Alexander - Box: 519 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 519 (€ 0,90 p.m.)

Alexander

Star Star Star Star
1 reviews

Coach op Psychologisch gebied, Coach voor het Meesteren van Jezelf

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 519 (€ 0,90 p.m.)

About me

Hallo, Dit is Alexander, hier zal ik mezelf even kort voorstellen: Mijn naam is Alexander en ik ben een Coach op het gebied van Psychologie en het meesteren van jezelf, Meester je zelf en je Meeste

Hallo,

Dit is Alexander, hier zal ik mezelf even kort voorstellen: Mijn naam is Alexander en ik ben een Coach op het gebied van Psychologie en het meesteren van jezelf, Meester je zelf en je Meestert je wereld! Ik help je wanneer je last heb van gedachtes die je blokkeren, Of wanneer je verdere stappen in het leven wilt maken en iemand zoekt die jou daarbij kan helpen, Ik begeleid je stap voor stap naar een hoger bewustzijn, Zelfvertrouwen, en meer Controle over je eigen leven en keuzes, ook leg je haarfijn uit wat en waarom deze stappen nodig zijn.

Ik luister graag naar mensen en help ze met alle plezier om de problemen waar bijna iedereen tegen aanloopt op te lossen.

Ik hoor je snel!

Read more..

Reviews

Consultant Alexander has received 1 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 1 reviews
en nl
Support