Benny - Box: 742 - Topconsulenten.nl

Unavailable
Available call

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 742 (€ 0,90 p.m.)

Benny

Star Star Star Star Star
16 reviews

medium, paragnost, eclectisch coach en eclectisch psychotherapeut met jarenlange ervaring en help je graag.

Unavailable
Available Call

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 742 (€ 0,90 p.m.)

About me

Ik ben medium, paragnost, eclectisch coach en eclectisch psychotherapeut met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken. Van Kinds af aan ben ik als medium gezegend m

Ik ben medium, paragnost, eclectisch coach en eclectisch psychotherapeut met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken. Van Kinds af aan ben ik als medium gezegend met mijn gaven op het gebied van heldervoelendheid, helderwetendheid en helderziendheid, dat zich ook openbaart in dromen (voorschouw-, lucide- en dilemmadromen) en astrale projecties
Ik begeleid mensen met uiteenlopende problemen, waaronder psychische-, psycho-sociale-, werkgerelateerde- en relatieproblemen, alsmede paranormale verschijnselen, -lijden en begeleiding c.q. opheffing occulte belasting. Maar ook begeleid ik personen om verder spiritueel te groeien.
Ben je ‘Uit Balans’, waardoor je lichamelijk-, geestelijk- en of emotioneel lijden ervaart? Kortom gewoon niet fijn in je vel zit! Dan wil ik je helpen om die ongewenste energie uit te bannen, evenwichtig te worden en in je eigen Kracht te staan.
Kortom ik begeleid cliënten om hun uniciteit te waarderen, hun energie weer rijkelijk, met een glimlach door hun heen te laten vloeien en om in hun kracht te staan. Verder als ondersteuner bij verschillende levensvraagstukken.
Ook maak ik gebruik van een foto van de hulpvrager c.q. –vraagster, om mij sneller op hem of haar energetisch af te stemmen en meer informatie door te krijgen.
Ik vervul mijn opdracht in dit leven met veel Liefde, Plezier en Passie.

Wat mag jij van mij verwachten?
Je kunt bij mij terecht met vragen die je bezig houden op o.a. het gebied van Relatie, Zielsverwantschap, Werk, Gezondheid, Welzijn, Hoog sensitiviteit, Mediamieke- en of Occulte belasting en Rouwverwerking
Ik geef je inzicht in je Liefdesleven, werkomstandigheden, waardoor je bewuste keuzes kan maken in oplossingsmogelijkheden.
Sta je voor het maken van andere belangrijke keuzes in het leven., dan help ik je met het verkrijgen van inzicht´om daadwerkelijk keuzes te maken.

Mijn werkwijze:
Het liefst werk ik met jouw foto en een foto van eventueel betrokken personen.
Naast mijn sensitieve vermogens, maak ik gebruik van syntheses uit o.a. fotoreading, hedendaagse psychologische stromingen, psychotherapeutische interventies, neuro-linguïstisch programmeren, focussing, spiritualiteit, pendelen, heldervoelendheid, geavanceerde communicatieve vaardigheden en strategieën, alsmede overige mediamieke gaven, om mij sneller en effectiever energetisch af te stemmen op hulpvragen en problemen helpen oplossen.

Wens je veel Licht en Liefde toe.

Read more..

Endorsed for

Love & Relationship icon
Love & Relationship +1

Reviews

Consultant Benny has received 16 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

Star Star Star Star Star

Super scherp .Echt top!

Suuz - December 22 2022, 23:35

Dank je wel voor je bijzondere waardering

Benny - December 23 2022, 10:30
Star Star Star Star Star

Benny Dankjewel voor je professionele en adequate Actie. Fijn dat jij zo rustig bleef en inhoudelijk niet inhaakte op het thema en de situatie. Dankjewel voor de visualisatie met de healing. Tis nu ruim 3.5 uur na ons contact en het werkt nog steeds door. Ik heb het onderhand aangenaam warm. Er is stroming, meer ontspanning en rust. Maar ik bemerk ook dat een volgende laag zich laat zien.. Echter met dit verschil: Ik heb inmiddels mijn innerlijk kind ingehaald en op de arm kunnen nemen. Ik kwam in haar (wederom) die extreme hoog spanning tegen. Pas nu, kon ik er voor haar zijn. Mijn gevoelens stroomden rijkelijk ... ik kon ze zelfs benoemen. De donkere nacht van de ziel. Met vannacht de Blauwe Volle Maan ... Dat wordt nog meer los laten en transformeren. Namasté

WJW - November 01 2020, 08:30

Bedankt voor je mooie Review. Ik vertrouw er op dat je in alle opzichten verder zult komen met de inzichten en oefeningen.

Benny - November 01 2020, 09:38
View all 16 reviews
en nl
Support