Yoga

Yoga is een zegen voor je gezondheid, balans en rust. Maar yoga is meer dan op een matje liggen met de juiste houdingen en poses. Yoga is een lifestyle die je, naast een fit en vitaal lijf, ook de kunst van binnen naar buiten leert kijken, echt contact te maken met jezelf en voelen wat je nodig hebt. 

Onze Topconsulenten zijn gespecialiseerd in de lifestyle van yoga en kunnen je heel goed van advies dienen: bijvoorbeeld met de juiste oefeningen voor lichamelijke klachten of mindfulness en meditatie-oefeningen bij emotionele onrust. En wist je al dat het regelmatige beoefenen van simpele oefeningen je kunnen behoeden -of een directe oplossing bieden - voor stress, rug- en schouderklachten? Een goede yogaleraar weet namelijk alles over je energiehuishouding en geeft je graag advies hoe jij beter in je vel kunt zitten.

Er zijn 4 consulenten met deze specialiteit
 • Ava

  In gesprek

  Helderziend, helderhorend en heldervoelend medium. Pendel en kaartleggingen gebruik ik ook. Droomuitleg. Fotoreading. Vele jaren.

   Credits 0909
 • TOP paragnost/medium van o.a. BNers Betrouwbaar en integer. 25 jaar ervaring. Ook zakelijk expertise

   Chat Credits 0909
 • Wie goed doet, goed ontmoet!" Mijn naam is Mirjam ik ben medium, heldervoelend, horend, ziend, wetend, ruikend en een healer. Ik werk vanuit liefde!!

   Chat Credits 0909
 • Spiritueel life coach./ medium. Helderziend voelend en horend.. al meer dan 20 jaar help ik mensen naar bewustwoording.

   Credits
Direct zoekenRecente reviews

Na een goed gesprek met de wegloper in mijn verhaal ben ik er achter gekomen dat je op heel punten echt gelijk heb gehad. Heel mooi! geen makkelijk proces maar zo leerzaam. da..

Bedankt Marion voor de inzichten en je adviezen . Ik vond heel leuk om je gesproken te hebben. Magda

Een geregistreerde gebruiker over Marion

Wat een fijn lief eerlijk mens , niets zeggen en toch weten dat zegt genoeg <3 dank je wel schat voor je mooie concult xx Frieda