Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 696 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Bas 3

Bas

Ster Ster Ster Ster Ster
77 reviews

Heldervoelend, Helderwetend, Helderziend, Helderhorend, Zielsverwanten, Tweelingzielen, Liefde, Werk, Relatiecoach, Bewustzijnscoach

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 696 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Hoi, mijn naam is Bas en het is mijn intentie om zoveel mogelijk mensen te helpen die op zoek zijn naar verlichting en meer flow willen ervaren in hum leven. Heb jij een vraag op het gebied van liefde

Hoi, mijn naam is Bas en het is mijn intentie om zoveel mogelijk mensen te helpen die op zoek zijn naar verlichting en meer flow willen ervaren in hum leven. Heb jij een vraag op het gebied van liefde, (tweeling-) zielsconnectie, financiën, jouw werksituatie of je persoonlijke transformatieproces dan help ik jou graag op weg.

Mijn specialisme is jou antwoorden en inzichten geven over de ingebrachte situatie. Tijdens ons (chat)gesprek stem ik mij af op jouw energie en op de energie van de situatie. Hierdoor krijg ik informatie door in de vorm van beelden, woorden, helder weten en de energie. Ik vraag aan mijn gidsen welke informatie ik specifiek aan jou mag doorgeven.

En als jij er voor openstaat dan geef ik jou graag naast de antwoorden en inzichten in jouw situatie ook tools en/of oefeningen mee om zelf mee aan te slag te gaan . Hierdoor kom je weer een stuk dichterbij het gewenste resultaat en de beste versie van jezelf.

Heb jij een Tweelingziel en vind jij het leuk om een boodschap van je Tweelingziel te ontvangen dan kan ik aan de hand van de 2x kaartendecks speciaal voor Tweelingzielen een of meerdere kaarten trekken en lees ik de boodschap van je Tweelingziel aan je voor. Nieuwsgierig geworden?

Ben jij nieuwsgierig geworden en sta jij open voor een (diepgaand) gesprek dan heet ik jou van harte welkom.

Een liefdevolle groet,

Bas

Lees meer..

Reviews

Consulent Bas heeft 77 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Hele mooie boodschappen gekregen heel speciaal mooi !!

Tizi - Februari 03, 00:32

Graag gedaan! Het komt goed. Houd geloof en vertrouwen. Liefdevolle groet Bas

Bas - Februari 03, 22:06
Ster Ster Ster Ster Ster

Januari 06, 22:27
Ster Ster Ster Ster Ster

Januari 03, 19:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Danielsan - Januari 02, 20:19
Ster Ster Ster Ster Ster

December 31 2021, 12:53
Bekijk alle 77 reviews