Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 894 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Raymond 62

Raymond

Ster Ster Ster Ster Ster
90 reviews

Open eerlijk en zuiver! Helderziend, helderhorend en helderwetend / Liefde relatie, werk en financieel!

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 894 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Wat leuk dat je interesse in mij toont. Ik ben Raymond jarenlang spiritueel. Door mijn gave helderziend, helderweten en communiceren met mijn gidsen en heb een sterke intuïtie, heb ik het altijd leuk

Wat leuk dat je interesse in mij toont. Ik ben Raymond jarenlang spiritueel. Door mijn gave helderziend, helderweten en communiceren met mijn gidsen en heb een sterke intuïtie, heb ik het altijd leuk gevonden om mensen verder te kunnen helpen met hun vraag of probleem. Ik ben eerlijk open en zuiver. Geef eerlijke antwoorden en draai er niet om heen.

Je kunt mij echt alles vragen geen vraag is te gek! Doormiddel van een foto krijg ik met mijn helderziende gaven beelden door, heb je ook een vraag over iemand anders stuur dan ook een foto van die persoon. Heb je een vraag stel hem zo duidelijk mogelijk zodat we samen kunnen kijken naar eventuele oplossingen en hoe we dit kunnen aanpakken. Ook als je jouw verhaal kwijt wil ben ik een luisterend oor.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +47
  • Zielsverwanten +2
  • Tweelingzielen +23
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +7
  • Zelfbewustzijn +1
  • Spirituele ontwikkeling +1
  • Helderziendheid +3
Kaartleggen icon
Kaartleggen +1

Reviews

Consulent Raymond heeft 90 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt weer! Voor je begrip en inlevingsvermogen

Ann - Vandaag, 20:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Krijgt alles door in detail deze komen ook precies uit op de dag een echte bijzondere gave en daarom voor mij de top consulent!

Ann - Vandaag, 20:07
Ster Ster Ster Ster Ster

De beste naar mijn mening!

Ann - Vandaag, 19:59
Ster Ster Ster Ster Ster

Thanks Raymond voor de chat. Ik krijg weer steeds meer vertrouwen , dankzij jou. Ik hoop dat J. en ik elkaar snel fysiek gaan ontmoeten. Je bent en blijft de allerbeste consulent. Tot een volgende keer. Liefs Wilma

Wilma - Augustus 11, 18:28
Ster Ster Ster Ster Ster

Nog 1 KEIGOEDE erbij!! Jij ziet DETAILS en ik hoef niets te zeggen je geeft antwoorden voordat ik mijn vragen stel. Waarom heb ik jou nooit eerder gebeld. Ik vind jou STEENGOED. Bedankt Raymond en ik spreek jou zodra ik hem op dat terras ontmoet heb??.. Jij bent the REALDEAL!!

Imane - Augustus 10, 23:50

Dank je wel voor je lieve review, ja dat gaat zeker gebeuren!

Raymond - Augustus 10, 23:51
Bekijk alle 90 reviews