Vedische astrologie

De vedische astrologie wordt ook wel Jyotisha genoemd. De oorsprong ligt in India en is wellicht de oudste vorm van astrologie die we kennen. Deze astrologie richt zich veel meer op tradities en concrete verwachtingspatronen. Het richt zich meer op onderwerpen als karma, rijkdom, armoede, maatschappelijke positie, liefde, familie en nageslacht.

De vedische astrologie is gebaseerd op de maan en de daaraan gekoppelde (sterren-)dierenriem. Daarentegen is de westerse astrologie gebaseerd op de zon. De westerse en vedische astrologie vullen elkaar aan en zijn goed te combineren. Laat door een consulent binnen deze specialiteit een astrologische actualiteitsanalyse maken om erachter te komen waar je staat en misschien nog belangrijker, hoe jouw toekomst eruit komt te zien.
Er zijn 5 consulenten met deze specialiteit
 • Alleen bel-afspraak chat, credit en tekst-consult. "Wie goed doet, goed ontmoet!" Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

   Chat Credits 0909 Text consult
 • Medium en Paragnost Tabitha. Helderziend -voelend -wetend -horend hoogsensitief medium. Ik kan heel goed in je toekomst kijken gedetailleerd.

   Chat Credits 0909 Text consult
 • Krachtig en duidelijk in vragen over Liefde, Bindingsangst, tweelingzielenproces, relatievragen, komt hij terug, financiën, werk, familie

   Chat Credits 0909 Text consult
 • Spiritueel, energetisch, helderziend/wetend, lichtwerker, vedische astrology, chakra, toekomstvoorspellen,

   Credits 0909
 • Ik ben heel spiritueel en werk samen met de engelen en kan op alle vragen antwoorden van a tot z in licht en liefde.

   Credits 0909 Text consult
Direct zoekenRecente reviews

Dank je wel voor het invoelen. Ben benieuwd of A. contact opzoekt. Je zat heel goed met zijn gevoel.

Wow, wat een bijzondere chat. Open, realistisch en warm. Ik kom nog eens bij je terug. Deze bijzondere reis is geen gemakkelijke, maar dit draagt zeker bij!

Hoi Bas, Bedankt voor het zuivere gesprek en het invoelen! Liefs:-)

Uitgelichte consulenten

TopConsulenten zijn bereikbaar via: