Zigeunerkaarten

Wat zijn zigeunerkaarten?


Zigeunerkaarten zijn waarzegkaarten die betrekking hebben op aspecten uit het dagelijkse leven. Net als tarot, lenormand of andere vormen van kaartleggingen, hebben zigeunerkaarten een zelfde soort functie, namelijk het geven van antwoorden en inzichten. Het deck van zigeunerkaarten telt 36 kaarten met ieder een eigen betekenis die een topconsulent voor jou kan interpreteren. 

Er zijn diverse legmethodes en meestal wordt er een onderscheid gemaakt tussen een legging over het verleden, heden en toekomst. Geen enkel volk ter wereld laat zijn intuïtieve vermogens zo sterk spreken zoals de zigeuners. Daar ligt de oorsprong van de naam van deze kaarten.

Hoe worden zigeunerkaarten gelezen?


Bij het lezen van de kaarten wordt vooral gebruik gemaakt van intuïtie. "De minnaar" omschrijft de mannen en mannelijke aspecten in je leven. “De denker” kan betekenen dat je jouw situatie nog eens moet overdenken. “Het verlangen” staat symbool voor hetgeen dat jij koestert. De kaart “Het geschenk” staat letterlijk symbool voor een geschenk dat jij kan verwachten. “Het huis” staat voor veiligheid. Zo zijn er nog tal van betekenissen die bij de kaarten horen. Wil je een persoonlijke kaartlegging, praat dan met één van de topconsulenten met deze specialiteit.
Er zijn 32 consulenten met deze specialiteit
 • Ervaren Kaartlegster- Paragnoste - Russian Gypsy Tarot - Lenormand- Engelen- Gidsen- Fotoreading- Cursussen

   Chat Credits 0909
 • Trance Medium werkt met Gids en Engelen, Helderziend-voelend -en wetend.Orakel, Kaartlegster, Autom.schrift, Ziet vervolgacties, Kaarsmagie, Erfheks

   Credits 0909
 • Heldervoelend - Liefde, Bindingsangst, tweelingzielen, relatievragen, financieen, werk, familie

   Chat Credits Text consult
 • Ik ben Ramsay van Rhijn ik ben heldervoelend helderhorend en helderziend kijk ook naar uw enerige en breng u terug naar uw gevoel

   Chat Credits 0909 Text consult
 • Antonetta ,Accuraat en zeer gedetalieerd trance Medium. en Channelen.Tweelingzielen Liefde en Relatie en maakt contact met overleden dierbaren.

   0909
 • Ik ben heel spiritueel en werk samen met de engelen en kan op alle vragen antwoorden van a tot z in licht en liefde.

   Credits 0909 Text consult
 • Svenja

  Aanwezig
  Box: 773

  Medium - Coach helpt je omgaan met HSP, Stress, Burnout en Relatieproblemen. Ik geef je heldere inzichten voor je toekomst.

   Chat Credits 0909 Text consult
 • Medium, hoge priester, healer, helderziende, helderhorend en heldervoelend transmedium en reiki master, in alle puurheid

   Chat Credits 0909 Text consult
 • Paragnost, unieke combinatie van kaartleggen en geeft to the point antwoorden. Zielsliefde en coaching.

   Credits 0909
 • Ervaren kaartlegster complexe liefdes situaties

   Chat Credits 0909 Text consult
 • Laad meer..
Direct zoekenRecente reviews

Lieve Wendy .wat was het fijn om je weer eens te spreken en zo mooi dat je ons gesprek van vorig jaar er weer bij kreeg, weer kwamen de strandwandelingen terug ,dit is iets wa..

Laat maar komen

Lieve Nancy!! Dankjewel weer! Had even jouw woorden nodig om er weer even tegenaan te kunnen. Dankje voor jouw vertrouwen in mij. Ik weet wat ik moet doen en inderdaad wat mij..

Uitgelichte consulenten

TopConsulenten zijn bereikbaar via: