De betekenis van Tarotkaart Pentakels Page

De Pentakels Page kaart is te herkennen aan een jongen die helemaal alleen in een groot veld staat. Dit veld is omringd met allerlei verschillende soorten bloemen. Op de achtergrond zie je ook enkele weelderige bomen en een doorploegd veld. De jongeman lijkt langzaam te lopen en zich niet bewust te zijn van zijn omgeving. Alle aandacht gaat namelijk uit naar de munt die hij in zijn hand heeft. Deze munt staat voor de doelen die de jongen voor ogen heeft gesteld. De Pentakels Page symboliseert een persoon die ijverig werkt en die altijd zijn doelen in het achterhoofd houdt bij het werken.

Interpretatie – ambitie staat op nummer een

Trek je de Pentakels Page tarotkaart dan duidt dit op een persoon die echt ambitieus en doelgericht is. De persoon op de afbeelding laat zien dat de jongen duidelijk voor ogen heeft wat hij wilt. Ook duidt de kaart op een bepaalde mate van verbondenheid met de aarde, de natuur en met alles wat er om ons heen te vinden is. Het is een tarotkaart die kan laten zien dat het tijd is om je ambities nog beter te volgen en om goed in gedachten te houden wat je doet. Belangrijk is wel dat je de andere zaken niet uit het oog verliest. Het is namelijk niet de bedoeling dat je zo gefocust bent dat je anderen verwaarloost.

De Pentakels Page kaart en de liefde

De persoon die deze tarotkaart trekt is vaak erg ambitieus en praktisch. Deze mensen worden vaak gezien als leergierig en grappig, ondanks dat ze vrij serieus zijn als het aankomt op het bereiken van hun doelen. Hun ambitie en focus laat zien dat ze het niet erg vinden om hard te werken. Ze zijn waarschijnlijk net zo toegewijd aan een geliefde als aan de andere doelen die ze stellen in hun leven. Hun rustige houding kan ervoor zorgen dat ze in eerste instantie moeilijk opvallen. Ze vinden het niet leuk om van de toren te blazen wat ze hebben bereikt. Toch laat deze kaart zien dat er een mate van toewijding en loyaliteit te vinden is in de relatie. Trek je de kaart als single zijnde dan kan het een teken zijn dat je liefde kunt vinden als je aan je eigen ambities weet te werken.

Profielfoto van Shakira 39
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Profielfoto van Christina 62
Aanwezig
Box: 859

Ik geef je een toekomstvoorspelling voor de komende 6 maanden! Paragnost - Toekomstvoorspelling - Helderziend - Heldervoelend

Profielfoto van Leontine 68
Aanwezig
Box: 527

Ervaren Medium helderziend, bijna dood erv. tweelingzielen, atlantis, contact met overledenen, rituelen. Witte magie, vragen over magie,huis reinigen

Profielfoto van Kamila 92
Aanwezig
Box: 811

Hoogsensitief? moeilijke relatie of scheiding? Heb je een zielsliefde? weet je niet goed wat je wilt? Vragen over werk, kinderen? Ik kan je helpen!

Profielfoto van Shereen 47
Aanwezig
Box: 918

Helder voelend, helderziend - helderhorende medium/paragnost! ENKEL CHAT!

Profielfoto van Pim 18
Aanwezig
Box: 986

• Paniek- stress & angstaanvallen verwijderen • Liefde & relaties • Negativiteit, zwarte magie & boze ogen blokkeren • Kaartlegging • Healings •

Profielfoto van Mayra 56
Aanwezig
Box: 691

Allround medium. Sterk in tijdsbepalingen. Tweelingzielen. Vriendschap(plus). Zielsverwanten. Droomuitleg. Intuïtie coaching.

Profielfoto van Medium John 55
Aanwezig
Box: 673

Normaal tarief . John.Helder voelend - horend-sterk in aanvoelen van mensen. Gespecialiseerd in Relatie&Liefde - Kinderen - Zakelijk - Verslavingen .

Profielfoto van Cherry Flower 15
Aanwezig
Box: 233

Wat gebeurt in Maand APRIL | Met mijn aangeboren gaven begeleid ik jou op je levenspad | ZIELSCONNECTIE expert | purpose | life coaching

Profielfoto van Dita 11
Aanwezig
Box: 157

Sterk invoelend Medium. Visioenen krijg ik door en Helderziend en voelend, Voor alles is een oplossing! Ook blokkades.