Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 508 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Dinah 35

Dinah

Ster Ster Ster Ster Ster
528 reviews

Bekend Medium werkt met Gids, Helderziend en wetend Kaartlegster, Ziet hoe de ander naar u staat en acties, Soulmates, Kaarsmagie+Manifestatie, Heks.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 508 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Beste mensen, Mijn werkwijze: Ik werk met gerichte vragen. Mijn advies is dan ook: Bedenk vooraf 2 gerichte vragen waarop ik kan invoelen/ kaartleggen zodat een gesprek niet onnodig lang duurt. Mijn

Beste mensen,

Mijn werkwijze: Ik werk met gerichte vragen. Mijn advies is dan ook: Bedenk vooraf 2 gerichte vragen waarop ik kan invoelen/ kaartleggen zodat een gesprek niet onnodig lang duurt.

Mijn naam is Dinah. Ik ben een helderziend, voelend, horend -en wetend trance medium voor mens en dier, Voor zover ik me kan herinneren heb ik altijd onvoorwaardelijke liefde en begeleiding gekregen van Lichtwezens, Gidsen en Engelen.

Door mijn telepatische begaafdheid kan ik boodschappen vertalen van de ander en dus weet ik wat de ander over u vertelt maar niet altijd zegt. Contact met overleden dierbaren is vaak mogelijk.
Sterk in het aanvoelen en zien van de intenties en acties van de ander naar u. Alles is energie, trilling.. en niets is onmogelijk. Ook kan ik u zeggen wat de weg is naar hoger bewustzijn zodat u zelf meer toegang heeft tot grote mysterieën, antwoorden en inzichten.

Het werken in mijn praktijk doe ik inmiddels 25 jaar en hier coach en begeleidt ik HSP volwassenen en kinderen met behulp van bewustzijnskennis, lifecoaching, facetten uit het sjamanisme. voeding, ademhaling en bescherming, rituelen maar ook als reikimaster/teacher, kaartleggingen . ademhalingstechniek en daarnaast kaars, kruiden en symbool magie. Dmv het gebruik van rituelen kan ik u helpen van iets of iemand los te komen of juist aan te trekken doch dit zal alleen in het hoogste licht geschieden.

Wilt u iets aantrekken of iets wensen voor uzelf of u naasten.. dan brand ik voor U een zelfgemaakte kaars van bijenwas, alleen op verzoek en alleen in licht en liefde. Ik weet op de juiste wijze een wens in te zetten.

Als u mijn consult als prettig en/of inzichtgevend hebt ervaren, vind ik het erg fijn als u een review achterlaat. Daarvoor vast mijn Hartelijk dank!

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +21
  • Zielsverwanten +3
  • Scheiding +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +7
  • Zelfbewustzijn +5
  • Spirituele ontwikkeling +1
  • Helderziendheid +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +5
  • Lenormandkaarten +1
  • Kaartleggingen Algemeen +4
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +1
  • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Dinah heeft 528 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Zooo blij met jou en je kaarsjes! Je houd me echt met 2 benen op de grond. Benieuwd hoe komende weken op vakantie verlopen. Vandaag t gevoel dat hij z'n moeder verteld heeft, met dat ik 3 kinderen heb. Stukje schaamte toch?! Men... t voelt toch wel heel goed mede dankzij door je kaarsjes! Thnx!!

Ellen - Gisteren, 19:42
Ster Ster Ster Ster Ster

Heerlijk kaarsje! Voel de liefde, kracht en energie stromen. Super fijn... op naar t kaarsje met volle maan voor hem en mij op liefde en communicatie ♥️ men.. wat mis ik m als hij niet bereikbaar is! Thnx voor alles! Liefs xxx

Ellen - Augustus 10, 23:04

Ja, de 1 brandt en de ander is al klaar voor morgen. Heel graag gedaan en ENJOY! Mist jou ook. Onzekerheid Liefs Dinah

Dinah - Augustus 10, 23:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Super lief en goed medium, zooo blij met jou! Niets gehoord vandaag op de b day van j! Gister was hij sterk aanwezig, vandaag niet. Word dan zooo onrustig! Bijna volle maan... thnxx voor alle kaarsjes

Ellen - Augustus 08, 23:13

Dankje, lief van jou! Je gaat hem wel weer oppikken op zeer korte termijn . Geen zorgen! Gefeliciteerd! Liefs

Dinah - Augustus 08, 23:16
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn gesprek gehad, bedankt! En T. is toch wel heel leuk…

Augustus 07, 11:52

Dankjewel, eensgelijks! Voelt aan als een prettig mens, en er is aantrekkng. LFS Dinah

Dinah - Augustus 07, 11:59
Ster Ster Ster Ster Ster

Super blij met jou! Je kaarsjes werken fantastische. Hopelijk werkt de roze voor her ? ook weer fantastische. Hij blijft vanmiddag in mijn omgeving. Gevoel dat hij me na de zomer wil " voorstellen" aan zijn beste vriendin m. Zie jij dat ook?

Ellen - Augustus 06, 16:23

Lieve Ellen, dankjewel, wat lief! Ik doe op alle kaarsjes mijn uiterste best,zo ook op deze roze! Yesss. Hij wordt opener, dat wel ja. Lfs

Dinah - Augustus 06, 16:44
Bekijk alle 528 reviews