Yoga

Yoga is een zegen voor je gezondheid, balans en rust. Maar yoga is meer dan op een matje liggen met de juiste houdingen en poses. Yoga is een lifestyle die je, naast een fit en vitaal lijf, ook de kunst van binnen naar buiten leert kijken, echt contact te maken met jezelf en voelen wat je nodig hebt. 

Onze Topconsulenten zijn gespecialiseerd in de lifestyle van yoga en kunnen je heel goed van advies dienen: bijvoorbeeld met de juiste oefeningen voor lichamelijke klachten of mindfulness en meditatie-oefeningen bij emotionele onrust. En wist je al dat het regelmatige beoefenen van simpele oefeningen je kunnen behoeden -of een directe oplossing bieden - voor stress, rug- en schouderklachten? Een goede yogaleraar weet namelijk alles over je energiehuishouding en geeft je graag advies hoe jij beter in je vel kunt zitten.

Er zijn 18 consulenten met deze specialiteit
Direct zoekenRecente reviews

Nogmaals bedankt.

Lieve Edith,. Dank je wel voor de reading, jammer dat de verbinding werd verbroken toen je nog iets belangrijks wou zeggen. Nogmaals bedankt. Groet M

Wat was het consult weer treffend. Deze keer kwamen de emoties pas goed los. Het mag eindelijk stromen. Het stroomt al ... Je laatste woorden waren .... Ik laat deze tekening..

Een geregistreerde gebruiker over Marja