Yoga

Yoga is een zegen voor je gezondheid, balans en rust. Maar yoga is meer dan op een matje liggen met de juiste houdingen en poses. Yoga is een lifestyle die je, naast een fit en vitaal lijf, ook de kunst van binnen naar buiten leert kijken, echt contact te maken met jezelf en voelen wat je nodig hebt. 

Onze Topconsulenten zijn gespecialiseerd in de lifestyle van yoga en kunnen je heel goed van advies dienen: bijvoorbeeld met de juiste oefeningen voor lichamelijke klachten of mindfulness en meditatie-oefeningen bij emotionele onrust. En wist je al dat het regelmatige beoefenen van simpele oefeningen je kunnen behoeden -of een directe oplossing bieden - voor stress, rug- en schouderklachten? Een goede yogaleraar weet namelijk alles over je energiehuishouding en geeft je graag advies hoe jij beter in je vel kunt zitten.

Er zijn 24 consulenten met deze specialiteit
 • Alexander

  Aanwezig
  Box: 519

  Heldervoelend, Hulp naar een IJzersterk Zelfvertrouwen, Positiviteit, Doelgericht Mindset Coach, Motivatie-Spreker

   Credits 0909
 • Wie goed doet, goed ontmoet!" Mijn naam is Mirjam ik ben medium, heldervoelend, horend, ziend, wetend, ruikend en een healer. Ik werk vanuit liefde!!

   Chat Credits 0909
 • Zieneres van geboorte,hoger denken,,contact met overledenen,spirituele lerares, u kunt met al uw levensvragen bij mij terecht! ook voor kaarsenmagie

   Credits 0909
 • Bekend energetisch, spiritueel bewustzijn coach. Laat u verrassen! Erkende trainingen/cursussen. Ziener 30 jaar ervaring!

   Credits 0909
 • Helderziend, helderhorend en heldervoelend medium. Pendel en kaartleggingen gebruik ik ook. Droomuitleg. Fotoreading. Vele jaren.

   Credits 0909
 • Zuiver Liefdevol Medium, Helderziend, Heldervoelend, Bewustzijnstraining,Transformatie-Coach, Energetisch Reader-Healer werkt samen met Gidsen

   Credits 0909
 • Bekend Trance-medium en Erfheks,Telepatisch sterk, brengt boodschap over en ziet intenties van de ander naar u. Kaartlegging met tijdsbepaling.

   Credits 0909
 • Spiritueel medium, paragnost, vedische astrology, helderziend, helderwetend, toekomstvoorspellen,

   Credits 0909
 • Zeer veelzijdig paragnost met 44 jaar ervaring. Helderziend, helder horend, helder voelend, helder wetend, helder ruikend. Droomuitleg.

   Chat Credits 0909
 • Accurate tijdsvoorspelling, Specifieke liefdeslegging tweelingzielen eenheid bereiken, sterren/engelen kinderenbegeleidster

   Credits
 • Laad meer..
Direct zoekenRecente reviews

Net een eerlijk consult gekregen van Shakira. Ze heeft me gerust gesteld en duidelijke adviezen gegeven. Alles wat ze vertelde kon ik plaatsen en was een bevestiging voor me. ..

Hoi jammer u was aan et vertellen wat kon doen . iets met een bak na het douche voor 7 dagen . toen was te goed weer is op. Bedankt voor gesprek gr wendy

Lieve Shakira, Bedankt voor je oprechtheid.