De betekenis van Tarotkaart Pentakels 9

De Pentakels 9 tarotkaart is te herkennen aan een vrouw die zich bevindt in een wijngaard. De vrouw draagt een lange en mooie jurk die is versierd met een patroon van zonnebloemen. Zij lijkt deel uit te maken van een vrij vermogende familie, op de achtergrond zie je namelijk een enorm groot kasteel. Een valk zit op haar linkerhand en is aan het spelen. De wijnranken achter haar zijn rijk en gevuld met druiven en gouden munten. Dit wijst erop dat zij zeer succesvol is geweest in haar ondernemingen en dat ze hier op dit moment het voordeel uit weet te halen.

Interpretatie – een lange weg afgelegd

De kaart van de Pentakels 9 geeft aan dat de persoon die de kaart heeft getrokken een moment in zijn leven heeft bereikt waarin hij zelfverzekerd, onafhankelijk en zelfvoorzienend is. Door hard te werken is deze persoon nu klaar om te genieten van de welvaart die hij heeft opgebouwd. De kaart van de Pentakels 9 laat zien dat je jouw stressvolle periode achter je kunt laten en dat je nu echt kunt genieten van de weg die je hebt afgelegd. Deze tarotkaart brengt niet alleen vreugde over, maar ook het gevoel van veiligheid en vrijheid dat materiële rijkdom kan brengen. Hoewel de vrouw op de kaart veel lastige periodes achter de rug heeft gehad gaat het op dit moment erg goed met haar.

De Pentakels 9 kaart en de liefde

Het leven gaat op dit moment erg goed. Je bent voldaan met de dingen die je hebt bereikt en je hebt erg weinig verlangens naar externe zaken. Zelfs als je op dit moment geen partner hebt, lijkt liefde en romantiek niet iets waar je echt bij stil hoeft te staan. Misschien ben je op zoek naar wat meer waardering voor wat je hebt bereikt in je leven. Deze kwaliteit kan je erg aantrekkelijker maken voor anderen. Degenen die al een relatie hebben komen er met deze tarotkaart achter dat iedereen zijn of haar eigen prestaties, carrières, hobby’s, interesses en sociale leven heeft. Het gaat erom dat je kunt waarderen welke weg jouw partner af heeft gelegd. Een gevoel van trots zijn kan dan ook echt veel betekenen voor het verbeteren en versterken van de relatie tussen jullie tweetjes.

Profielfoto van Lady M 78
Aanwezig
Box: 787

Geboren Medium*Heldervoelend/zien oprecht hsp manifesteren, tweelingzielen coach ervaringsdeskundige

Profielfoto van Dani 56
Aanwezig
Box: 669

tweelingziel, liefde, proces,liefdesbrief, werk, soulmates,handvatten,spiegeloefening,advies en voorspellingen

Profielfoto van Niset 25
Aanwezig
Box: 856

Direct een antwoord, Toekomst invoelen Relaties, Liefde, Werk, Relatiecoach, Healing op afstand. ☆ Via text Lenormand Jaarlegging 2022 ☆

Profielfoto van Manuela Reinders 19
Aanwezig
Box: 252

Van Harte Welkom, Jarenlang ben ik te zien geweest in een Tv programma. Helderziend-Toekomst prognose-Contact met gene zijde- Ghosthunting.

Profielfoto van Angel Liek 28
Aanwezig
Box: 536

Sterk heldervoelend en helderwetend - Spiritueel coach - NLP Master - Tarot kaartlegster - Specialist in zielsliefde

Aanwezig
Box: 986

• Paniek- en angstaanvallen • Stress • Liefde & relaties • Verwijderen van negativiteit / zwarte magie • Intuïtie • Coaching • Healing • Burn-out •

Profielfoto van Mirjam 32
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Profielfoto van Alisha 24
Aanwezig
Box: 955

Helderziend, Heldervoelend, Spiritueel Coach. Gidsen, Kaarten, Verleden, Heden, Toekomst, Relatie.

Profielfoto van Bone Reader & Paragnoste Morgana 32
Aanwezig
Box: 799

32 jaar ervaring in toekomstvoorspellingen ,relatie/energetisch therapeut,goed in tijd,goed in vragen beantwoorden, altijd eerlijk antwoord.

Profielfoto van Alison 18
Aanwezig
Box: 569

Sterk in het lezen van mensen, multiculturele problematiek, relaties, werk, stress, burn-out, angst, rouw, depressie, empowerment. Ned,Eng,Duits