Aanwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 546 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Henny Bos 1

Henny Bos

Ster Ster Ster Ster Ster
20 reviews

Ik ben expert in droomuitleg en ik ben fonosoof, dus helderhorend, maar ook heldervoelend en geef met invoelend vermogen antwoord op al uw vragen

Aanwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 546 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Ik ben Henny Bos en ben holistisch- en spiritueel coach en -counselor. Ik ben bovendien fonosoof, dat wil zeggen dat ik aan je stem kan horen waar je blokkades en je mogelijkheden liggen. Ik neem h

Ik ben Henny Bos en ben holistisch- en spiritueel coach en -counselor. Ik ben bovendien fonosoof, dat wil zeggen dat ik aan je stem kan horen waar je blokkades en je mogelijkheden liggen.

Ik neem helder waar en kan je helpen met relatieproblematiek, werksituatie, droomuitleg, beter communiceren, levensvragen, tarot, Itjing, spirituele inzichtkaarten, stress, intuïtieve ontwikkeling, levenskunst en geluk, depressie, eigenwaarde opbouwen, moedeloosheid, etc.

Ik kan ook voor je pendelen en met mooie rustgevende en harmoniserende klankschalen werken. Ik heb voor elk chakra een passende klankschaal.

Samen kunnen we jouw enneagram hoofdtype bepalen en de neventypen, je leert jezelf zo beter kennen en je te bevrijden uit dat hokje waar je in leeft.

Ik ben gediplomeerd counselor en gecertificeerd coach, met veel ervaring.

Ik help je met wat eeuwigheidswaarde heeft, te weten je geestelijke- en spirituele ontwikkeling.

Ik ben vaste columnist van het spirituele tijdschrift Spiegelbeeld en auteur van 12, binnenkort 13 boeken, onder andere: De Dramadriehoek, Anderenwaarde, over codependentie, Betekenisvol leven, Geluk & Levenskunst, Ervaringen van levenskunst, Spiegels voor de ziel, Communicatie.

Ik was manager bij een grote uitgeverij, direkteur van een marketingbureau, universitair
docent in Utrecht en gaf communicatietrainingen op HBO-niveau aan accountmanagers met een waardering van een 9 gemiddeld, het beantwoorden van vragen werd zelfs met een 10 beoordeeld.

Ik heb me omgeschoold door vele cursussen te volgen, onder andere: Intuïtieve ontwikkeling, Counseling, Counseling specialisatie, Stresscounseling, Acceptance and Commitment Therapy, Enneagram, Psychosynthese, NLP, Tarot, Attitudinal healing, Codependency, Communicatie, Train de trainer, Conflict-beheersing, Mindfulness, Sub-persoonlijkheden, Levenskunst, Bewustwording, Lateraal denken bij Edward de Bono, Spirituele marketing, etc.

Lees meer..

Reviews

Consulent Henny Bos heeft 20 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster

Geen - November 01 2021, 10:19
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een kanjer

Poppie - Juli 29 2021, 21:06
Ster Ster Ster Ster Ster

Maart 10 2021, 17:59
Ster Ster Ster Ster Ster

Danielsan - Februari 16 2021, 05:27
Ster Ster Ster Ster Ster

Danielsan - Januari 28 2021, 05:20
Bekijk alle 20 reviews