De betekenis van Tarotkaart Pentakels Ridder

De kaart van de Pentakels Ridder draait om hard werk en om verantwoordelijkheid die je neemt in het dagelijks leven. De Ridder van Pentakels zit op een donker paard in een weiland. In tegenstelling tot de andere ridders heeft deze ridder ervoor gekozen om thuis te blijven en om zich te richten op de oogst van zijn grond. In zijn handen heeft hij één enkele gouden munt. Hij kijkt ernaar en je ziet dat hij nadenkt over wat hij met de munt zou moeten doen. Misschien droomt hij van wat het hem kan brengen. Deze ridder is meer bezorgd over de toekomst van zijn koninkrijk op lange termijn dan over het opzoeken van gevaar. De Pentakels Ridder is dan ook echt een symbool voor een blik op de toekomst.

Interpretatie – een visie voor de komende tijd

De tarotkaart van de Pentakels Ridder staat voor het verrichten van alledaagse taken en voor de mate van verantwoordelijkheid die je moet nemen in je leven. Deze ridder heeft het geduld om al zijn taken te volbrengen. Anderen zien hem dan ook gelijk als betrouwbaar en toegewijd aan zijn werk. Krijg je de kaart van de Pentakels Ridder dan kan dit laten zien dat je de behoefte hebt om betrouwbaar gevonden te worden door anderen. De kaart van de Pentakels Ridder laat zien dat je volledig toegewijd bent aan je opdrachten. De kaart laat zien dat je er alles aan doet om je werk zo efficiënt mogelijk te doen. Je bent erg loyaal en doet je uiterste best om ervoor te zorgen dat de opdracht goed wordt uitgevoerd.

De Pentakels Ridder kaart en de liefde

De Pentakels Ridder staat voor iemand die hardwerkend en ijverig is. Het is iemand die geduld heeft en die echt opgaat in zijn klus die hij voor zich heeft. Hij neemt liever geen risico’s in de liefde maar hij streeft juist een stabiele toekomst na. Het is moeilijk om deze persoon van gedachten te laten veranderen. Dit houdt voor geliefden in dat de persoon die de Pentakels Ridder trekt nog wel eens koppig kan zijn. De tarotkaart kan ook duiden op een relatie die is diep en betrouwbaar maar die niet voldoende spanning kent. Wellicht dat het tijd is om hier verandering in te brengen.

Profielfoto van Wendy-Anna 47
Aanwezig
Box: 504

Liefdesspecialist: Tweelingzielen - 1111 - Unions - Daten/Relaties - HSP - NieuwetijdKids - Financiën - Business - Overvloed & LiefdesBewustzijn

Profielfoto van Dani 56
Aanwezig
Box: 669

tweelingziel, liefde, proces,liefdesbrief, werk, soulmates,handvatten,spiegeloefening,advies en voorspellingen

Profielfoto van Shakira 35
Aanwezig
Box: 503

Krachtig Heldervoelend, Energetisch, Spiritueel, Cultureel, Dromen, Financieel, Inzien Liefde, Werk & Advies, Doel & Oplossingsgericht (Also English)

Aanwezig
Box: 986

• Paniek- en angstaanvallen • Stress • Liefde & relaties • Verwijderen van negativiteit / zwarte magie • Intuïtie • Coaching • Healing • Burn-out •

Profielfoto van Mirjam 32
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Profielfoto van Dinah 43
Aanwezig
Box: 508

Bekend Medium werkt met Gids, Helderziend en wetend Kaartlegster, Ziet hoe de ander naar u staat en acties, Soulmates, Kaarsmagie+Manifestatie, Heks.

Profielfoto van Albert 20
Aanwezig
Box: 496

Coach,magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.

Profielfoto van Bone Reader & Paragnoste Morgana 32
Aanwezig
Box: 799

32 jaar ervaring in toekomstvoorspellingen ,relatie/energetisch therapeut,goed in tijd,goed in vragen beantwoorden, altijd eerlijk antwoord.

Profielfoto van Alison 18
Aanwezig
Box: 569

Sterk in het lezen van mensen, multiculturele problematiek, relaties, werk, stress, burn-out, angst, rouw, depressie, empowerment. Ned,Eng,Duits

Profielfoto van Alexandra § Numbers and Stars 31
Aanwezig
Box: 820

Relatie expert 11:11 Sterk empatisch, Intuïtief, Heldervoelend, Helderwetend, Tweelingziel, Tijdbepaling, Familiezaken, BlindSpotReading &Healing <3