Barbera - Box: 653 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 653 (€ 0,90 p.m.)

Barbera

Star Star Star Star
4 reviews

Transformatie Coach | HBO | Hoog Sensitief (HSP) | Hoogbegaafd | Burnout | Werk | Relaties | Ziel | Helderwetend | Heldervoelend | Intuitief | Empaat

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 653 (€ 0,90 p.m.)

About me

Zit je niet lekker in je vel? Haal je niet de energie en het plezier uit het leven dat je zou willen hebben? Voel je je anders dan anderen? Laat mij je dan helpen je richting/strategie te bepalen en/

Zit je niet lekker in je vel? Haal je niet de energie en het plezier uit het leven dat je zou willen hebben? Voel je je anders dan anderen? Laat mij je dan helpen je richting/strategie te bepalen en/of je handvatten aanreiken hoe je het beste met de persoon en/of situatie om kunt gaan.


Mijn naam is Barbera en ik ben Hoogsensitief (HSP) , Hoogbewust , Hoogbegaafd, een extroverted-introvert, intuïtief en empatisch en als transformatie coach help ik jou jezelf en/of je leven te transformeren naar een leven wat jouw hart laat zingen. Door mijn helder weten, heldervoelen & helderhoren weet ik direct de kern van je vraag/vragen te bereiken waardoor ik je dichter bij je ware, authentieke zelf kan brengen. Door met je in gesprek te gaan kan ik al snel de vinger op de pijn leggen en je helpen inzichten te krijgen die jou weer helpen de volgende stap te bepalen en/of te zetten.


Jij verdient het om je ware, authentieke zelf te zijn en het leven te leiden wat jou vreugde geeft en waarvoor jij hier op aarde bent gezet. Ik help je om jezelf en alles wat daarbij hoort volledig te omarmen en te accepteren, zodat jij je gelukkig en vrij gaat voelen en jouw plek in de wereld kunt innemen. Ik help je je te verbinden met je zielsmissie en om van je zielsmissie je bezielde bedrijf of carrière te maken.


Als transformatie coach help ik jou te ontdekken waar jouw blokkades liggen en hoe je die kunt transformeren. Samen kijken we naar wat je wilt in jouw leven: Wat maakt jou blij, wat zet jou in je kracht, waar wil je naartoe, wat is jouw missie hier en hoe kun je bepaalde gebeurtenissen een plek geven in jouw leven. Ik ben altijd eerlijk en oprecht in mijn antwoorden richting jou. Ik vind het belangrijk om jou de juiste handvatten mee te geven zodat je ook daadwerkelijk verder komt in een situatie, transformeert en/of groeit.


Door mijn levenservaring, kennis, sterke intuïtie en invoelend vermogen, luister ik vooral naar datgene wat niet wordt gezegd. Ik luister dus tussen de regels door. Ik stel vragen en geef feedback zodat je meer inzicht krijgt in je overtuigingen, angsten en kwaliteiten. Het doel hiervan is dat jij beter in je kracht komt te staan, het e.e.a. een plekje kunt geven en door kunt groeien naar de mens die je altijd al had moeten zijn. Ik doe dit op een aardse, niet zweverige manier.


Ik help jou om te gaan stralen als mens door jouw onzekerheid weg te nemen en je te begeleiden naar een hogere energie. Tijdens ons gesprek stem ik af op jouw energie en die van de persoon of situatie waar je vragen over hebt. Onze gesprekken hou ik altijd eerlijk, zuiver en oprecht. Ik vertel je niet wat jij wilt horen, maar wat ik voel dat er nodig is om door te groeien naar jouw next level!


Mijn consulten zijn gericht op verwerven van zelfinzicht, zelfacceptatie en zelfbekrachtiging. De focus ligt hierbij op jou, jouw leven en wat jij nodig hebt om je vleugels uit te slaan en te gaan vliegen. Relaties, situaties en gebeurtenissen zijn hierin een spiegel die je laten zien wat er in jou leeft en wat nog geheeld mag worden.


Door inzicht te krijgen in de onderliggende patronen in ons leven en onbewuste overtuigingen over onszelf worden we in staat gesteld om deze te accepteren of transformeren en zo een hoger niveau van geluk te bereiken.


Verder werk ik vanuit een bepaalde beroepsethiek. Ik stel bv geen medische diagnoses en doe ik ook geen uitspraken over het verloop van ziektes en medicijngebruik. Bij serieuze psychologische, sociale en/of maatschappelijke problematiek verwijs ik altijd door naar een professioneel hulpverlener.


Toekomstvoorspellingen, spiritisme, droomduidingen en/of het verwijderen van ongewenste energieën vallen buiten mijn werkgebied. Alle consulten zijn gebaseerd op respect, waardigheid, ruimte voor wat is en goede omgangsvormen. Oneerbiedig gedrag in welke vorm dan ook - inclusief onder invloed zijn - zijn redenen om een gesprek of traject te beëindigen of hiervan af te zien.


Wederzijds respect is voor mij erg belangrijk.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Liefs,
Barbera

p.s. You can contact me in English, German, Italian and Dutch.

Read more..

Reviews

Consultant Barbera has received 4 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 4 reviews
en nl
Support