentakels 8 kaart en de liefde

Een relatie onderhouden is niet bepaald eenvoudig, je hebt er veel inspanning voor nodig. Je moet empathie, mededogen, geduld en natuurlijk liefde hebben binnen de relatie. Trek je de kaart van de Pentakels 8 dan moet je trots zijn op wat je hebt bereikt en op alles wat je hebt geleerd. Als je een relatie hebt kan het zijn dat het nodig is om aan jezelf te werken. Er zijn altijd nieuwe dingen die je kunt leren of doen om de relatie te verbeteren. Ook laat de Pentakels 8 zien dat je nieuwe dingen leert kennen in je partner. Misschien ben je verliefd op hen geworden vanwege haar karakter of op zijn vriendelijkheden. Wees je hier op de lastige tijden altijd bewust van.

Profielfoto van Brigitte 40
Aanwezig
Box: 929

Specialiteit; liefde en relaties #zien #horen #voelen

Profielfoto van Shakira 39
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Jane 64
Aanwezig
Box: 424

Cosmic channel, zeer betrouwbaar, sterk heldervoelend, -ziend, -wetend. Zielsconnecties, Liefde,Werk, Spiritualiteit, Tijdlijnen. Oplossingsgericht

Profielfoto van Leontine 68
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Witte magie, vragen over magie,huis reinigen

Profielfoto van Kamila 92
Aanwezig
Box: 811

Hoogsensitief? moeilijke relatie of scheiding? Heb je een zielsliefde? weet je niet goed wat je wilt? Vragen over werk, kinderen? Ik kan je helpen!

Profielfoto van Pim 18
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Melchior 74
Aanwezig
Box: 421

Gespecialiseerd in Tweelingzielen, Energetische Verbindingen en Transformatieprocessen, maar ook Liefde, Relatie, Ontwikkeling en Toekomst.

Profielfoto van Merlijn 27
Aanwezig
Box: 804

Ervaren medium - Liefde/relatie - Toekomst - Fotoreading - Energetisch reinigen - Coaching - Hulp bij ontwaken - Zakelijk - Parallelle realiteiten.

Profielfoto van Mayra 56
Aanwezig
Box: 691

Allround medium. Sterk in tijdsbepalingen. Tweelingzielen. Vriendschap(plus). Zielsverwanten. Droomuitleg. Intuïtie coaching.

Profielfoto van Cherry Flower 15
Aanwezig
Box: 233

Wat gebeurt in Maand APRIL | Met mijn aangeboren gaven begeleid ik jou op je levenspad | ZIELSCONNECTIE expert | purpose | life coaching