Daniëlle Maas - Box: 596 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 596 (€ 0,90 p.m.)

Daniëlle Maas

0 reviews

Allround coach, healer, reader, luisteraar, spiegel, betrokken, neutraal, oprecht. Welkom, ik ben er voor jou!

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 596 (€ 0,90 p.m.)

About me

Daniëlle Maas, dat ben ik. Een vrije, blije kleuter….dat zijn de eerste herinneringen die ik zelf heb van wie ik was in het begin van dit leven. Naarmate ik ouder werd voelde ik dat er iets verand

Daniëlle Maas, dat ben ik.
Een vrije, blije kleuter….dat zijn de eerste herinneringen die ik zelf heb van wie ik was in het begin van dit leven. Naarmate ik ouder werd voelde ik dat er iets veranderde. Door met name de omgeving krijgt ons leven vorm. Waarden en normen, geloof, cultuur, achtergrond, vrienden, school. Het is een natuurlijk proces maar voelt eigenlijk vaak toch zo onnatuurlijk…..
Door me steeds maar te confirmeren aan wat de wereld van mij verwachtte, of tenminste waaraan ik dácht te moeten voldoen, ja, aan wat eigenlijk…raakte ik uit mijn centrum, mijn kracht.
Na mijn studie voelde ik een enorme drang om vrij te zijn, mijn eigen weg te kiezen en met dat idee ben ik naar Griekenland vertrokken om daar via een omweg bij een reisorganisatie in Athene terecht te komen. Als hostess maar zeker ook als idealist, optimist, wereldverbeteraar, helper. Een overmoedige…zoals later zou blijken.
Ik ben er uiteindelijk bijna 3 jaar blijven hangen. Een avontuurlijke, prachtige, enerverende, uitdagende, stressvolle en in vele opzichten grensoverschrijdende ervaring. Toen ik terug kwam in Nederland bleek het niet zo eenvoudig om de draad weer op te pakken bij waar ik was gebleven toen ik vertrok. Het had meer met me gedaan dan ik ooit had kunnen vermoeden.
Zo is mijn zoektocht op het alternatieve, spirituele pad begonnen. Ik wilde inzicht in mijn rol die ik speelde, hoe ik er aan gekomen was en sterker nog, hoe ik er vanaf kon komen. Waar was die vrije, blije kleuter?!
Inmiddels, vele jaren later en wijzer, ben ik Reiki Master, Healer, Reader, Lightworker, Nei-coach, heb ik de opleidingen systemisch werken en rouwbegeleiding gedaan. Ook heb ik veel ervaring met dromen verklaren. Een andere kwaliteit van mij is het schrijven van teksten. De juiste woorden aan iets kunnen geven. Wil je daar hulp bij; ook daar help ik je graag bij.
Ik ben coach, energetisch therapeut (ook op afstand) en help mensen hun eigen lichtknopje weer te vinden. Je hoeft het niet alleen te doen maar uiteindelijk wel zelf!
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Ik schrijf en schilder, speel ukelele en ga ik erop uit met mijn fotocamera. Om fysiek en mentaal fit te blijven doe ik aan yoga, golf, wandel en mediteer ik.
Verder ben ik zeer geïnteresseerd in wat voeding met je lichaam doet. Voeding die niet vult maar echt voedt. Bewust zijn van lichaam en geest, daar proberen een mooie balans in te vinden en te behouden.

Read more..

Reviews

Consultant Daniëlle Maas has received 0 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 0 reviews
en nl
Support