Angel - Box: 542 - Topconsulenten.nl

Available

Angel

Star Star Star Star Star
13 reviews

Zie je het niet meer zitten? 39 jaar ervaren Topmedium Angel helpt. Krachtige healing op afstand en inzicht helpen u door de zwaarste problemen.

Available

About me

Zeer ervaren Topmedium/paragnoste, integer en helder, sterke aangeboren gave. Zuivere antwoorden, hulp en advies voor alle levensvragen. Inmiddels meer dan 39 jaar ervaring als medium/paragnoste.

Zeer ervaren Topmedium/paragnoste, integer en helder, sterke aangeboren gave. Zuivere antwoorden, hulp en advies voor alle levensvragen.

Inmiddels meer dan 39 jaar ervaring als medium/paragnoste.

Specialiteit:
Invoelen op liefdesrelaties ( ik heb alleen een naam nodig, geen voorkennis)

Zware problemen, waar je niet uit kunt komen, sterke healing op afstand

Soms krijg ik spontaan vorige levens door of haal ik tijdens het consult een ziekte weg

Ook invoelen op huisdieren en bv. paarden

Ik ben meestal dag en nacht beschikbaar, ook consulten in het Engels en Duits

Een review als je tevreden bent is heel erg fijn. Voeg mij toe als favoriet, zodat je altijd kunt zien wanneer ik online ben ❤️

Liefs, Angel ❤️

Mij belde een keer een vrouw met een vraag over haar man. Tijdens het gesprek zag ik een gouden aura om haar hoofd. Ik voelde dat er iets was met haar hoofd en dat het goed kwam. Een week later belde zij terug en vertelde mij dat zij tijdens het gesprek iets warms voelde bij haar hoofd en dat zij haar hele leven altijd zware migraine had gehad maar dat die pijn nu opeens weg was na ons gesprek.
Ik had haar migraine weggehaald zonder er echt bij stil te staan, het gebeurde gewoon. Mijn moeder deed hetzelfde als zij met mensen sprak, ook bij haar verdwenen opeens ziektes zomaar en ook zij zag auras. Ik heb dit dus van haar en mijn oma.

Mij belde ook een keer een man die zijn auto bij een rotonde in de berm had geparkeerd over zijn werk. Hij was erg druk voelde ik en ik gaf advies over zijn functie en het management.
Toen hij zei " Ik ga nu verder rijden...." zei ik " Nee, wacht niet rijden nu, niet doen, dat gaat mis, er is gevaar!! " Hij zei "Oh, hoezo?" en toen hoorde ik een enorme klap, er was een vrachtwagen van de weg op de rotonde net langs hem heen gereden en gestopt tegen een boom. Ik voelde dat er iets erg zou gaan gebeuren en had hem nog net op tijd kunnen waarschuwen. Die man was in shock maar heel blij en opgelucht.

Read more..

Endorsed for

Love & Relationship icon
Love & Relationship +6
  • Soulmates +1
  • Twin Souls +1
Spirituality icon
Spirituality +2

Reviews

Consultant Angel has received 13 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Een fijn gesprek gehad met Angel. Ik kwam voor een healing en daar is ze flink mee bezig geweest. Heel fijn en meer rust, dank je wel! Nu nog even herstellen.

Deniz - January 26, 19:20

Heel graag gedaan! Liefs, Angel ❤️

Angel - January 27, 15:50
Star Star Star Star Star

Een heel bijzonder en indrukwekkend gesprek. Na afloop voelde ik me een stuk beter echt een verschil in energie. En dit had niet direct te maken met geruststelling heb ik het idee. Van de healing later kan ik nog niet veel zeggen. Ik viel in diepe slaap dat uur. Wat kan ik verwachten? 🙏🏻🌹

Jody - January 17, 22:54

Heel graag gedaan! Liefs, Angel ❤️

Angel - January 18, 14:11
Star Star Star Star Star

Zeer goed...neemt even een moment om in te voelen en Angel omschrijft precies mijn gevoelens wat ECHT klopt,en ook dat van de ander.Heel mooi en bijzonder,dankjewel ik vind je geweldig Angel❤️🙏👍👍

Anoniem - January 06, 19:45

Heel graag gedaan! Liefs Angel ❤️

Angel - January 06, 20:20
Star Star Star Star Star

Goedemorgen Je was ontzettend lang in gesprek gelukkig kon ik je eindelijk spreken. Heel interessant gesprek. Je stem is super lief lijkt wel een sprookje. Ik voelde me na hey gesprek enorm vrolijk en energiek. Bedankt gouden tips gekregen en de antwoorden toekomstgericht is nog af te wachten :)

Tizi - December 07 2023, 08:17

Heel graag gedaan! Liefs Angel ❤️

Angel - December 07 2023, 13:54
Star Star Star Star Star

Angel 👍erg goed Chapeau Ik ga voor de waarheid en die kreeg ik Dank je wel 😘

Riet - November 20 2023, 10:25

Heel graag gedaan! Liefs Angel ❤️

Angel - November 20 2023, 10:56
View all 13 reviews
en nl
Support