De betekenis van Tarotkaart Pentakels Aas

De kaart van de Pentakels Aas is te herkennen aan een enkele mysterieuze hand die uit de wolken komt. In de hand zit een soort gouden munt met een pentagram gegraveerd op het oppervlak. Dit pentagram wordt geassocieerd met het element aarde. De aarde wordt gezien als de voeder van rijkdom en alles wat materieel van aard is. Onder de hand bevindt zich een tuin die lijkt te bloeien met bloemen en andere soorten planten. Dit staat natuurlijk symbool voor vruchtbaarheid en groei in het leven. De berg vertegenwoordigt de ambitie die nodig is om je eigen toekomst op te zetten en je doelen na te streven. De stromende beek staat voor de emoties die we meemaken in het dagelijks leven.

Interpretatie – met beide voeten op de grond

De azen in de tarot staat voor een nieuw begin. Wanneer je een Pentakels Aas krijgt bij een lezing dan houdt dit dat je je op een punt in je leven bevindt waarop het tijd is om iets nieuws te beginnen. Omdat het de Pentakel kaarten vooral te maken heeft met alles wat materieel is kan dit zien op het beginnen van een nieuwe carrière, het opzetten van een nieuwe onderneming of het aanleren van nieuwe gezonde gewoontres.

Waar dit begin ook plaatsvindt, de Aas van Pentakels verzekert dat wat komen gaat grote overvloed en kansen zal brengen. Het trekken van de kaart van de Pentakels Aas geeft aan dat er een zaadje wordt geplant in de materiële wereld en dat je met beide benen op e grond staan. Het laat zien dat je energie, tijd of geld nodig hebt om dit zaadje uit te laten groeien.

De Pentakels Aas kaart en de liefde

De kaart van de Pentakels Aas speelt een belangrijke rol voor de liefde. De kaart duidt op een relatie die goed verloopt en die de juiste balans kent. De pentakels zijn gerelateerd aan het element aarde, dit betekent dat de relatie over de juiste voedingsbodem beschikt. Koppels kunnen merken dat hun relaties hen een gevoel van stabiliteit en veiligheid geven. Dit geeft de geliefden het vertrouwen om nieuwe dingen te proberen. Dit geeft geliefden een gevoel van onafhankelijkheid. Hierdoor is eenieder in staat om zich te ontplooien. Als je single bent laat een Pentakels Aas kaart je zien dat je jouw leven praktisch vorm moet geven als je een partner aan wilt trekken. Zelf te weten komen wat de Tarotkaarten jou duidelijk willen maken?

Profielfoto van Brigitte 40
Aanwezig
Box: 929

Specialiteit; liefde en relaties #zien #horen #voelen

Profielfoto van Shakira 39
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Nina 46
Aanwezig
Box: 976

Spiritueel & Professioneel Ervaren | Heldere & Zuivere Inzichten | Terug in Hogere Kracht & Pure Vibe | Eerlijk & Doeltreffend | NL & EN |

Profielfoto van Jane 64
Aanwezig
Box: 424

Cosmic channel, zeer betrouwbaar, sterk heldervoelend, -ziend, -wetend. Zielsconnecties, Liefde,Werk, Spiritualiteit, Tijdlijnen. Oplossingsgericht

Profielfoto van Leontine 68
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Witte magie, vragen over magie,huis reinigen

Profielfoto van Kamila 92
Aanwezig
Box: 811

Hoogsensitief? moeilijke relatie of scheiding? Heb je een zielsliefde? weet je niet goed wat je wilt? Vragen over werk, kinderen? Ik kan je helpen!

Profielfoto van Pim 18
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Melchior 74
Aanwezig
Box: 421

Gespecialiseerd in Tweelingzielen, Energetische Verbindingen en Transformatieprocessen, maar ook Liefde, Relatie, Ontwikkeling en Toekomst.

Profielfoto van Merlijn 27
Aanwezig
Box: 804

Ervaren medium - Liefde/relatie - Toekomst - Fotoreading - Energetisch reinigen - Coaching - Hulp bij ontwaken - Zakelijk - Parallelle realiteiten.

Profielfoto van Niset 37
Aanwezig
Box: 856

Direct een antwoord, Toekomst invoelen Relaties, Liefde, Werk, Relatiecoach, Healing op afstand. Via text Lenormand Jaarlegging 2023